5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SAKULTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: 5.Genişleme paketi'den gözlemlediğim detaylar

Mesaj gönderen SAKULTA »

KaraXHayalet yazdı:Resim

4:Tapınak:Arkada gördüğünüz üzere tangriss'ini içinde tapınak var zaten bilinen bir şey peki bu tapınakta ne saklı iki klan oraya girmek için neden yarışıyor ?
BeDBaHT yazdı:1984 yılında Handan Hanım öncülüğünde bir araya gelen eski Arzın Çocukları gazetesi ekibi, var olan yaratık karşıtı sert politikalara karşı durmak amacıyla Arzın Çocukları birliğini kurdular ve eski gazete yandaşlarını da yanlarında topladılar. Birlik, dünya üzerinde var olması muhtemel uzlaşılabilir yaratıkları saptamak amacıyla bir keşif komitesi kurdu. Bu komite, silahlı savaşçı, büyücü ve şifacılardan oluşuyor ve meteor bölgesinin bütün tehlikelerine karşın, iletişim kurulabilecek mahlukları arıyorlardı.

1986 yılında meteor bölgesinde maden çıkartmak amacıyla kazı yapan Arzın Çocukları keşif grubundan bir ekip, büyük bir mekanın girişi olduğu düşünülen bir yer keşfetti. Arzın çocukları bu yeni mekanı uzun bir süre gizli olarak araştırdı. Adem Bey önderliğindeki küçük keşif ekipleri bu büyük girişin toprak altında kalmış kısımlarını ortaya çıkartmak için aylarca kazma salladılar. Ardından giriş kısmı şaşırtıcı derecede sağlam kalmış büyük bir hole doğru açıldı. Burası prizmatik şekillerin hakim olduğu, değişik bir medeniyete ait olduğu izlenimini veren bir mekandı. Arzın Çocukları bu büyük holü araştırmaya başlarken, onları takibe almış bir Lodos ajanı, bu faaliyetleri Lodos Klanı'na bildirdi. Araştırma günlerinden birinde bölge Binbaşı Yavuz önderliğindeki Lodos Klanı mensupları tarafından basıldı. Bundan sonrası sadece söylentilerden ibaret. Her iki klan mensupları arasında her ne geçtiyse de, bunun şahidi kalmadı. Tek bilinen bu iki grubun arasında çatışma çıktığı (ki bunu orada araştırma yapan bağımsız teşkilat yetkililerinin incelemelerinden anlıyoruz), Binbaşı Yavuz ve Adem Bey dahil bütün herkesin öldüğü. Çatışma sebebinin muamması bir yana, en büyük gariplik , arada başka bazı silahlara dair izlerin de bulunduğu. Ne Lodos'ta, ne de Arzın çocuklarında bulunmayan bazı silahlar.
[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:Sstanss'daki çivi yazıları, labirentler, udjat, Mısır piramitlerine özgü semboller, benzer yapılar...
Acaba Mısır mitolojisinde Eskiler'in parmağı mı var? O koca piramitler nasıl yapıldı diye düşünmeden edemiyor insan :o
HollyShit yazdı:Piramitler tahminimce Mısır uygarlığından özenilip yapıldı. Fakat bunların için de Eskiler'in yani Genç Bilgililer'in işi çok büyük.
HollyShit yazdı:Gaffar Bey bu olanlardan sıkılıp yanına aldığı bir kaç bilim adamıyla birlikte Genç Bilgililer grubu kuruyor.
Kuklacı'nın öğrencilerinden ayakta kalan tek kişi Gaffar Bey'di. Fakat o da hakkın rahmetine kavuştu. Kuklacı'ya en itaatkâr kişi Gaffar Bey'di. Bu yüzden onun bir adet tablosunun daima gözünün önünde bir yere asıyordu.
HollyShit yazdı:Kuklacı'nın bize göre en son yön aldığı yer işte tam ŞAH KOBRA'nın yer aldığı giriş.
HEM MİGRAT HEM DE ŞAH KOBRADAKİ HOL TARAFINDAN GİRİLEBİLEN YÊGÂNE YER.
İçerisi tamamen GB icadı.
Kuklacı, Gaffar'ın yardımlarıyla kendini teknolojiyle bürümüş, en iyi büyücü olmuş ve olmayı sürdürmüştür.
Kuklacı, Gaffar'ın öldüğünü duyunca buna sinirlenecek ve asıl saldırısına hazırlanacak.
Agah Bey'in söylediklerine dikkat edersek bir felakete yol açacağımızı söylüyor ve bizi teşkilattan kovuyor.
[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:Bence İfliss her haliyle ürkütücü...

Eskilerden uzak durmak lazım. Drasmuss öğretisi der ki;

''İnsanoğlunun krallıkları, yeryüzüne yayılmış imparatorlukları vardır...Uygarlıkları değil...

Birbirleriyle ilişkilerine politika derler. Politikanın bizim dilimizde karşılığı yoktur. Olduğundan farklı söylenen söz demektir.

Teraziler dengedeyken anlaşmalar imzalarlar. Ve ancak denge bozulana kadar, anlaşmalara ve sözlerine sadık kalırlar.

İnsanoğluna daha fazla tolerans gösterilmeyecek.''
Sahinkurt yazdı:Ben Meran ırkı ile ilgili olarak Arzuhalci ile yaptığımız sohbetlerden çıkarımda buluduğumda. Tangriss bölgesinin Meran ırkı'nı tamamiyle çözmemiz konusunda klit nokta olacağına inanıyorum.
[color=#FF0000]Voyant[/color] yazdı:İfliss'in lakabının Meran Sultânı olduğunu da ben söyleyeyim sizlere...
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: 5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA

Mesaj gönderen xARZx »

Şahsi düşüncem bu eklenti geldiğinde arz ve lodosların kişi olarak dengeleneceğini düşünüyorum bu grup bölgeleriyle ve lonca ile arkadaşı karşı klanda arkadaşı olanlar geçtiler gerek grup bölgelerinde gruplara girebilmek için gerek loncalarda beraber bulunabilmek için ve şu an ki durumda neredeyse her sunucuda lodoslar çok kalabalık işte bu dengeyi bir zaman bir eklentinin getirmesi beklentisindeyim ve adı üstünde arz ve lodos eklentisinde bunun geleceğine inanıyorum çünkü kimse menekşenin 20 25 m dan satılacağına altının 2m a satılacağına şifacıların bu kadar çok tercih edileceğine ve bir çok benzer şeye inanmazdı ama oldu hepsi yeni eklentilerle ve benimde şimdi olmaz demediğim ve beklentim olan şey bu bu eklentiyle beraber lodoslar ile arzlar kişi olarak denkleşicek diye düşünüyorum hayırlısı. :)
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Cihankaraca87
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Lonca: Devlet i Aliyye

Mesaj gönderen Cihankaraca87 »

Benim Düşüncem Bu Paketin Yayınlanmasının çok zor bir duruma geldiğidir.
tüm yazılanları okudum fakat şöyle bir izlenim uyandı GameX Fuarına 6 Gün Kala Hala Paket ile İlgili Bir Video / Bilgi Yayınlanmadığından Bunun Gecikeceğini Düşünüyorum Yani Beklendiği gibi fuarda açıklanamayacak yazdığım bir konuma yeni bölge ile ilgili bir şeylerin konuşulmasının çok erken olduğunu forum yöneticisi söyledi
Yani Benim Düşüncem Fuarda Kısa Bir Video Tanıtılacak ve 4-5 Ay Sonra Bu Eklenti Teste Alınacak ve 1 Ay Sonra Yayınlanacak Yani Şubat ve Mart Gibi Zor Yayınlanır.

Bu Benim Şahsi Görüşüm Kimseden Bir şey Duymadım. Beni Bu Düşünceye İten Şey Yeni Bölge Hakkında Hiç Bir Bilginin Yayınlan mamasıdır. Nerull Konu İle İlgili Açıklama Yapmalıdır.
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Zaten Bir Video Yayınlanırsa Ne Anlamı Kalır.Herkes Bir Dünya Konu Açar.Yok Şöyle Yok Böyle...
İnsanlarda Merak Uyandırmak İçin Video Yayınlanmayacak.Yeni Paketinde O Kadar Geç Yayınlancağını
Düşünmüyorum.Kaç Sene Geçti .İllaki Yapmışlardır Yeni Bölge.Grup Bölgesi İse Bu Yeni Bölge Oyun Osmanlıda Olduğu Gibi Gerileme Dönemine Girer.Ve SON...
...
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

carnec23 yazdı:Zaten Bir Video Yayınlanırsa Ne Anlamı Kalır.Herkes Bir Dünya Konu Açar.Yok Şöyle Yok Böyle...
İnsanlarda Merak Uyandırmak İçin Video Yayınlanmayacak.Yeni Paketinde O Kadar Geç Yayınlancağını
Düşünmüyorum.Kaç Sene Geçti .İllaki Yapmışlardır Yeni Bölge.Grup Bölgesi İse Bu Yeni Bölge Oyun Osmanlıda Olduğu Gibi Gerileme Dönemine Girer.Ve SON...
İkv gerileme dönemine çemberlitaşı grup bölgesi yaparak girdi arz lodos ta grup bölgesi olursa oyun en fazla 6 ay dayanır.
Not:Bazı yakala arkadaşlar şimdi diyecek ki yeni bölge grup bölgesi değil gm yazdı.Gm m devamında yeni seviyede gelmeyeceğini söyledi buda yeni gelecek bölgeyi grup bölgesi yapar sadece adı değişik.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Kadim ve hidraların gelişinde Savaşçıların yetenek kombınasyonu tamamen değişmişti buda ona benzer bir durumda olabilir bence . Sakınmalı savaşçı , element OkO savaşları varken defansıf olarak sakınma açmak çıktı Element tarih oldu buna benzer bır durum olabılır .

Benzer durumlarda ki yenilikler sıkıcı olacaktır bence.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Gelemeyen Bölge Hakkında

Mesaj gönderen Cloutier »

4 Ekimde geleceği söylenen Arz Lodos eklentisi hakkında hala somut bir açıklama resim video vs yayınlanmadı.
Bundan önce gelen tüm yenilikler ve eklentiler hakkında detaylı bilgilendirme yapılıyordu. Şurda kaldı bir hafta hala bir bilgi yok.
Bu eklentiden bu kadar mı umutsuzsunuz da bir bilgi paylaşmıyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Gelemeyen Bölge Hakkında

Mesaj gönderen Refresh »

4 Ekimde gelecek diye bir şey söylenmedi.4 ekimde tanıtımını yapacaklar 15 tatil gibi gelir diye tahmin ediyorum ocak şubat gibi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Gelemeyen Bölge Hakkında

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

Cloutier yazdı:4 Ekimde geleceği söylenen Arz Lodos eklentisi hakkında hala somut bir açıklama resim video vs yayınlanmadı.
Bundan önce gelen tüm yenilikler ve eklentiler hakkında detaylı bilgilendirme yapılıyordu. Şurda kaldı bir hafta hala bir bilgi yok.
Bu eklentiden bu kadar mı umutsuzsunuz da bir bilgi paylaşmıyorsunuz?

4 Ekimde geleceğini kim söyledi? CaptainATX in yaptığı açıklamada Gamex'de tanıtımı yapılacak Bölge ise ilerleyen aylarda gelecek dedi
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Onları Bilmiyorumda Bıktım Artık Savaşçının Tank Olmasından.Diğer Oyunlarda Savaşçılar Yani Ne Bilim Tek Başına Yapılan Gbler Var.Normal Haritada Tek Yapılan Bosslar.Ama İkv Buna Uygun Değil.Anca Tank Tank.Adı Üstünde Savaşçı.Savaşır Yani Saldırı.Tank Olmak İçin AYRI Bir Sınıf Yapsaydılar Bari "Savunmacı" "Tank" Gibi.İnsanlar İlk Başladığında Genelde Savaşçı AÇIYOR.Ve Gblerden Haberi Yok 49 Kasıyor.İlk Olduğu İçin Uzun ve zorlu Geçiyor.Sonra Tank Değilsin Gruba Alamayız.Böyle Şeyler Oyunu Bitirir.Savaşçı Savaşır.Yani Ofansif Savaşçılara Önem Artmalı.Bireysel Bosslar Olmalı.Sadece Görev İçin Değil Nadide İtem Düşürmek İçin Bosslar Ama İksirler AKÇELİ VE ARTIK ÇOK GEÇÇÇÇÇÇ....Keşke Bu OYUN Yapılırken Yaşım Elverseydide O Ekibe Yardım Etseydim.
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön