Merhaba,
BETA diye tabir edilen v1 de çok güzel anılarım olmuştu dostluklarım.Arkaya bakıyorum ve duygulanıyorum.Fakat şuan o eski oyuncuların şimdi ki hallerini görünce ''vay be bunlar benim arkadaşımmıymış'' diyorum.Oyundaki insanların Karakter dizme Hırsı ve üstünlük taslama hırsından'birçok dostunu kaybettiğini anladım.Birçok güzel anılarım oldu bu oyunda unutmuyacağım anılar fakat eskisi gibi birşey olacağını sanmıyorum kardeşim.Oyuncuların Eski o Saf halleri kalmadı şuan hepsinin kafasında bin tilki dönüyor...
BETA Server açılsın!
- Matrock
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Siege>
Re: BETA Server açılsın!
Bir çok kişi bunun hakkında konular açtı .
Geçen geçmişte kaldı , kalmalı şuan ; 1, 2 hafta sonra gelecek yeniliğe odaklanmışken bunun önemi kalmıyor.
Sıkılırsın 49 leveller varken 29 leveli napsınlar.
Geçen geçmişte kaldı , kalmalı şuan ; 1, 2 hafta sonra gelecek yeniliğe odaklanmışken bunun önemi kalmıyor.
Sıkılırsın 49 leveller varken 29 leveli napsınlar.

İlla 29 lwle gerek yok stat puanlarını (güç, zeka vs) yeniden biz dağıtmaya başlasak o bile oyuna eski güzel havasını getirir.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Eskiden 1 Tungstenin Başında 4 - 5 Kişi Beklerdik.Eli Hızlı Olan Alırdı
Eski Eskide Kaldı.Geriye Değilde İleriye ve Gelişmeye Bakalım Biz.
Eski Eskide Kaldı.Geriye Değilde İleriye ve Gelişmeye Bakalım Biz.
...
Neyse ben konumu açtım gerisi size kalmış ilgilenenlere çağrım desteği mail yağmuruna tutsunlar.
Konu kilitlenebilir.
Konu kilitlenebilir.

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
*Atatürkçü geçinip hiçbir şey olmayanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
lonca pasaportu dükkana eklendi ama beğenmediler oyuncularvengeance yazdı:betaya falan gerek yok grup bölgeleri olmasaydı 49 levelde bile yine aynı şekilde devam ederdi.grup bölgesi yerine loncaların savaşabileceği bir mekan gelseydi ve loncanın geldiği gün dükkana lonca pasaportu lonca kurma vs. gelseydi şu an daha farklı olurdu emin olun...
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Konu sahibi isteği üzerine kilitlenmiştir.OBirCrazy yazdı:Neyse ben konumu açtım gerisi size kalmış ilgilenenlere çağrım desteği mail yağmuruna tutsunlar.
Konu kilitlenebilir.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU