Herkeze İyi Oyunlar Bu Konuda Biraz daha dikkatli olmasınızı tafsiye ederim 4 ekimde gelmiyeceğini Nerull Açıkladı Ama İsterseniz Bu sayfadan Tekrar Takip edip Dikkatli okuyun
:arrow: :arrow: :!: :!: viewtopic.php?f=46&t=99935 :idea:
İyi Forumlar..
5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: Gelemeyen Bölge Hakkında
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Refresh yazdı:4 Ekimde gelecek diye bir şey söylenmedi.4 ekimde tanıtımını yapacaklar 15 tatil gibi gelir diye tahmin ediyorum ocak şubat gibi.
JoeyWasHere yazdı:
4 Ekimde geleceğini kim söyledi? CaptainATX in yaptığı açıklamada Gamex'de tanıtımı yapılacak Bölge ise ilerleyen aylarda gelecek dedi
kandemir yazdı:Herkeze İyi Oyunlar Bu Konuda Biraz daha dikkatli olmasınızı tafsiye ederim 4 ekimde gelmiy
eceğini Nerull Açıkladı Ama İsterseniz Bu sayfadan Tekrar Takip edip Dikkatli okuyun
İyi Forumlar..
@JoeyWasHere ve @kandemir
sizde biraz okuyun @Refresh zaten vermiş cevabı . Hadi 200 kişi beraber 4 ekimde gelmiyecek yazalım .Bide adamı taşlayıp dışlayalım olur mu
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
Re: 5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA
Geri Sayım başlasın arkadaşlar
Fuarda Güzel Şeyler olucak Benim Dikkatimi Çeken Tek şey Oyun Kombinasyonu Değişimi ile İlgili Arz Ve Lodos Ta güzel Olur Ama Oyun Kombinasyonu değişimi Daha çok dikkatimi çekti
Ama Arz ve Lodos Eklentisi Büyük ihtimal Klanların eşitleneceğini gösteriyor eğer buraya girmek isteyen az olan klana geçicektir o yüzdende arz ve lodos eşitlenicektir
Geri Sayıma Devam.. :!:
İyi forumlar.. :idea:
Ama Arz ve Lodos Eklentisi Büyük ihtimal Klanların eşitleneceğini gösteriyor eğer buraya girmek isteyen az olan klana geçicektir o yüzdende arz ve lodos eşitlenicektir
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ferhatreyiz yazdı:Refresh yazdı:4 Ekimde gelecek diye bir şey söylenmedi.4 ekimde tanıtımını yapacaklar 15 tatil gibi gelir diye tahmin ediyorum ocak şubat gibi.JoeyWasHere yazdı:
4 Ekimde geleceğini kim söyledi? CaptainATX in yaptığı açıklamada Gamex'de tanıtımı yapılacak Bölge ise ilerleyen aylarda gelecek dedikandemir yazdı:Herkeze İyi Oyunlar Bu Konuda Biraz daha dikkatli olmasınızı tafsiye ederim 4 ekimde gelmiy
eceğini Nerull Açıkladı Ama İsterseniz Bu sayfadan Tekrar Takip edip Dikkatli okuyun
İyi Forumlar..
@JoeyWasHere ve @kandemir
sizde biraz okuyun @Refresh zaten vermiş cevabı . Hadi 200 kişi beraber 4 ekimde gelmiyecek yazalım .Bide adamı taşlayıp dışlayalım olur mu
evet?
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
Olay şu ki herkesin beklediği arz ve lodos eklentisinin bilgileri 4 ekimde gelicek ondanda muhtemelen aylar sonra eklenti gelir :mrgreen:
Harponxlider (49)[(^)Latif]
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Devlet i Aliyye
Saçmakandemir yazdı:Geri Sayım başlasın arkadaşlarFuarda Güzel Şeyler olucak Benim Dikkatimi Çeken Tek şey Oyun Kombinasyonu Değişimi ile İlgili Arz Ve Lodos Ta güzel Olur Ama Oyun Kombinasyonu değişimi Daha çok dikkatimi çekti
![]()
![]()
Ben İstediğim Klana Girerim Neden Az Olan Tarafa Geçeyim ki ?
carnec23 yazdı:Onları Bilmiyorumda Bıktım Artık Savaşçının Tank Olmasından.Diğer Oyunlarda Savaşçılar Yani Ne Bilim Tek Başına Yapılan Gbler Var.Normal Haritada Tek Yapılan Bosslar.Ama İkv Buna Uygun Değil.Anca Tank Tank.Adı Üstünde Savaşçı.Savaşır Yani Saldırı.Tank Olmak İçin AYRI Bir Sınıf Yapsaydılar Bari "Savunmacı" "Tank" Gibi.İnsanlar İlk Başladığında Genelde Savaşçı AÇIYOR.Ve Gblerden Haberi Yok 49 Kasıyor.İlk Olduğu İçin Uzun ve zorlu Geçiyor.Sonra Tank Değilsin Gruba Alamayız.Böyle Şeyler Oyunu Bitirir.Savaşçı Savaşır.Yani Ofansif Savaşçılara Önem Artmalı.Bireysel Bosslar Olmalı.Sadece Görev İçin Değil Nadide İtem Düşürmek İçin Bosslar Ama İksirler AKÇELİ VE ARTIK ÇOK GEÇÇÇÇÇÇ....Keşke Bu OYUN Yapılırken Yaşım Elverseydide O Ekibe Yardım Etseydim.
kesinlikle doğru
GameX'e 5 Gün Kaldı.Ve Tekrar Ediyim.Bu Oyun 5.ci Yılını Çoktan Doldurdu.Yani Bunca Senede Hazırlanmış Birçok Şey Olmalı.Yani Yeni Eklenti Geç GELMİYECEKTİR!.Böyle Düşünüyorum.Günümüzde Artık Oyun Yapmak O Kadar Zor Değil.Bunca Sene Sonrada Yapmamışlarsa........................................................................................................................................
...
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İzmir
Game x hediye paketide bir kaç gün kalmasına rağmen içerik olarak açıklanmadı.
İçerik hakkında hala kararsızlıklarmı var acaba
Aslında karaktere özel 1 yıllık yüzde 20 çember artırıcı olsa içinde o standı yıkarlar
Dipnot Bildiğin anlamda yıkarlar yanlış anlaşılmasın :geek:
Aslında karaktere özel 1 yıllık yüzde 20 çember artırıcı olsa içinde o standı yıkarlar
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
aken yazdı:Game x hediye paketide bir kaç gün kalmasına rağmen içerik olarak açıklanmadı.
kutudan çıkan yüzde 60 çember artırıcı neyine yetmiyor
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE