Ödüllü Fan Art Yarışması Başvuruları Sona Erdi!
Re: Ödüllü Fan Art Yarışması Başladı!
Elimden Geldiğince Bitanesini Yapacam : 
- Generalll
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Arkadaşlar bi ekran görüntüsü yüklicemde .zip veya .rar formatında olmalı dıyor .Bılen varmı daha önce yollamadımda hiç.Bugün son gün yollamam lazım
Müdür
Büyüklider
MusTaFaKeMaLPaŞA
ScHeKıLL
Generalll
[Duman Loncası]
Yakalım Bir Cigara Kafamız DuMaNnN'LaNSıNnn !!!
Büyüklider
MusTaFaKeMaLPaŞA
ScHeKıLL
Generalll
[Duman Loncası]
Yakalım Bir Cigara Kafamız DuMaNnN'LaNSıNnn !!!
Çizim dalında yarışmaya katıldım ancak gönderdiğim eserin yanında özgünlüğünü belirtecek herhangi bi görüntü göndermedim. Sadece dereceye giren eserlerin özgünlüğünü belirtmesi gerektiğini biliyordum. Başvuru yaparken özgünlüğünü de belirtmek gerekiyor mu? Gerekiyorsa tekrar başvuru yapmamda sakınca var mı?
Bir sorum daha olacak. Çizerken fotoğraf çekmeyi unuttum. Sonlara doğru bir tane fotoğraf çektim. Acaba bu yeterli mi özgün olduğunun anlaşılması için? Yoksa daha başka ne yapabilirim, yardımcı olabilir misiniz?
Bir sorum daha olacak. Çizerken fotoğraf çekmeyi unuttum. Sonlara doğru bir tane fotoğraf çektim. Acaba bu yeterli mi özgün olduğunun anlaşılması için? Yoksa daha başka ne yapabilirim, yardımcı olabilir misiniz?
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Eserlerin özgünlük durumu olası ihbar durumlarında değerlendirilir.Gönderilen veya dereceye giren eserler için zorunlu özgünlük ispatı diye bir durum söz konusu değildir.CakiL yazdı:Çizim dalında yarışmaya katıldım ancak gönderdiğim eserin yanında özgünlüğünü belirtecek herhangi bi görüntü göndermedim. Sadece dereceye giren eserlerin özgünlüğünü belirtmesi gerektiğini biliyordum. Başvuru yaparken özgünlüğünü de belirtmek gerekiyor mu? Gerekiyorsa tekrar başvuru yapmamda sakınca var mı?
2006-2013
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
beyler başvurular 5de bitiyor ama kazananlar ne zaman açıklanıcak?
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Başvurular 28.09.2012 saat 17:00 da bitiriyor ve Kazananlar Fuar yoğunluğu oluşacağından dolayı Fuardan Sonra Açıklamayı Düşünüyorlar...JoeyWasHere yazdı:beyler başvurular 5de bitiyor ama kazananlar ne zaman açıklanıcak?
Başarılar...
İyi Forumlar...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk