Merhaba.Yukarıdaki hatlardan birine sahibim hattım Avea alt yapısını kullanmasına rağmen mobil ödeme ile akçe alamıyorum neden acaba açıklayabilecek var mı?
IKV1000 yazdım 7979 a attım mesaj geldi ONAY yazdım cevap gelmedi E-Pin gelmedi ama parada gitmedi.
Fenercell, GS Mobile, Kartalcell, BİMCell Akçe alınabiliyomu
Fenercell, GS Mobile, Kartalcell, BİMCell Akçe alınabiliyomu

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
*Atatürkçü geçinip hiçbir şey olmayanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
Re: Fenercell, GS Mobile, Kartalcell, BİMCell Akçe alınabili
aeva taraftar hattı ile rahat bi şekilde sorunsuz akçe çekebiliyorsun ben sürekli kullanıyorum örneğinOBirCrazy yazdı:Merhaba.Yukarıdaki hatlardan birine sahibim hattım Avea alt yapısını kullanmasına rağmen mobil ödeme ile akçe alamıyorum neden acaba açıklayabilecek var mı?
IKV1000 yazdım 7979 a attım mesaj geldi ONAY yazdım cevap gelmedi E-Pin gelmedi ama parada gitmedi.
Yusuf
BİMCell'de problem var demekki.Malum öğrenciyiz en ucuz hat BİMCell ondan bunu kullanıyorum.Aslanbambam yazdı:aeva taraftar hattı ile rahat bi şekilde sorunsuz akçe çekebiliyorsun ben sürekli kullanıyorum örneğinOBirCrazy yazdı:Merhaba.Yukarıdaki hatlardan birine sahibim hattım Avea alt yapısını kullanmasına rağmen mobil ödeme ile akçe alamıyorum neden acaba açıklayabilecek var mı?
IKV1000 yazdım 7979 a attım mesaj geldi ONAY yazdım cevap gelmedi E-Pin gelmedi ama parada gitmedi.hattından ücret çekildi ise ve akçen gelmedi ise iletişim destek formundan maduriyetinizi bildirirseniz yardım ederler

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
- Respirasyon
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhaba,
Taraftar hatları bağlı oldukları servis sağlaycıları ile aynı altyapıyı kullandıkları için akçe alışverişleri eğer hattınız mobil ödemeye açıksa sorunsuz yapılabilmektedir.
Bimcell ile akçe alışverişi yapılmamaktadır.
Bilginize, iyi forumlar.
Taraftar hatları bağlı oldukları servis sağlaycıları ile aynı altyapıyı kullandıkları için akçe alışverişleri eğer hattınız mobil ödemeye açıksa sorunsuz yapılabilmektedir.
Bilginize, iyi forumlar.
Birkez daha teşekkür ederimRespirasyon yazdı:Merhaba,
Taraftar hatları bağlı oldukları servis sağlaycıları ile aynı altyapıyı kullandıkları için akçe alışverişleri eğer hattınız mobil ödemeye açıksa sorunsuz yapılabiliyor.
Bilginize, iyi forumlar.
Birde size zahmet yeni gelecek ek paketi yeniden indirmemiz gerekmesin bunuda notlar arasına alırsanız sevinirim

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
- Respirasyon
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Rica ederim,OBirCrazy yazdı:Birkez daha teşekkür ederimRespirasyon yazdı:Merhaba,
Taraftar hatları bağlı oldukları servis sağlaycıları ile aynı altyapıyı kullandıkları için akçe alışverişleri eğer hattınız mobil ödemeye açıksa sorunsuz yapılabiliyor.
Bilginize, iyi forumlar.konuyu kilitleyebilirsiniz.
İyi forumlar.