Ücretsiz yağma artırıcılar hk.
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Ücretsiz yağma artırıcılar hk.
Arkadaşlar grup bölgesine girdikten sonra artırıcıyı yüklemek item şansını etkiler mi ? Yoksa girmeden önce mi yüklemek gerekiyor ?
Re: Ücretsiz yağma artırıcılar hk.
HIZLI DESTEK :arrow:berkancetin yazdı:Arkadaşlar grup bölgesine girdikten sonra artırıcıyı yüklemek item şansını etkiler mi ? Yoksa girmeden önce mi yüklemek gerekiyor ?
Etkin olabilmesi için yüklediğin zaman oyundaysan girip çıkman gerekir. Sen grup bölgesini boş ver komple gir çık )
Çoğu arkadaş ne zaman yüklediysen aktif olur sanar.Etki etmesi için , bölgeye girmeden önce yükleyip gir çık yaparak güncellemektir.Ayrıca bazıları "Maratonum yok 1 canda çıkar mısınız ? " der.Kime ne çıkıcağı girişte yazılır diye biliyorum ben.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
öyle birşey yok boss çekilince oluo ne cahil adamsınYineLokal yazdı:Çoğu arkadaş ne zaman yüklediysen aktif olur sanar.Etki etmesi için , bölgeye girmeden önce yükleyip gir çık yaparak güncellemektir.Ayrıca bazıları "Maratonum yok 1 canda çıkar mısınız ? " der.Kime ne çıkıcağı girişte yazılır diye biliyorum ben.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
harkonen yazdı:öyle birşey yok boss çekilince oluo ne cahil adamsınYineLokal yazdı:Çoğu arkadaş ne zaman yüklediysen aktif olur sanar.Etki etmesi için , bölgeye girmeden önce yükleyip gir çık yaparak güncellemektir.Ayrıca bazıları "Maratonum yok 1 canda çıkar mısınız ? " der.Kime ne çıkıcağı girişte yazılır diye biliyorum ben.ben alter zırhı aldımda düşmüştüm bi kez
Nasıl bi post hızın var çözemedim ki .
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Slytherin
incide 1 günde 165 aynı anda burda 1 günde 100 post girmiştim 1 günde kasarsam kendimi 300 post bile kasabilirim ama işim gücüm var 
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Nefes
YineLokal yazdı:Çoğu arkadaş ne zaman yüklediysen aktif olur sanar.Etki etmesi için , bölgeye girmeden önce yükleyip gir çık yaparak güncellemektir.Ayrıca bazıları "Maratonum yok 1 canda çıkar mısınız ? " der.Kime ne çıkıcağı girişte yazılır diye biliyorum ben.
:arrow: :arrow: viewtopic.php?f=100&t=100800
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
TRoyxpunisher yazdı:YineLokal yazdı:Çoğu arkadaş ne zaman yüklediysen aktif olur sanar.Etki etmesi için , bölgeye girmeden önce yükleyip gir çık yaparak güncellemektir.Ayrıca bazıları "Maratonum yok 1 canda çıkar mısınız ? " der.Kime ne çıkıcağı girişte yazılır diye biliyorum ben.
:arrow: :arrow: viewtopic.php?f=100&t=100800
Beklediğim cevaptı.Konu kilit lütfen.