Grup yok naparım ben Aman AllahımRuZGaRxUnRuLy yazdı:bilal kanka biz bu belaineğini gruba almıyok diye yarası var boşver sen bunu ergen bu07 yaş arası fallik dönemi
AçıkMertKorkusuz
Beyazköşk'e Geçiş Hakkında.
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Bela World
Re: Beyazköşk'e Geçiş Hakkında.
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Altınordu
abim yaş kaçtı? yazık be sanada haklısın tabisiki
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Piyasa olarak gelmeni tavsiye ederim piyasası düştü benim görüşümle şu an piyasa iyi durumda. Lonca bulabilirsen yani arkadaş ortamın olursa çok rahat çemberlitaşa girersin. Klan olarak Gelmeni tavsiye etmem lodos isen oyundaki herşey sana para gibi gözükür ve arz gördüğünde üstüne maalesef 50 kişi atlarsın sen kapmaya çalışırsın itemlerini daha rahat dizersin çokk daha fazla kalabalıklar arzlara göre çok rahat oynarsın oyunu ama çok çabuk sıkılırsın arz isen rahat oynayamassın her an heryer tehlikelidir arkadaş ortamı falan muhteşemdir arz olucaksan tek bir şart var örneğin duman loncası gibi bir arkadaş ortamın grubun olucak öyle olduğu zaman hiç sıkıntı yaşamassın.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
Beyninin olmadığı belli oluyorda biraz varmış gibi davran ha?RuZGaRxUnRuLy yazdı:abim yaş kaçtı? yazık be sanada haklısın tabisiki
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
ya belarengi harbiden ismin gibi bela birisin la herşeye maydonoz olaN ergensin biraz büyü artık ya çükünün adamı ol yeter be
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
Evet sen ve ergen arkadaşın buna maydonoz olmak diyorbilall yazdı:Sanki gelmek istese sana mı soracak ?xBeLaReNGix yazdı:
Gelmek istersen tabi ki kapımız açıktır/
Kapıyı kapatsan dışarıda kalacak
![]()
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
Tercüme etmek gerekirse; Bu kişi benim kuyruğuma çok bastı hatta büyüteçle bile görülmesi zor olan aletimi çiğnedi... Bende forumda çocukça laflar sokarak hıncımı alıyorum... DEVAM ET ASLANRuZGaRxUnRuLy yazdı:ya belarengi harbiden ismin gibi bela birisin la herşeye maydonoz olaN ergensin biraz büyü artık ya çükünün adamı ol yeter be
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
biliyorum ben şampiyonumda Trt Bebe de senin için çizgi film var izlesene adı Pepeeee
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
izlediklerini kendi seviyene uygun platformlarda paylaşırsan bilgi alışverişi açısından senin için daha yararlı olabilirRuZGaRxUnRuLy yazdı:biliyorum ben şampiyonumda Trt Bebe de senin için çizgi film var izlesene adı Pepeeee
dostum bende seni sanki haırlıyom 29 lvl zamanında sanki büyücüydün adın musafamı neydi doğrumu:D