Bende Oradaydım !
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Bende Oradaydım !
Sabit düşünceli insan sana ne desem boş..demişler ya ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan bile daha zor die nys..
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Kendini anlayabilmene sevindim.TheOkqn yazdı:Sabit düşünceli insan sana ne desem boş..demişler ya ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan bile daha zor die nys..
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
yani ugraşılmaya gelmezsin a diyorum z den bişiler bulup önüme getiriyosun anladı? o yüzden ugraşma geregi yok yani
-
- FareAdam Düşmanı
Eminim yaptığın yorumların ne kadar mantıksız ve asılsız olduğunu biliyorsun.Şuanki kıvranışlarında zeytinyağı gibi üste çıkmaktan başka birşey değildir.TheOkqn yazdı:yani ugraşılmaya gelmezsin a diyorum z den bişiler bulup önüme getiriyosun anladı? o yüzden ugraşma geregi yok yani
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
Buna gerçekten güldüm işte gençReHaBeT yazdı:Eminim yaptığın yorumların ne kadar mantıksız ve asılsız olduğunu biliyorsun.Şuanki kıvranışlarında zeytinyağı gibi üste çıkmaktan başka birşey değildir.TheOkqn yazdı:yani ugraşılmaya gelmezsin a diyorum z den bişiler bulup önüme getiriyosun anladı? o yüzden ugraşma geregi yok yani
-
- FareAdam Düşmanı
Kendi durumuna gülüyorsan ne mutlu sana çocuk.TheOkqn yazdı:Buna gerçekten güldüm işte gençReHaBeT yazdı:Eminim yaptığın yorumların ne kadar mantıksız ve asılsız olduğunu biliyorsun.Şuanki kıvranışlarında zeytinyağı gibi üste çıkmaktan başka birşey değildir.TheOkqn yazdı:yani ugraşılmaya gelmezsin a diyorum z den bişiler bulup önüme getiriyosun anladı? o yüzden ugraşma geregi yok yani) yeterli cevap yazmıycam boşuna 2 sayfa doldurduk derdin olursa oyundayım yada özelden yazabilirsin haddimizi aşmaya gerek yok..
Bende oradaydım, lakin etkinlikten haberim yoktu. Hatta ne yapıyor bunlar böyle diyerek yanlarından geçip gittim 
ReHaBeT yazdı:Selamlar,
Bu günü çok iyi hatırlıyorum Gorgar elinde Kafa Koparan ile geziyordu bölgeden 'Baltalar elimizde uzun ip belimizde' diyerek İsmet Bey'i kesmişti.
Klasik Handan Hanım'a karşı suikast günlerinden birisiGerçekten güzel günlerdi.
O Gün Gorgarın peşinden koşuyorduk
Kabulümüzrumuz