Merhaba Arkadaşlar
Kadımı kendimize ve bir çok arkadasların yardımı ile bir kaç kez kesilmesine vesile olduk ancak bir çok arkadaşlar kesemiyor bir çok arkadşlar var zorluk yasıyor biz buna son vermek istiyoruz az çok kadımı kesmenin taktiğini gördük şimdi bunu kolaylaştırmakta elimizde zorlaştırmakta.
Soru 1: Kadım kesmek için kaç kişi lazım ?
5 grup grup özelliği 3 şifa 3 savascı değişemez özelliği grubun 3 şifa zorunlu.
Soru 2: Kadım 1 kez kesilince neden ortalık karısıyor ?
Öncelik kavgası ben önce dalacam sen önce dalacam. Çözüm: Her grubun bir adet başkanı olacak onun harici asla söz etme hakkı olmayacak bu sorun bölece giderilir.
Soru 3: Kadım kesmek zor evet ama neden birlik olamıyoruz ?
Evet arkadaşlar sorunumuz bu birlik beraberlik olamıyoruz eğer birlik beraberlik olmassa bukadım basımızı çok ağrıtacak.
VE İŞTE SONUÇ KADIM KESİMİ İÇİN LONCALAR İŞ BİRİLİĞİ YAPACAK MADEMKİ HERKES KADIM KESMEK İSTİYOR O ZAMAN KURALLARI BİZ KOYALIM HERKESE HEP BERABER KESELİM.
Lonca Başkanları veya Yetkileri 15 SUBAT SAAT 8-00 YER ALTI BÖLGESİ GBM BULUŞMAK DİLEĞİ İLE İYİ EĞLENCELER.
Kadım Kesme Operasyonu ( Yarar & Erçin )
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Kadım Kesme Operasyonu ( Yarar & Erçin )

SİNCE 2007...
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Kadım Kesme Operasyonu ( Yarar & Erçin )
3 defa 5 canda etrafımıza baktıgımızda kimse kalmamıs hepsi oturuyordu
zor iş herkes bize kesilsin yardım ederiz diyor ama kesildikten sonra kimse yok piyasada kimsenin kimseye güveni kalmamış ee haliyle kimsede kesemiyor
Mesgenccom x Keyfalann x Keyfalannn
Mesgenccom x Keyfalann x Keyfalannn
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Re: Kadım Kesme Operasyonu ( Yarar & Erçin )
Yapılması gerekli olan bişey ama süreyi biraz uzun tutsanız daha iyi olur. 5 gün sonrasına yapılsa daha çok şahsın haberi olur. Ve de yapanlar geri dönüp yardıma gelmeli. Yapan grup görevi teslim ettikten sonra geri dönsün yardıma.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________