Baran öncelikle tebrik ederim seni.Şahsen ben bile çıkamam.Hocam oyundaymışsın falan,Xxbüyüxx Kendini baran diye tanıtmıştır.Ne anlamı var benim İsmimide kullananlar var fotoları geliyor bu adamınki aşagıda! [/url] [/url] [/url] Hiçbirşeyimi gizlemedim herzamanki gibi parasız ve eziqim maalesef
JoeyWasHere yazdı:xbüyüxx dekinin adıda baran hocam bu hiç bişeyin kanıtı değil onun adıda baran olduğu için anlamamıştır senin dediğin şeyleri
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
JoeyWasHere yazdı:xbüyüxx dekinin adıda baran hocam bu hiç bişeyin kanıtı değil onun adıda baran olduğu için anlamamıştır senin dediğin şeyleri.
Hocam Bilhassa yukarıdaki fotolara bakarsanız Sordum sen CazfigTR misin(Baran) evet dedi.Yani sıkıntı orda yalan söylemesinden kaynaklanan bir sıkıntı oldu yoksa Herzamanki gibi Yasaklardım bu kadar.Orada hayır demesi yeterliydi bana Evet o benim dedi ve aynı kişinin bir fotosu daha var benden 6 bin istedi
ya benim okumam yok yada senin gözlerin bozuk hocam
Herşey güzel Konuşma bu şekildeydi Haaa:) Kelimesi olayı degiştiriyor,yanlış anladın ben degilim demeside yeterli lafı dolandırıyor hesaptaki arkadaş.Neyse lüzum yok bu kadar Olay net bir şekilde Anlaşıldı zaten yorumlara bakılırsa :arrow: