SelamünAleyküm "NEMESİS " Duyduguma Göre Loncanız Mükemmel Bir Dostluk İçerisindeymiş .. Bende Dayanamadım Taaaaa Kuklacıdan TILSIMA Gelmek Arzusundaydım Tabii Loncanızı Görmek İçin. Yalnız Şu 3 ,4 Gün İçerisinde Hemen Hemn Bir Kaç Üye Veya Yetkili Gördüm .. Bunun Sebebi Bir Grub Bölgesinde Olmanızda Olabilir Yada ÖĞRENCİ Olmanızda Olabilir ..
Neyse Lafı Uzatmadan Sadete Geleyim :
Ben Sırf Kuklacıdan Hemen Hemen 4 , 5 Üye Veya Yetkiliyi Merak Ettiğm İçin TILSIMA Gelmeyi Düşünüyordum . . .
Ama Onada Gerek Kalmadı Forumda Sayfanız Varmş
5 Üye Veya Yetkili Bunlar . Altınvuruş " CHARDONAY " Nıcklerınızı Yanlış Yazdım mı Bılmıyorum Ama Genede Tanışmak Isterım Bu Arkadaşları ".. Tatarian " Exced " Chucky "LuCaGo ' yuda Tanımak İsterim ..
aLoneII yazdı:SelamünAleyküm "NEMESİS " Duyduguma Göre Loncanız Mükemmel Bir Dostluk İçerisindeymiş .. Bende Dayanamadım Taaaaa Kuklacıdan TILSIMA Gelmek Arzusundaydım Tabii Loncanızı Görmek İçin. Yalnız Şu 3 ,4 Gün İçerisinde Hemen Hemn Bir Kaç Üye Veya Yetkili Gördüm .. Bunun Sebebi Bir Grub Bölgesinde Olmanızda Olabilir Yada ÖĞRENCİ Olmanızda Olabilir ..
Neyse Lafı Uzatmadan Sadete Geleyim :
Ben Sırf Kuklacıdan Hemen Hemen 4 , 5 Üye Veya Yetkiliyi Merak Ettiğm İçin TILSIMA Gelmeyi Düşünüyordum . . .
Ama Onada Gerek Kalmadı Forumda Sayfanız Varmş
5 Üye Veya Yetkili Bunlar . Altınvuruş " CHARDONAY " Nıcklerınızı Yanlış Yazdım mı Bılmıyorum Ama Genede Tanışmak Isterım Bu Arkadaşları ".. Tatarian " Exced " Chucky "LuCaGo ' yuda Tanımak İsterim ..
A.selam hoşgeldin ben altınvuruş ibo
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!