Bir forum görevlisi gelicek ve;
Konunuz Fan Kulubü>Video kategorisine taşınmıştır. İlgili konu için: viewforum.php?f=59 yazar ve gider...Bana kısa geldi. Yazılar fazla hızlı. Başarılar.
Video montajlarını gerçekten çok beğendim, görsel açıdan harika olmuş.Yazılar konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum.Görsel eserin ise oldukça değişik, güzel hazırlamışsın. Umarım yarışmada hak ettiğin dereceyi kazanırsın, başarılar.
baraka1997 yazdı:FanArt' 12 katılımları sona erdiği için hazırladığım görsel ve video çalışmalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Videoyu yaparken bana yardım eden arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.
Rica ederim Boğaç'cım benim için bir zevkti, yorumlara gelecek olursak evet bazılarına katılıyorum.Ancak konusu,akıcılığı,olay kurgusu ve müzikleri gerçekten güzel umarım istediğin başarıya kavuşursun bol şans
Bende videomu paylasmıstım belkı gormussunuzdur . Bana yapılan yorumlar bıraz serttı neyse bende sımdı sızı elestırıyım ...
Videonuzun göruntu kalıtesı guzel gercekten ben biraz daha cozunurlugu dusurmustum ..
Fazla efekt kunlanmamassınız bazı yerlerde bırazdaha kunlanabılırdınız bence .
İntro yok denecek kadar az keske bırazdaha uzun tutsaydınız bunun dısında ise alt yazılar bıraz hızlı bu konuda anlıyorum sızı onu ayarlamak cok kolay degıl bende baya ugrasmıstım . Birde keşke müzigin ritmini birazdaha fazla kunlansaydınız izleyenleri sıkmak yerine heyecan verebilirdi .... Ama yinede güzel çalışma olmuş elinize kolunuza emeginize saglık ...