Kardeş Sen Ağır Konuşma İstiyosan Onuda Yaparız.Ama Daha o Seviyelere Düşmedik.
İnsanlara Düzgün Konuşmakta Yaramıyor.Yani İllaha İnsanlık Değil Hayvanlık Yapacaksın.İllaha Bir Maydonoz Çıkar
Ortayı karıştıracak.
Sadece Allah Akıl Fikir Versin Diyorum.
5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: 5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA
5. Genişleme paketi Grup Bölgesi olmıycak sadece onu söliyebilirim 
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
nasıl olur da bu kadar emin konuşabilirsin? Çok bilmiş şey seni? Kim oluyorsun ki sen ? Ne zannediyorsun kendini çocuk?KaPTaNYaGiZ yazdı:5. Genişleme paketi Grup Bölgesi olmıycak sadece onu söliyebilirim
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
Yöneticiler artık oyuncuların grup bölgelerinden sıkıldığını biliyor aynştayn.Kim olduğuma gelince kuklacıya sorarsan öğrenirsin
.ve çocuk dediğin kişi senin abin yaşında bunuda bil
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
abim mi hahahahaha illa gel beni kaşı diyorsun yani?
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
Konu kitlensin istemiyorum fakat 14lük ufaklıkları görmezden gelemiyorum.Yapıcak birşey yok.Şu konuşma tarzın bile yaşını cidden belli ediyor.Özelime skype atarsan görebiliriz çocuğu 
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Bu yeni bölge bi hayli büyük görünüyo sanki. En büyük bölge bu olcak heralde.
EARTH
DisToRtioN
Çok büyük harita bekleme sonuçta yeni lwl gelmeyecek. Çemberli'den biraz büyük olur.Earth yazdı:Bu yeni bölge bi hayli büyük görünüyo sanki. En büyük bölge bu olcak heralde.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Re: 5.Genişleme paketi'den gözlemlediğim detaylar
KaraXHayalet yazdı:
Evet arkadaşlar dikkatimi çekenleri topladım başlayalım
1.Klana özel zırhlar:İşaretlediğim yerde gördüğünüz gibi Arz ve lodos taraflarının zırhlarını birbirine benzer tıpkı klan gözlükleri gibi Klan zırhlarıda olabilir diye düşünüyorum
2.Yükseltilmiş TIRPAN:Karakterlerin elinde gördüğünüz silahı çıkarabildinizmi lodos muhafızlarının elinde olan tırpanlara ne çok benziyor zamanında bir yöneticinin elinde görülmüştü ikv anasayfasındada yer alıyor belki klan parasıyla alacağızdır
3:Yumruk yumruğa:Önde gördüğünüz 2 karakterinde silahları yok bu demek oluyorki oyuna yeni bir sistem gelicek(Sözü edilen sistemmi)tahmin ettiğim kadarıyla yeni bir hasar animasyon veya dövüş sistemini kökten değiştirecek bir şeşy
4:Tapınak:Arkada gördüğünüz üzere tangriss'ini içinde tapınak var zaten bilinen bir şey peki bu tapınakta ne saklı iki klan oraya girmek için neden yarışıyor ?
Söyleyeceklerimin hepsi bu kadar umarım aklınızdaki bazı soru işaretlerini çözmüşümdür eğer fikirleriniz varsa lütfen söyleyin

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Re: YENİ GENİŞLEME PAKETİ İNCELEME
WSAD kontrol gelmesi demek oyun motorunun değişmesi demek oyun motorunun değişmesi demek lag sorunun çözülmesi demek... Olurmu yapılırmı Sobee bilir.carnec23 yazdı:Sayfa 5.carnec23 yazdı:İKV'de oynanışı tamamen değiştirecek ve zenginleştirecek devrimsel bir yenilik sizlerle buluşacak.
1.Zırhlara Bakıcak Olursak Arzların ve Lodosların Zırhları Farklı.Demek ki Klana Özel İtemler Gelicek.
2.Tahminen Öndeki Grup Saldırı Grubu Gibi Görünmüyor.Ortada 2 Takım ve Haritayı İlk Bitirmek Var.Oynanış Tamamen Değişcekse Demektirki Öndekiler Hedefçi.Yani Haritada Alınması Gereken Sancak Benzeri Birşey Var Öndekilerin Saldırısı Yok Ama Hızlılar Ve Amaçları Hedefi Alıp Haritayı İlk Bitirmek Olabilir.Yani "Rakion" Oyunundaki gibi 2 Takım Kapışması Olacak.
3.Peki Hep Aynı Şekildemi Savaşacaklar? Bence Hayır.Bu Oyunun Birkaç Farklı Mod'u Olmalı.Örn:Bir Modda Silahlı , Bir Modda Sancak Alma , Bir Modda 2 takım aynı haritanın Eşit Uzaklıktaki Bir Bölgede Başlayıp Önündeki Düşmanları İlk Yenip Hedefe Ulaşmayı Amaçlamak Olabilir.
4.Tabi Bu Moda Özel Yeni Becerilerde Gelecektir.
5.Peki Savaş Sonucunda Kazanan Gruba Ne Gelecek.Bence Şu An Gördüğünüz İtemlerden Grup Üyelerine Rastgele Gelecek.
6.Grup Kaç Kişilik Olacak? Resimde 3 vs 3 Yani Bu Demekki Sav.Şif.Büy. VS Sav.Büy.şif. Buda Oyunun Moduna Göre Belki Değişebilir.
Benim Gözlemlediğim Bu.Bana Göre Oyuna Gelmesi Gerekenler:
* Ticaret Pazarı Kurma
* Oyundan Çıkmadan Karakter Değiştirme
* WSDA Kontrol

LEPRECHAUN