TheOkqn yazdı:Şaka gibi zip.dosyasını ekrandan alıp C:nin içine attım gönderdi fan art a ilk kez böyle bişey yaşadım.Saol Nerull 1-2 haftadır 3-5 mail atttım destege alakasız yanıtlar geldi Forumda Hızlı destege yazdım gene mantıklı bi cevap veren olmadı buraya yazdım şükür sen gördünde yardımcı oldun..
Sorununun ne olduğunu anlamak için arkaplanda işlem yaparken bize gönderilmiş olan mesajın incelenmesi gerekiyordu. İşin aslı, tarayıcının kullanıcı adındaki türkçe karakterler nedeniyle dosya gönderimi yaparken hata vermesiydi. Bu şekilde göndermeni sağlamış olduk
VatanKIRIM yazdı:Uploadları RAR dosyası içerisinde yapsak olur mu? Şu url formatı ne ya bi site verin upload edebileceğimiz bizde edelim!!
URL = Internet ortamında bir kaynağa ulaşmak için verilen adres. Yaygın adıyla "link" diyelim biz ona
LEPRECHAUN yazdı:Yarışmanın sunum şeklinden dolayı bu senede fanart'a katılmayacağım.Şimdiden katılan herkese başarılar diliyorum.
Yarışmanın sunumuyla ilgili rahatsızlığını bize Destek formu üzerinden dile getirebilir misin LEPRECHAUN. İlgine teşekkürler
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Eseri gönderdim daha sonra kırık link uyarısı aldım... Bunun üzerine aynı siteye tekrar yükledim ve gönderdim... garanti olsun diye başka bir siteye uploadlayıp bir kez daha gönderdim... Kontrol edilmesi için destek takımına başvuruda bulunamıyorum hata oluştu şeklinde bir uyarıyla karşılaşıyorum...
Kategori: Müzik
Sunucu : Beyaz Köşk
Karakter : Belarengi
Ad Soyad: Gökhan Ok///ş
Eser Adı : Cinlerin Büyülü Dünyası
Rapidshare'den upload edip linki yapıştırıyorum url formatı diyo hala bana.. bir de çizgi romanı hazırlarken paint.net / photoshop gibi programları kullanabilir miyiz?
Kişisel ve oyun ile ilgili bazı sebeplerden dolayı bu sene yarışmaya katılmaktan vazgeçtim.Umarım her kategoride,dereceyi hak eden eserlerin sahipleri kazanır.Katılan ve ortaya bir şeyler çıkarmak için uğraşan herkese başarılar diliyorum.
Eseri gönderdim daha sonra kırık link uyarısı aldım... Bunun üzerine aynı siteye tekrar yükledim ve gönderdim... garanti olsun diye başka bir siteye uploadlayıp bir kez daha gönderdim... Kontrol edilmesi için destek takımına başvuruda bulunamıyorum hata oluştu şeklinde bir uyarıyla karşılaşıyorum...
Kontrol edilebilir mi acaba?
Başvurun ulaşmış Gökhan.
VatanKIRIM yazdı:Rapidshare'den upload edip linki yapıştırıyorum url formatı diyo hala bana.. bir de çizgi romanı hazırlarken paint.net / photoshop gibi programları kullanabilir miyiz?
Gönderdiğin adresin başında http:// ön eki yoksa hata alıyor olabilirsin VatanKIRIM. Çizgi Roman kategorisinde ayrıca istediğin programdan yararlanabilirsin. Hatta Comic Life gibi yazılımlardan da yardım alınabilir
Selamlar sayın Nerull. Sormak istediğim birkaç konu olacak.
Müzik kategorisinde bir eser ile yarışmaya başvuru yaptım. Ancak size ulaştığından emin değilim. Zira gönder'e bastıktan sonra sayfa yenilendi ancak herhangi bir gönderildi mesajı alamadım. Foruma kayıt olduğum isimdeki karakterimle başvuru yapmıştım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Eserde bizzat canlı olarak bateri çalıp kaydedip, prodüksiyonunu bizzat kendim yaptım. Eseri gönderdiğim rar dosyasına bir not belgesi koyup bunu belirttim. Acaba jüri elemelerde canlı enstrüman çalma konusunu göz önüne alarak mı puanlama yapacak?
Eserin özgünlüğünün belirtilmesi açısından projenin tam bir ekran görüntüsünü alıp rar dosyası ile beraber yolladım. Projenin isminde "ikv" yazısı açıkça belli oluyor. Özgünlük belirlenmesi konusunda bu yeterli olur mu acaba?
Müzik kategorisinde eleme yapan jüri, müzikleri nasıl bir sistemden dinleyecek acaba? Sobee bünyesinde profesyonel bir dinleme sistemi bulunuyor mu, yoksa herkes kulaklıkla ve ya 2+1 hoparlörle mi dinleyecek?
Son olarak, Gamex fuarı ayın 7'sinde sonra eriyor. Fuardan sonra eleme yapılacağını belirtmişsiniz. Acaba elemeler tahminen kaç gün sürer? Çok sabırsız bir insan olduğum için beklemekte güçlük çekiyorum, bende böyle bir insanım işte.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Propellerhead yazdı:Selamlar sayın Nerull. Sormak istediğim birkaç konu olacak.
Müzik kategorisinde bir eser ile yarışmaya başvuru yaptım. Ancak size ulaştığından emin değilim. Zira gönder'e bastıktan sonra sayfa yenilendi ancak herhangi bir gönderildi mesajı alamadım. Foruma kayıt olduğum isimdeki karakterimle başvuru yapmıştım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Eserde bizzat canlı olarak bateri çalıp kaydedip, prodüksiyonunu bizzat kendim yaptım. Eseri gönderdiğim rar dosyasına bir not belgesi koyup bunu belirttim. Acaba jüri elemelerde canlı enstrüman çalma konusunu göz önüne alarak mı puanlama yapacak?
Eserin özgünlüğünün belirtilmesi açısından projenin tam bir ekran görüntüsünü alıp rar dosyası ile beraber yolladım. Projenin isminde "ikv" yazısı açıkça belli oluyor. Özgünlük belirlenmesi konusunda bu yeterli olur mu acaba?
Müzik kategorisinde eleme yapan jüri, müzikleri nasıl bir sistemden dinleyecek acaba? Sobee bünyesinde profesyonel bir dinleme sistemi bulunuyor mu, yoksa herkes kulaklıkla ve ya 2+1 hoparlörle mi dinleyecek?
Son olarak, Gamex fuarı ayın 7'sinde sonra eriyor. Fuardan sonra eleme yapılacağını belirtmişsiniz. Acaba elemeler tahminen kaç gün sürer? Çok sabırsız bir insan olduğum için beklemekte güçlük çekiyorum, bende böyle bir insanım işte.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Başvurun bize ulaşmış. Özgünlüğün incelenmesi açısından gönderdiğin dosya içerisindeki açıklama ve görsel şimdilik yeterli gibi görünüyor.
Eserlerin değerlendirilmesini ve dereceye giren eserlerin belirlenmesini fuar yoğunluğu nedeniyle fuar sonrasında bıraktık. Fuardan sonra yapılacak değerlendirme ne kadar sürer net bilgi veremiyorum ama elimizden geldiğince sonuçları açıklamayı isteriz. GameX fuarı İKV standında haftasonu zaman zaman beğendiğimiz eserleri de standda yayınlayacağız.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.