GBLERDEN ŞAHESER ÇOK ZOR DÜŞÜOR

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Re: GBLERDEN ŞAHESER ÇOK ZOR DÜŞÜOR

Mesaj gönderen aken »

2+2+2 gıdılmesı şansı arttırıyor katılıyorum
yağma artırıcı (çemberlıtas özellıkle ) item dusürme olasılığını bir haylı artırıyor en azından gaffardan boş çıkma olayı çok nadir gerçekleşiyor en az 1 item atıyor çoğunlukla
birde çarın şanslı olması lazım
şifamla 7 yada 8 kez gaffar attım çoğu ıtem düstü
ama büyücümmle belki 100 kez stu attım tek zırh vermedi (tek zırhımı gaffar yada semihadan aldım hangisi atıyordu hatırlamadım ) sinirden sonunda ceket pant ürettim girdiğim 2. gaffarda ürettiğim ceket düştü :) kısacası çarın da şanslı olacak bazı çarlar cidden şansız şifalarda var 25-30 gaffar attığı halde 1-2 item ancak düşürebilen
ama bu gb ve şans olayının ikvyede birçok oyuncu kaybettirdiği inkar edilemeyecek bir gerçek
sanırım ikv yönetimi de vazgeçti artık gb sisteminden yeni eklentinin gb olmayacağı konusunda söylentiler var
artık birdahaki güncellemede 59 olur sanırım arz lodostan sonra
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Arkadaşlar sizlerinde dile getirdiği üzere grup bölgelerinde eşya verme sistemi 2 + 2+2 üzerine kuruludur.
Hangi sınıf daha az girerse ona eşya düşme oranı diğerlerine göre daha fazladır.Tabi bu seferde sizlerden şöyle bir soru geliyor "neden 2 saat sürsün bir grup bölgesi?". Grup bölgesi belki 2+2+2 ile gittiğinizde daha fazla sürebilir fakat 4+1+1 ile 100 kere gideceğinize 2+2+2 ile 20 kere gitmeniz hemen hemen aynı kapıya çıkıyor.Ayrıca Gazap yeteneğini kullanan bir şifacı ortalama bir büyücü kadar hasar verebiliyor. Bunun yanında direnç kırma ile birlikte savaşçılarınızın element setinide deneyin derim...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Arkadaşlar sizlerinde dile getirdiği üzere grup bölgelerinde eşya verme sistemi 2 + 2+2 üzerine kuruludur.
Hangi sınıf daha az girerse ona eşya düşme oranı diğerlerine göre daha fazladır.Tabi bu seferde sizlerden şöyle bir soru geliyor "neden 2 saat sürsün bir grup bölgesi?". Grup bölgesi belki 2+2+2 ile gittiğinizde daha fazla sürebilir fakat 4+1+1 ile 100 kere gideceğinize 2+2+2 ile 20 kere gitmeniz hemen hemen aynı kapıya çıkıyor.Ayrıca Gazap yeteneğini kullanan bir şifacı ortalama bir büyücü kadar hasar verebiliyor. Bunun yanında direnç kırma ile birlikte savaşçılarınızın element setinide deneyin derim...
enteresan aslında element savascı dırenc kırma ıle bırlıkte hocam denemk gerek:=)
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

samedsedir06 yazdı:
CaptainATX yazdı:Merhaba,

enteresan aslında element savascı dırenc kırma ıle bırlıkte hocam denemk gerek:=)
Ben denedim bi halta yaramıyor. Full Hidra Nefesi Set + Kenanın Gücü Takılar direnç kırmalı kırmasız pek bir fark yok. 5244 max ın yarısı bile etmiyor.
Kullanıcı avatarı
07jamesbond
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen 07jamesbond »

Şifacımla migrat ve sığınaktan her kestiğim yaratıktan bir şey düşüyor hemen hemen üstelik plus ve yağma olmamasına rağmen. Stu kestim 8 kez 7 eldiven attı ilk x kesişimdede mevlana ayakkabı attı ama büyücüler çok zor 4 aydır çemberli taş üzerinde uğraşıyorum ama bir tane bile asa düşüremedim. Büyücülere diyerlerine göre daha az eşya düşmesi 4+1+1 dir.
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

KaRyaaX yazdı:
Deepmaker yazdı:Şimdi ne derseniz deyin bu grup bölgeleri mantıgı ve bundan ziyada bu eşya düşürme şans çok ***'tan bir olay.Savaşcımla 22 defa sıgınak attım ona ragmen hala birşey yok boş.Ki çevre olmadan sıgınaga savaşcı sokmanın çok çok zor oldugunu bilenler bilir.Çevrem olsa şu konuya cevap bile yazmazdım,ancak bu şans olayı ve şans işleri gerçekten ikv yi çürüttü.Lütfen itemlerini en kısa sürede tamamlayıp yazdıgımı alıntı yaparak nispet yapar gibi kendi,veya arkadaşlarını örnek veren parazitler yazmasın.
çevren olmasıyla alakası yok bnmde çevrem yok ama çarımı çok rahatlıkla sokabiliyorum
Cevre olmasıyla alakası yok demişsin yazımı tam okumadın zannediyorum.''Ki çevre olmadan sıgınaga savaşcı sokmanın çok çok zor oldugunu bilenler bilir.Ben savaşcı için konuştum cevren olmadan 1 savaşcıyı sıgınaga sokabilmen %99 şans işidir bunu savaşcı kullanan herkes bilir.Ayrıca sen gayet çevre bulursun Çünkü imzandan anladıgıma göre Ashaplı şifacısın senin için grup sıkıntı degil.
07jamesbond yazdı:Şifacımla migrat ve sığınaktan her kestiğim yaratıktan bir şey düşüyor hemen hemen üstelik plus ve yağma olmamasına rağmen. Stu kestim 8 kez 7 eldiven attı ilk x kesişimdede mevlana ayakkabı attı ama büyücüler çok zor 4 aydır çemberli taş üzerinde uğraşıyorum ama bir tane bile asa düşüremedim. Büyücülere diyerlerine göre daha az eşya düşmesi 4+1+1 dir.
Oda senin drop şansın.Bir bölgeye girdiğinde gruptaki kişi-sınıf-cinsiyet faktörüne göre droplar ayarlanır.Eşya düşürme şansında buna baglıdır.Senin şansına sana rahat item düşüyor.Yakın birisi 30 kere X kesti.Herbirinden madalya aldı.30.cuda ruhdöven ayakkabı aldı ve hala X kesiyor ginede Mevlana ayakkabı düşmüyor.Ve arttırıcılı arttırıcısız denedi bu adam sonuç aynı anlayacagın.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
WoLFPaC
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen WoLFPaC »

Şu evo kolye bi düşmedi gitti sıktı iyice bu gidişle junonu unutucaz :D Ah şu mor ve turuncular bi aktarılsa.
Kullanıcı avatarı
w0LkaN516
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Rise Of Silence

Mesaj gönderen w0LkaN516 »

AnyoneStopMe yazdı:Aslında şifacı ve savaşçıya kolay düşüyor tek sorun büyücüde bunun da sebebi acık 4+1+1 girilmesi ne kadar çok büyücü o kadar az eşya.
Katılıyorum. Grup bölgelerinde Şifacı Ve savaşcı bir Kişi olduğu için Şaheser Düşmesi Biraz daha kolaylaşıyor. Asıl zor olan Büyücüdür. Bunu içinde Ya Şansına Güveceneceksin.Yada Yağma Arttırıcıyla Ve Sağlam bir Grupla Seri Bir şekilde Sürekli Gb Atacaksın :)
Xjokermanx

“Genel Sohbet” sayfasına dön