FAN ART HAZIRSA BİZDE HAZIRIZ
- ChileCashh
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inci Caps
Re: FAN ART HAZIRSA BİZDE HAZIRIZ
Bu muhabbet bi harika dostum
Istanbul Universty - Student in Economics And Law ;
Marginal And Hedonistic Student
Ω @yasin_p(twitter) Ω
ChileCash [ ** ] _ [Her Asa :p(^)]
ChileCashh [ * ] _ [Kıyamet Asa(^)]
ByChileCash [ * ] _[Bıçak Sırtı Kılıç(^)]
Marginal And Hedonistic Student
Ω @yasin_p(twitter) Ω
ChileCash [ ** ] _ [Her Asa :p(^)]
ChileCashh [ * ] _ [Kıyamet Asa(^)]
ByChileCash [ * ] _[Bıçak Sırtı Kılıç(^)]
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
Hocam eğer eleştriye açıksan
Videonun konusunu pek beğenmedim fakat efektler felan güzel olmuş
Çizimler pek benzememiş
Ekran Görüntüleride klasik resimler
Hikayeyi okuyamadım
http://a1209.hizliresim.com/11/v/dfvq8.jpg Bu resimdede karakterlerin kesim yerleri çok belli oluyor
Eğer eleştriye açık değilsen bunlara gül geç
Videonun konusunu pek beğenmedim fakat efektler felan güzel olmuş
Çizimler pek benzememiş
Ekran Görüntüleride klasik resimler
Hikayeyi okuyamadım
http://a1209.hizliresim.com/11/v/dfvq8.jpg Bu resimdede karakterlerin kesim yerleri çok belli oluyor
Eğer eleştriye açık değilsen bunlara gül geç
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: B Loo D
Videonun konusu o kadar saglam degıl ama efektler olsun müzik olsun göruntuler gecişler cekimler bunlarla baya ugraşıldı emek verildi ki en önemli eserim olarak onun 1 . lige layik göruyorum ...
Cizimler benzemedi diyebilirsin herkesin gorusu farklıdır ama o şifacı cizimi birebir benim cizimimdir ve gercekten benzemiştir hatta benim kendi şifacımın birebir kopyasıdır ....
Ekran göruntusune gelırsek İKV de sanatsal acıdan fazla bir yer yok görsel acıdan zevk veren sadece mısır camii ufkabakan deniz topkapı dısında bır yer yok varsa eger buyrun sizde katılın sizde gösterin sizde kazanın ..
Hikayeye gelirsek hikayeyi ben iyi buluyorum bence ... Tabi Türk halkının okuma ve yazma degerlerine ne kadar önem verdigini biliyoruz ... Ki bu bir ögrenciyse dahada az deger verıyor malumunuz ... Gerçekten kendinizi vererek okursanız kötü olmucagını göruceksinizdir ...
Batuhan Sarıçelik
Cizimler benzemedi diyebilirsin herkesin gorusu farklıdır ama o şifacı cizimi birebir benim cizimimdir ve gercekten benzemiştir hatta benim kendi şifacımın birebir kopyasıdır ....
Ekran göruntusune gelırsek İKV de sanatsal acıdan fazla bir yer yok görsel acıdan zevk veren sadece mısır camii ufkabakan deniz topkapı dısında bır yer yok varsa eger buyrun sizde katılın sizde gösterin sizde kazanın ..
Hikayeye gelirsek hikayeyi ben iyi buluyorum bence ... Tabi Türk halkının okuma ve yazma degerlerine ne kadar önem verdigini biliyoruz ... Ki bu bir ögrenciyse dahada az deger verıyor malumunuz ... Gerçekten kendinizi vererek okursanız kötü olmucagını göruceksinizdir ...
Batuhan Sarıçelik