ikv de hakaret olaylarına karşı çözüm önerimdir
ikv de hakaret olaylarına karşı çözüm önerimdir
ikv oyun dünyasının gelişim açısından hakaret olaylarını bir tür önüne geçilemiyor kişiler anında yeni bir çar açıp kişilere küfredip kapatıyor ve yenisini açıyorlar yine küfrediyorlar bunu defalarca yapıyorlar karşılık verirlirse sus yeniliyor zaten kişiyi şikayet etsende umrunda değil adam zaten küfretmek için bir car açmış kapansa ne olacak mantığı var bunun için 10 lvl kadar konuşma ve yazma özelliği olmasın dedim buda yeni başlayacak oyuncular için sıkıntı yaratabilir düşüncesi belirtildi benim önerim şudur 10 lvl kadar konuşma özelliği carlardan alınsın ama oyunda rehber olayını artırılsın ve 10 lvl kadar sadece rehberlere yazabilsin ve onlarla konuşabilsinler zaten bu oyunu tanıyan kişiler bu oyuna başlıyorlar ve onların tanıdıkları bir şekilde başlamış oluyorlar en azından küfretmek için car açan kişi 10 lvl kadar sadece rehberle konuşsun ve car 10 lvl olana kadar siniri geçip küfretmeyebilecek duruma gelebilir teşekkürler
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Re: ikv de hakaret olaylarına karşı çözüm önerimdir
Bu öneriyi istediğin kadar yetkililere bildir,cevap olumlu olmaz.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
9 olsun bari kızgın kum var
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- xyozgatx66
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Bunun yerine Direk Olarak Kanal Filtresi konulabilir.

- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

güldürdün len :mrgreen:harkonen yazdı:9 olsun bari kızgın kum var
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen