AYIP AYIP YETKİLİLER GİRİNDE BAKIBN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
DiABoLiCeDeWiL
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

AYIP AYIP YETKİLİLER GİRİNDE BAKIBN

Mesaj gönderen DiABoLiCeDeWiL »

YA ARKADAS KARSIMDAKİ KİSİ BANA KÜFÜR EDİYOR BEN SUS YİYORUM REZİLLİK YA SIRF GM LER KÜFÜR EDEN KİSİNİN ARKADASI DİYE BEN SUS YİYORUM YÖNETİM DİKKAT EDİN CALISANLARINIZA
Resim

Resim

DiABoLiCeDeWiL=Kuklacı[(^)Ejder Asa]

Diabolicdewil=Eminönü=49 Level
Kullanıcı avatarı
Respirasyon
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: AYIP AYIP YETKİLİLER GİRİNDE BAKIBN

Mesaj gönderen Respirasyon »

Merhaba,

Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.

İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.

İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
boomerang
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Southwest Wind Guard

Mesaj gönderen boomerang »

Bende aynı durumdayım bugün yine sebepsiz sus yedim bu 2. oldu 2 hafta öncede sebepsiz yere 5 gün sustu charım;bu sefer 7 gün vermişler ulan bide küfür etsek süresiz ban falan vereceklaer galiba :evil:
Kullanıcı avatarı
boomerang
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Southwest Wind Guard

Mesaj gönderen boomerang »

Respirasyon yazdı:Merhaba,

Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.

İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.

Bilginize.
İyi güzel hoş demişsin ama 3 kez gönderdim ceza itiraz bildirimi hala biilgilenen olmadı gecen seferde yazdım 2 kere ama iş işten gecti susun 4. günü kaldırdılar :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

boomerang yazdı:
Respirasyon yazdı:Merhaba,

Bilginize.
İyi güzel hoş demişsin ama 3 kez gönderdim ceza itiraz bildirimi hala biilgilenen olmadı gecen seferde yazdım 2 kere ama iş işten gecti susun 4. günü kaldırdılar :twisted: :twisted:
Aslında nelere ceza veileceği açıklamalı olarak yazılsa oyuncular da ona göre bilgili olsa daha iyi olur bence.

1 buçuk seneye yakın bir süre önce Rol yapma kanalından ''IIxYsNÖzKxII : İşiyor.'' yazmıştım ve 3 kere 3 gün susma cezası aldım şok oldum artık oyunda '' /kaba '' komutunu kullanmaz oldum . Yönetimi eleştiriyoruz bence önce iyice düşünüp sonra eleştirmeliyiz.

Yönetimde hata yapabilir , 2009 veya 2010 Fuar Haftası 3 gün sus yedim itiraz ettim , fuar geçti cezanın süresi bitti ve özür maili geldi olabiliyor böyle şeyler ,

Nedemiş Orhan GENCEBAY '' Hatasız Kul olmaz''

İyi Forumlar.
DiABoLiCeDeWiL
İskele Babası
İskele Babası

bakın ben kimseye adres vermedim karesımdaki kisi verdi bana adresini ve küfür etti yazdıkları cevapta bu

Merhaba,

Hakkınızda şikayet olması durumunda konuşma kayıtlarınız tek tek incelenerek gerekli durumlarda ceza-i işlem uygulandığını belirtmek isteriz.Oyun içerisinde adres vermek / adres istemek suç teşkil eder.Bu davranışlar sergileyen oyuncular tarafımızca hoş karşılanmadığını hatırlatmak isteriz.Sizi rahatsız eden oyuncuların mesajlarına sağ tıklayarak şikayet edebilirsiniz.

Bilginize.

böyle oyuna böyle yetkililer yakısmıyor. ayıp ayıp sırf arkadasınız dye sus atıyorsunuz
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

Selam DiABoLiCeDeWiL,
DiABoLiCeDeWiL yazdı:YA ARKADAS KARSIMDAKİ KİSİ BANA KÜFÜR EDİYOR BEN SUS YİYORUM REZİLLİK YA SIRF GM LER KÜFÜR EDEN KİSİNİN ARKADASI DİYE BEN SUS YİYORUM YÖNETİM DİKKAT EDİN CALISANLARINIZA
Şikayet sistemimiz sandığınızdan daha farklı işliyor. Kısaca bahsetmek gerekirse, şikayet bildirimleri incelenirken sadece ve sadece şikayet edilen kişi işleme tabii tutulur.

Ayrıca tarafınıza verilen cevaba bakılacak olursa cezanın küfür ile ilgili olduğuna dair bir bilgi verilmemiş. Yapılan açıklama ise aşağıdaki gibi gayet açık ve nettir.
DiABoLiCeDeWiL yazdı:Oyun içerisinde adres vermek / adres istemek suç teşkil eder.
Şikayet bildirimlerinde kimi zaman yanlışlıklar olabiliyor. Ki zaten söz konusu insan olduğunda hata olmayacağını kimse garanti edemez. Fakat ceza-itiraz bilgilendirme bölümüne gelen bildirimler çok çok çok daha titizlikle kontrol edilir. Siz her şeye rağmen moderasyonun yanlış olduğundan %100 eminseniz, bir bildirim daha yapabilirsiniz. Zira eğer haklı durumdaysanız cezanız zaten kaldırılacaktır.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
ResimResimResim
DiABoLiCeDeWiL
İskele Babası
İskele Babası

Respected yazdı:Selam DiABoLiCeDeWiL,
DiABoLiCeDeWiL yazdı:YA ARKADAS KARSIMDAKİ KİSİ BANA KÜFÜR EDİYOR BEN SUS YİYORUM REZİLLİK YA SIRF GM LER KÜFÜR EDEN KİSİNİN ARKADASI DİYE BEN SUS YİYORUM YÖNETİM DİKKAT EDİN CALISANLARINIZA
Şikayet sistemimiz sandığınızdan daha farklı işliyor. Kısaca bahsetmek gerekirse, şikayet bildirimleri incelenirken sadece ve sadece şikayet edilen kişi işleme tabii tutulur.

Ayrıca tarafınıza verilen cevaba bakılacak olursa cezanın küfür ile ilgili olduğuna dair bir bilgi verilmemiş. Yapılan açıklama ise aşağıdaki gibi gayet açık ve nettir.
DiABoLiCeDeWiL yazdı:Oyun içerisinde adres vermek / adres istemek suç teşkil eder.
Şikayet bildirimlerinde kimi zaman yanlışlıklar olabiliyor. Ki zaten söz konusu insan olduğunda hata olmayacağını kimse garanti edemez. Fakat ceza-itiraz bilgilendirme bölümüne gelen bildirimler çok çok çok daha titizlikle kontrol edilir. Siz her şeye rağmen moderasyonun yanlış olduğundan %100 eminseniz, bir bildirim daha yapabilirsiniz. Zira eğer haklı durumdaysanız cezanız zaten kaldırılacaktır.

karsımdaki kisi bana adres verdi diyorum ben hiç birsey yapmadım nasıl susturulma cezası yiyorum onu anlamadım
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

DiABoLiCeDeWiL yazdı:karsımdaki kisi bana adres verdi diyorum ben hiç birsey yapmadım nasıl susturulma cezası yiyorum onu anlamadım
Sevgili DiABoLiCeDeWiL,

Size yukarıda gereken açıklamayı yaptım. Fakat siz yine aynı sorun üzerinden, aynı soruları soruyorsunuz.

DiABoLiCeDeWiL yazdı:karsımdaki kisi bana adres verdi diyorum ben hiç birsey yapmadım
:idea: :arrow:
Respected yazdı:Şikayet sistemimiz sandığınızdan daha farklı işliyor. Kısaca bahsetmek gerekirse, şikayet bildirimleri incelenirken sadece ve sadece şikayet edilen kişi işleme tabii tutulur.
DiABoLiCeDeWiL yazdı:nasıl susturulma cezası yiyorum onu anlamadım
:idea: :arrow:
Respected yazdı:Şikayet bildirimlerinde kimi zaman yanlışlıklar olabiliyor. Ki zaten söz konusu insan olduğunda hata olmayacağını kimse garanti edemez. Fakat ceza-itiraz bilgilendirme bölümüne gelen bildirimler çok çok çok daha titizlikle kontrol edilir. Siz her şeye rağmen moderasyonun yanlış olduğundan %100 eminseniz, bir bildirim daha yapabilirsiniz. Zira eğer haklı durumdaysanız cezanız zaten kaldırılacaktır.

Sorunuza dair daha geniş bir açıklama yapılması mümkün değil. Zira vermiş olduğum cevap gayet açıktır. Lütfen tarafınıza cevap olarak yazmış olduğum metni bir kez daha gözden geçiriniz.

Tekrar iyi forumlar.
ResimResimResim
PeerlesS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PeerlesS »

Haklı olabilirsin kardeşim ama kul yapısı sonuçta olabiliyo böyle şeyler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön