:::::ARANIYOR:::::
- Buyukxuzlasma
- İri Fare Avcısı
:::::ARANIYOR:::::
Ben eskılerdenım sımdı yenı lvller gelmıs 10 lvl daha yukselmıs gene dedım baslayayım benı TILSIM da kasacak lvlı yuksek bırını arıyorum veya lonca olabılır.Loncalar uyelerırnın sorunlarıyla ılgılendıgı ıcın kasabılırler.39 LVL ŞİFACIM ÇALINDI.Arkadasım tarafından insan olan gelir söler!!!Hergun yuzyuze gelıyoruz utanma bıle yok.Neyse benı kasacak bırı varmı yuksek lvl Onun ıcın oyalanma olur benım ıcınde yararı dokunur savascı şifacı acıcam gene bole bır alıskanlıgım var:DKsr bakmayın:D Gene 1.İyilestirme VE Şifa Bilgisi her lvl bir puan 2.Ruh Kalkanı 3.Dirençler 2 tane var gene her lvl 1 puan. 4.Savascılar super vuruyormus artık o yuzden korumalar tmm hasarı buyuk botta ındırırım ama 2500 sonucta 700 ındırırım ama gene 1800 var:D o yuzden medıtasyon yenı skıller yaramıyor dedıler nede olsa ws cı olacaz:D koruma tmm olacak bırazda hasar veyahutta asıt dızerım!!! Hasar super ama cok pahalı Asıt ucuz cunku rahat cıkar 4 veya daha fazla asıt ıtem 4 hasara bedel tabı bıda bıraz hatta cok zor!!!:D< Tılsımı sectım cunku ark lar burda
AVATARZ SLEM OLSUN HAYDE BIREEE YENI ADIM::: ALLAH KISMET EDERSE::: Toktorxaspirin olacak hade mıllet lutfen yardım bakanlara tsk ederım
-
- Acemi Savaşçı
Re: :::::ARANIYOR:::::
Buyukxuzlasma benim büyücümdür tılsım sunucusunda çember-buz/elektrik olarak oynadıgım karakterimdir.
39 levellerde bıraktım neden insanları taklit ediyorsun?
Sanırım 2010 yılında son mesajını yazdın umarım devam etmessin sonuçta Buyukxuzlasma bana ait.
Ayrıca ben asla şifacı hayranı olmadım yalan yanlış yazma.Çemberci büyücü ve Defans savaşçıdan hoşlanıyordum.
Çalındı dediğin 39 level şifacı benim ancak giremiyorum.Mesaşlarına baktım asitçi şifacı falan demişsin.
Ben asitçi şifacı bir daha asla düelloda kullanmam çünkü Büyücüye karşı Asit yerine Zehir daha faydalıdır bence.
İtemlerini değişip gezersin neyse bir daha mesaj yazma.
Son olarak eğer şifacı kastıysan şuan 49 sundur.Düellocu isen zehir kullan.
39 levellerde bıraktım neden insanları taklit ediyorsun?
Sanırım 2010 yılında son mesajını yazdın umarım devam etmessin sonuçta Buyukxuzlasma bana ait.
Ayrıca ben asla şifacı hayranı olmadım yalan yanlış yazma.Çemberci büyücü ve Defans savaşçıdan hoşlanıyordum.
Çalındı dediğin 39 level şifacı benim ancak giremiyorum.Mesaşlarına baktım asitçi şifacı falan demişsin.
Ben asitçi şifacı bir daha asla düelloda kullanmam çünkü Büyücüye karşı Asit yerine Zehir daha faydalıdır bence.
İtemlerini değişip gezersin neyse bir daha mesaj yazma.
Son olarak eğer şifacı kastıysan şuan 49 sundur.Düellocu isen zehir kullan.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
aa ergenı .. Senı kasanın ben ta agzını yırım:=)..Buyukxuzlasma yazdı:Ben eskılerdenım sımdı yenı lvller gelmıs 10 lvl daha yukselmıs gene dedım baslayayım benı TILSIM da kasacak lvlı yuksek bırını arıyorum veya lonca olabılır.Loncalar uyelerırnın sorunlarıyla ılgılendıgı ıcın kasabılırler.39 LVL ŞİFACIM ÇALINDI.Arkadasım tarafından insan olan gelir söler!!!Hergun yuzyuze gelıyoruz utanma bıle yok.Neyse benı kasacak bırı varmı yuksek lvl Onun ıcın oyalanma olur benım ıcınde yararı dokunur savascı şifacı acıcam gene bole bır alıskanlıgım var:DKsr bakmayın:D Gene 1.İyilestirme VE Şifa Bilgisi her lvl bir puan 2.Ruh Kalkanı 3.Dirençler 2 tane var gene her lvl 1 puan. 4.Savascılar super vuruyormus artık o yuzden korumalar tmm hasarı buyuk botta ındırırım ama 2500 sonucta 700 ındırırım ama gene 1800 var:D o yuzden medıtasyon yenı skıller yaramıyor dedıler nede olsa ws cı olacaz:D koruma tmm olacak bırazda hasar veyahutta asıt dızerım!!! Hasar super ama cok pahalı Asıt ucuz cunku rahat cıkar 4 veya daha fazla asıt ıtem 4 hasara bedel tabı bıda bıraz hatta cok zor!!!:D< Tılsımı sectım cunku ark lar burdaAVATARZ SLEM OLSUN HAYDE BIREEE YENI ADIM::: ALLAH KISMET EDERSE::: Toktorxaspirin olacak hade mıllet lutfen yardım bakanlara tsk ederım
Konusmların ergen sınıflarındanda altında +7 fılan
KOnu kılıt yapın
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
-
- Kobra Takipçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Oyuna foruma girme günlerdir bir gir böyle saçma sapan şeyler.
Eto bitmiş + ikv de bitmiş.
ops:
Eto bitmiş + ikv de bitmiş.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
:mrgreen: :mrgreen:xLuCaGox yazdı:Oyuna foruma girme günlerdir bir gir böyle saçma sapan şeyler.
Eto bitmiş + ikv de bitmiş.ops:

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
okuduğundan hiçbirşey anlamamak bu olsa gerek.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Samet Sen Cok Hayır Sever Bı Adammısın Benıde Kası Versene La (:samedsedir06 yazdı:aa ergenı .. Senı kasanın ben ta agzını yırım:=)..Buyukxuzlasma yazdı:Ben eskılerdenım sımdı yenı lvller gelmıs 10 lvl daha yukselmıs gene dedım baslayayım benı TILSIM da kasacak lvlı yuksek bırını arıyorum veya lonca olabılır.Loncalar uyelerırnın sorunlarıyla ılgılendıgı ıcın kasabılırler.39 LVL ŞİFACIM ÇALINDI.Arkadasım tarafından insan olan gelir söler!!!Hergun yuzyuze gelıyoruz utanma bıle yok.Neyse benı kasacak bırı varmı yuksek lvl Onun ıcın oyalanma olur benım ıcınde yararı dokunur savascı şifacı acıcam gene bole bır alıskanlıgım var:DKsr bakmayın:D Gene 1.İyilestirme VE Şifa Bilgisi her lvl bir puan 2.Ruh Kalkanı 3.Dirençler 2 tane var gene her lvl 1 puan. 4.Savascılar super vuruyormus artık o yuzden korumalar tmm hasarı buyuk botta ındırırım ama 2500 sonucta 700 ındırırım ama gene 1800 var:D o yuzden medıtasyon yenı skıller yaramıyor dedıler nede olsa ws cı olacaz:D koruma tmm olacak bırazda hasar veyahutta asıt dızerım!!! Hasar super ama cok pahalı Asıt ucuz cunku rahat cıkar 4 veya daha fazla asıt ıtem 4 hasara bedel tabı bıda bıraz hatta cok zor!!!:D< Tılsımı sectım cunku ark lar burdaAVATARZ SLEM OLSUN HAYDE BIREEE YENI ADIM::: ALLAH KISMET EDERSE::: Toktorxaspirin olacak hade mıllet lutfen yardım bakanlara tsk ederım
:arrow:
Konusmların ergen sınıflarındanda altında +7 fılan:D hayde breyymıs Olum sımdı hakaret edecem Sus yıyecem aa
KOnu kılıt yapın