İKV Ortaköy
Re: İKV Ortaköy
ahh ahh konsept çizim deyince ne anlaşılıyor bilemiyorum.... her bünyede farklı bi anlam cereyan ediyor herhalde KONSEPT...
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

- cCcKURTOGLUcCc
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Devlet İ Aliyye
Karşıdan gelen 3 kişinin 2si uzun namlulu silahlıya benziyor bence çok farklı bir kare arkada cemberlitaş asa ve silah önce migrat zırh ve tesla tabancalı bir savaşçı :idea:
"Bİze Allah'tan Korkmayı Öğrettiler, Kulundan Değil !"
cCcKURTOĞLUcCc<Devlet i Aliyye>
<Polis Özel Harekat>
cCcKURTOĞLUcCc<Devlet i Aliyye>
<Polis Özel Harekat>
Konsept çizimler bir ürünün yada bizim açımızdan bir bölgenin taslağıdır bu resim çemberlitaş CD'sinin içinde var adamlar bölgeyi hazırladıktan sonra taslağını koymazlar orayalinkin00 yazdı:ahh ahh konsept çizim deyince ne anlaşılıyor bilemiyorum.... her bünyede farklı bi anlam cereyan ediyor herhalde KONSEPT...
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Pangea yazdı:Konsept çizimler bir ürünün yada bizim açımızdan bir bölgenin taslağıdır bu resim çemberlitaş CD'sinin içinde var adamlar bölgeyi hazırladıktan sonra taslağını koymazlar orayalinkin00 yazdı:ahh ahh konsept çizim deyince ne anlaşılıyor bilemiyorum.... her bünyede farklı bi anlam cereyan ediyor herhalde KONSEPT...

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

Yorumu size bırakıyorum

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: İKV Ortaköy
Konsepti çizilip de oyunda görmediğimiz bir şey yok bu zamana kadar. İleride gelecek bir bölgenin konsept çizimi olabilir belki de. Bu arada resim, İKV kaynaklarında sadece İKV Özel Sürüm Teaser videosunda gösteriliyor.
- Videoyu izlemek isteyenler için: http://www.youtube.com/watch?v=LNZdi_mPqMU
2009-2013
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

bence o fotoğraf bariz bir şekilde Ortaköy'ü gösteriyor.Belkide Ortaköy'den sonra Anadolu yakasından da bir kaç harita gelebilir?

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: İKV Ortaköy
İKV daha yapım aşamasındayken oyunu tanıtmak için yapılan gazete,internet sitelerinde oyun hakkında '' Başlangıçta Eminönü bölgesi bulunan oyuna, ileride İstanbul diğer tarihi mekanları da eklenecek.'' yazıyordu.
Bu resimde bunu kanıtlar nitelikte
Bu resimde bunu kanıtlar nitelikte

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi