HERKEZE AÇIK NOT BIRAKABILIRSINIZ SEVDIKLERINIZE
SEVGİLİLER GUNUMUZ KUTLU OLSUN =)
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
SEVGİLİLER GUNUMUZ KUTLU OLSUN =)
Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökkuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun..
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

Re: SEVGİLİLER GUNUMUZ KUTLU OLSUN =)
benden sana akıl 14 şubatta tek takıl xD
felsefe budur xD
felsefe budur xD
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
* Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için,sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için,sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni,seni sevdiğim kadar sevebilmem için sevgililer günümüz kutlu olsun AşK'ImM...
Güzel bir not bıraktım konuda yazdıgı gibi.Sevgililer günü kutlu olsn.
Güzel bir not bıraktım konuda yazdıgı gibi.Sevgililer günü kutlu olsn.
EXCELLENCE
sevgililer gününde kendi kendime mesajlar atıcam :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
aşkmış seviymiş boş işler bunlar sevdiyosudna noluyo şerefsizin biri geliyo sevgilini elindne alıyo hmde ayrıldıktan bi gün sonra kzıalrı bilemem ama erkelerin sevgiis yalan olyuo erkekelrin alayı hovarda çünkü bide oyunda ki sevgilileri görüyorum çok komik oluyo oyundan birine aşık olunams dmeiyorum ama oyundada her önüne gelene aşık olunmaz:D
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Aşk Dudakta biten Bir öpücük degil Dir aşk sen arkanı dönerken onun kapıdan Girecegini Önceden Bilmek Dir.
önemli olan aşık olmak degildir önemli olan aşık oluncak birini bulmak dır yegen
önemli olan aşık olmak degildir önemli olan aşık oluncak birini bulmak dır yegen
H€R@Nxllxs£RmØn
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
SevGililer Gününüz Mübarek Olsun 
Kalbini Söksen Ne Fayda ? Sen Ona Ölürsün O başkasına....
Aşk Patlamaya Hazır Bir Volkan gibidir
En Sevdiğim tatlı Kazandibidr xD
:mrgreen:
TskXFArkı...
Kalbini Söksen Ne Fayda ? Sen Ona Ölürsün O başkasına....
Aşk Patlamaya Hazır Bir Volkan gibidir
En Sevdiğim tatlı Kazandibidr xD
:mrgreen:
TskXFArkı...
-
- Kadim Hidra Avcısı
Heh
))
Realizm aşkı olan varmı
)
Realizm aşkı olan varmı
ilk kez katılıyorum sana fundafundafuni456 yazdı:aşkmış seviymiş boş işler bunlar sevdiyosudna noluyo şerefsizin biri geliyo sevgilini elindne alıyo hmde ayrıldıktan bi gün sonra kzıalrı bilemem ama erkelerin sevgiis yalan olyuo erkekelrin alayı hovarda çünkü bide oyunda ki sevgilileri görüyorum çok komik oluyo oyundan birine aşık olunams dmeiyorum ama oyundada her önüne gelene aşık olunmaz:D
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
şaşrıdım sn benle aynı görüşte olur muydunKaRASiS yazdı:ilk kez katılıyorum sana fundafundafuni456 yazdı:aşkmış seviymiş boş işler bunlar sevdiyosudna noluyo şerefsizin biri geliyo sevgilini elindne alıyo hmde ayrıldıktan bi gün sonra kzıalrı bilemem ama erkelerin sevgiis yalan olyuo erkekelrin alayı hovarda çünkü bide oyunda ki sevgilileri görüyorum çok komik oluyo oyundan birine aşık olunams dmeiyorum ama oyundada her önüne gelene aşık olunmaz:D(:
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR