İkv İçin Çizimim
İkv İçin Çizimim
Arkadaşlar deneyim dedim fakat Eleştirilere Acık degilim ona göre yorumlarsanız sevinirim

Sunucu: Anka/Eminönü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
Re: İkv İçin Çizimim
Fena Değil.Untifost yazdı:Arkadaşlar deneyim dedim fakat Eleştirilere Acık degilim ona göre yorumlarsanız sevinirim
Karyax yazdı:Arkadaşlar deneyim dedim fakat Eleştirilere Acık degilim ona göre yorumlarsanız sevinirim
Eleştiriye Açık Değilsen KoymuyacaksınSavaşçının tipi çok kötü olmuş düzelt bence
Karyax Sunucu:Sancak
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
konuşma balonları ile karikatür yaparsan daha ii olurKaRyaaX yazdı:Karyax yazdı:Arkadaşlar deneyim dedim fakat Eleştirilere Acık degilim ona göre yorumlarsanız sevinirim
Eleştiriye Açık Değilsen KoymuyacaksınSavaşçının tipi çok kötü olmuş düzelt bence
- Istanbullux
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
-
- Demirci Çırağı
Başlangıç olarak fena sayılmaz.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Teşekkür EderimZIPKIN yazdı:Fena Değil.Untifost yazdı:Arkadaşlar deneyim dedim fakat Eleştirilere Acık degilim ona göre yorumlarsanız sevinirim
Eleştirileri Sevmiyorum hemen tartışma çıkıyor böylesi daha güzelKaRyaaX yazdı:Karyax yazdı:Arkadaşlar deneyim dedim fakat Eleştirilere Acık degilim ona göre yorumlarsanız sevinirim
Evet,dediğim gibi ilk deneyimim daha önce çizmemiştim denemekten zarar çıkmaz diye çizeyim dedimcarnec23 yazdı:Zamanla Kendini Geliştirirsin."Deneyim" Olmuş.
Yorum İçin Teşekkür Ederim