Occeseons

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Occeseons

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

Occeseons'un adına çar açıp hırsızlık yapan kişi ifşa

Resim

Resim

Önceden çektiklerimi bulamadm Occeseonsxbankla geldi ilk sonra bu çarına girdi sonra tekrar Occeseonsxbanka girdi sonra Occeseonss diye 1 lvl çara girdi ordan konuştu
sonradan çektiklerimi bulamadım sonraki konuşmamız şöyle

Ben: İnanmam için çara gir ordan pm at

O: Tamam 1dk

sonra Occeseonsxbank diye bi çarla geldi bu kasa çarı inandınmı dedi bende yok dedim git kendi çarına gir oda tamam bekle çok pişman olucaksın dedi gitti Occeseonss diye bi çarla pm attı arkadaşlara eklediğimde ise 1 lvl olduğunu gördüm sen 1 lvlsin kimi kandırıyorsun dedim yasaklıya ekledi.

bazıları çıkıp diyicek bu oyunda tek mustafa Occeseons mu hayır değil ama bu adam occeseons olduğunu iddaa ediyor
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are Legend

Re: Occeseons

Mesaj gönderen Deepmaker »

Worldxkıyamet Yenicherry aynı kişiye ait bakalım ne cevap verecek bu konuda sonuçta kanıtın var hiç beklemezdim.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Dissolver arkadaşım o adamın nickine dikkat edersen Worldxkiyamettir yani ı yerine i ile yazılmıştır o adamla hiç bir alakam yoktur Joeywashere de biliyor bunu oyun içinden istersen Vurdumoni diye biri de var oda benimle alakası olmadığını biliyor lütfen ona para vermeyin isterse
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Deepmarker bir de olayı bilmeden böyle gurur kırıcı yorumlar yapmassan sevinirim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Son olarak hadi diyelim ki benim o çar ben salakmıyım ki kendi çarımın ismini değiştirip çar açıp istiyim böyle şeyleride düşünerek yorum yapın
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Önceden bu tip birşey yaşamıştım. Kişi hırsızlık yapıp sorunu olduğu birinin ismine çar açıp ordan yazıyor. İsmini tam yazmış mı diye kontrol etmek lazım bu durumlarda.
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

Berkistanbul yazdı:Deepmarker bir de olayı bilmeden böyle gurur kırıcı yorumlar yapmassan sevinirim
Berkistanbul yazdı:Son olarak hadi diyelim ki benim o çar ben salakmıyım ki kendi çarımın ismini değiştirip çar açıp istiyim böyle şeyleride düşünerek yorum yapın
Berkistanbul yazdı:Dissolver arkadaşım o adamın nickine dikkat edersen Worldxkiyamettir yani ı yerine i ile yazılmıştır o adamla hiç bir alakam yoktur Joeywashere de biliyor bunu oyun içinden istersen Vurdumoni diye biri de var oda benimle alakası olmadığını biliyor lütfen ona para vermeyin isterse
Arkadaşım bunu dikkate alarak yazdım.Seni kırdıysam k.bakma neticede yorum yapmak zorundayım iyi yada kötü sonuçta arkadaşımsın :D Yanlış anlama.Seni veya başkasını incitme gibi birşey gütmem asla aynı şeyler benimde başıma birçok kez geldi.AnyOneStopMe'ninde dedigi gibi dikkatli olmak lazım.Ben çok fazla aktarım yapan biri olarak dikkat etmeye çalışıyorum neticede bu konunun açılması başka kişilerin canının yanmaması olay bu.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Önemli değil bu acemi hırsız ben alışveriş yaparken alışveriş yaptığım kişiden para istedi inanmayanlar varsa Johnysins adlı kişide biliyor yani Joeywashere Vurdumoni de kendi gözleriyle gördü anlamıyorum ki kim benim neyimi kıskanıp kin duyup böyle birşeye kalkıştı anlayamıyorum
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
f0f0f0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen f0f0f0 »

Böyle bi konu açılmışken şu arkadaşa da dikkat edin.

Resim
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bu arkadaşımızın fotoğrafıda hırsızlık gibi oluyor ama bilemesin adam onuruyla oynuyordur belki gerçekten öyle yapacaktır sen çaldığı anı fotolarsan buda hırsızlığa girer ama şu an burada hırsızlık var diyemem
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön