Lathander ve Zwartan ayrıldı mı?
Lathander ve Zwartan ayrıldı mı?
Soru başlıkta arkadaşlar forumda birkaç şey gördüm sorayım dedim DEV'lerden tanıdıklarım bunlar.Tabi kişisel olarak değil arada gördüğüm adamlardı.Birde bir şifacı GM yada DEV vardı oda ayrılmış sanırsam bunlar hala İKV de mi bilgisi olan?Yani merak ettim oynuyorlar mı şu anda?Gerçi GM yada DEV görevini bırakmışlarsa bence oynamıyorlardır artık.

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
*Atatürkçü geçinip hiçbir şey olmayanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
- deeLidumruL
- Cin Avcısı

Re: Lathander ve Zwartan ayrıldı mı?
Lathander DEV görevini bıraktı.Tabi profesyonel insanlar bunlar oyuna vakit ayırıp girdiğini sanmıyorum şahsi kanaatim.
Zwartan hakkında bilgim yok ama Destek takımı kadrosuna göre oda bırakmış gözüküyor.
Bir şifacı gm veya dev sorun ise Oyunun başlama tarihiyle günümüze kadar gelen sürede bırakmış veya devam eden gm veya devleri kapsar.Çünkü hepsinin 3 karakteride olmak zorunda diye biliyorum.O yüzden bu sorun yanıtlanamaz.
Zwartan hakkında bilgim yok ama Destek takımı kadrosuna göre oda bırakmış gözüküyor.
Bir şifacı gm veya dev sorun ise Oyunun başlama tarihiyle günümüze kadar gelen sürede bırakmış veya devam eden gm veya devleri kapsar.Çünkü hepsinin 3 karakteride olmak zorunda diye biliyorum.O yüzden bu sorun yanıtlanamaz.
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Bülent Birsen - [GM]Leggenda (Efsane Şifacı) özel sebeplerden dolayı görevinden ayrılma kararı aldı.deeLidumruL yazdı:Bir şifacı gm veya dev sorun ise Oyunun başlama tarihiyle günümüze kadar gelen sürede bırakmış veya devam eden gm veya devleri kapsar.Çünkü hepsinin 3 karakteride olmak zorunda diye biliyorum.O yüzden bu sorun yanıtlanamaz.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Lathander görevinden ayrılalı neredeyse 7 ay oluyor fakat Zwartan'ın Destek Ekibi kadrosunda yer almaması gayet doğal çünkü o bir GM yada DEV değil direk oyun yazılımcısı.Eğer Zwartan ayrılmış olsaydı bunu foruma koyarlardı Zwartan halen devam etmektedir.
XXCEZAXX
Gm : Game Master kısaltılmış halidir.Game masterler oyunu koordine etme görevini üstlenir.Sunucularda oyunun adil ve temiz geçmesiyle görevlidir.
Dev: Developer kısaltmış halidir.Geliştirici anlamına gelmektedir.Oyunun yapılması ve işlemesiyle ilgilenir.
Diğer birçok oyunda Gm ler ücret karşılığı çalışmaktadir.(Gönüllü olarak çalıştıran oyunlarda mevcuttur.)
Eski gm lerden aklımda kalan abura var.Yani gm ler özel hayatları veya oyundaki bazı problemlerden dolayı görevini bırakabilir.Şuanki favori gm ise captainatx
.Forumda yazdığı cevaplar ve oyuniçi sunucu ziyaretlerindeki sempatik tavırlarından çıkartmış bulunmaktayım.
Edit:Hatırladığım kadarıyla Lathander görevinden ayrıldı.Arşivde ararsan bulabilirsin.Zwartan DEV olarak geçmektedir.Sobee den ayrıldığını sanmıyorum.
Dev: Developer kısaltmış halidir.Geliştirici anlamına gelmektedir.Oyunun yapılması ve işlemesiyle ilgilenir.
Diğer birçok oyunda Gm ler ücret karşılığı çalışmaktadir.(Gönüllü olarak çalıştıran oyunlarda mevcuttur.)
Eski gm lerden aklımda kalan abura var.Yani gm ler özel hayatları veya oyundaki bazı problemlerden dolayı görevini bırakabilir.Şuanki favori gm ise captainatx
Edit:Hatırladığım kadarıyla Lathander görevinden ayrıldı.Arşivde ararsan bulabilirsin.Zwartan DEV olarak geçmektedir.Sobee den ayrıldığını sanmıyorum.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
*Atatürkçü geçinip hiçbir şey olmayanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
- Alaimisema
- FareAdam Düşmanı

Merhaba,
Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.
Bilginize.
Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.
Bilginize.