Araba Kazası Sonucu Olay yerinde, Hayatını Kaybeden Jesus Adlı karekteri oynayan '' İsa Gümüşay '' kardeşimiz. Kaza sonucu vefat etmiştir.. Mekanı Cennet olsun. ALLAH yakınlarına sabır versin.. 10 senelik arkadaşımızı Kaybettik Hakkınız varsa Hakkınızı Helal edin..
KAza sonucu Komaya giren ve Şuanda Yoğun bakımda olan İZMİRIIKRoNosII '' Mustafa Daldaban '' a Acil Şifalar Diliyor Tez Zamanda Aramıza Dönmesini Diliyoruz . Dualarımız Seninle kardeşim..
Kazadaki 3. kişi ilker kardeşimizdir onada acil şifalar diliyoruz .. Allah yardımcınız olsun.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Jesus Adlı kardesimize rabbimden rahmet diliyorum.Ve hastanede olanİZMİRIIKRoNosII ''Mustafa Dalbadan'' ve İlker isimli arkadasımızı da bir an önce aramızda görmek ümidiyle.Sunu belirtmek isterım.Bu oyunda kim olursa olsun bizimle sanal bir bağlantı içindedir.Bizim Kimseye aşırı şiddet veya hakaret etmeye hakkımız yoktur.Eğer bazı arkadaslarımız oyuna farklı gozden bakıyorsa Reel hayata göre bütün tavırları normalın üstündeyse bu oyunda kaybedilen her bir taş için kendi hesaplarını yok edebilicek kadar yüreklilermi?.Aşırılıkları kendilerine karsı da uygulayabiliyorlarmıydı?Kimseyi üzmeye değmez.Bu kazanın bazı barışlara vesile olması dileğiyle uzun suredir konusmadığım ufuk kardeşimle barışmış bulunuyorum.RABBİM TEKRAR GANİ GANİ RAHMET EYLESİN.
Allahü Tealâ rahmet eylesin.Yaralanan arkadaşlarımızda Allah acil şifalar ihsan eylesin...
Ölümlü dünya işte yarın öbürgün ne olacağımız belli değil.Bu yalan dünyada,neden mal,mülk kavgası yapılır ki?.Sanki bu dünyada kalıcıyız,sanki hiç ölmicez,sanki (haşa)cennet cehennem yokmuş gibi davrananlar var.Allahü Tealâ onlara hidayet versin.
VEFAT EDEN KARDEŞİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM MEKANI CENNET OLSUN ALLAH AİLESINE SABIR VERSİN... YARALI OLAN KARDEŞİMİZEDE ALLAH'TAN ŞİFA DILIYORUM INŞALLAH KISA ZAMANDA SAĞLIĞA KAVUŞUR...