Hedef öldürülebilir mi?
Hedef öldürülebilir mi?
Arkadaşlar karakterim hedefe saldırırken bırakıp yemek yemeye gittim. Geldiğimde hedefin enerjisi resimdeki gibi olmuştu. Öldürmeyi deneyen oldu mu hiç? Ben akşama kadar öldürebilirim sanırım bu azimle

ARMOR
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Re: Hedef öldürülebilir mi?
Çok kesenler oldu hedefi. Yalnız o hedef'in amacı vuruşlarını denemek, itemlerini test etmek kesince 1 level normal bir yaratıktan düşen itemlerle aynı verdiği itemler. Tek başına kesmek çok uzun bir SÜRE alır.Kesen arkadaşlardan bir alıntı yapayım sana
HighVoltagexX yazdı:Kuklacıda Dublör hedef Kesilmiştir. sonda büyük bir süpriz oldu.
Fotoğraflar
kesildikten 3-5 sn sonra patladı
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
tek başına gazap + şarapla kesen şifalar var 4 5 saate işsizlik başa belaARMOR yazdı:Patlıyormuş demekÇok teşekkür ederim uğraşmışsın bulmak için
Yetkililer Gerekli İşlemi Yapın.
"ARMOR"Adlı Karakter Başka Konuda Aşağıda Belirttiğim Olaydan Şüpheli Bir Kişi ve Çantasında Teşkilat Bonosu Var.
Bilginize...
"ARMOR"Adlı Karakter Başka Konuda Aşağıda Belirttiğim Olaydan Şüpheli Bir Kişi ve Çantasında Teşkilat Bonosu Var.
carnec23 yazdı:Arkadaşlar Ne Olduysa Beta Döneminde Oldu.Oyunda O Kadar Çok Açık Vardı Ki Bundan Faydalandılar.1m'ye Alınan Teşkilat Bonosu 50m-500m Yapa Yapa Köşeyi Dönenler Çok....Bazısı Ban Yesede Çoğu Şu Anda Oyunun En Zenginleri...O Yüzden Resimlerde Envanterlerindeki Para Kısmını Karalarlar Ki Anlaşılmasın...Yoksa Kolay Kolay Öyle Büyük Paralara Ulaşamazlar

Bilginize...
...
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
bilmeden atıyosun datalardan yapılmış bişey o sattığı zaman yine 1m kazanır dediğin bano basma daha değişik yapılıyocarnec23 yazdı:Yetkililer Gerekli İşlemi Yapın.
"ARMOR"Adlı Karakter Başka Konuda Aşağıda Belirttiğim Olaydan Şüpheli Bir Kişi ve Çantasında Teşkilat Bonosu Var.carnec23 yazdı:Arkadaşlar Ne Olduysa Beta Döneminde Oldu.Oyunda O Kadar Çok Açık Vardı Ki Bundan Faydalandılar.1m'ye Alınan Teşkilat Bonosu 50m-500m Yapa Yapa Köşeyi Dönenler Çok....Bazısı Ban Yesede Çoğu Şu Anda Oyunun En Zenginleri...O Yüzden Resimlerde Envanterlerindeki Para Kısmını Karalarlar Ki Anlaşılmasın...Yoksa Kolay Kolay Öyle Büyük Paralara Ulaşamazlar
Bilginize...
O bonoyu satıldığı zamanlarda almıştım. Elinde bono olan herkes suçlu olacak değil. Hatıra diye saklıyorum.
ARMOR