Hangi Sınıfa Silah artırıcı gerekli değil?
Hangi Sınıfa Silah artırıcı gerekli değil?
Soru başlıktadır arkadaşlar.Grup bögelerinde tank'ın elinde Farabi Shen şifadada İbni Cevo oluyor basılı oluyor genelde basmak gereklimi illa ki?Büyücüyü geçtim artık ejderi geçtim basılı ejderin dahi olsa zor alıyorlar.

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
*Atatürkçü geçinip hiçbir şey olmayanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
Re: Hangi Sınıfa Silah artırıcı gerekli değil?
Şifa ve Tankı Kenana ve Junona Silahları Yükseltilmemiş(Full İbni-Full Farabi vs) Alıyorlar.Junona Girmek İçin Kenandan Takıları Alman Daha Faydalı Olur.Tabi Adam Arayan Grub Bulursan.
...
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
Hiç bir sınıfa Yükseltme yapmak zorunda değilsin.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
hele hele oyunculuk , disiplin , iksir konusunda cimrilik yapmama gibi güzel özelliklerin varsa büyü de pek olmasa da şifa ve tank olarak gayet ileri seviyelere ulaşabilirsinNothingxSeries yazdı:Hiç bir sınıfa Yükseltme yapmak zorunda değilsin.
Yalnızlık paylaşılmaz ..
iksir konusunda cimrilik yapmama özelliğim var en azından ama; diğer saydığın özellikler ortalamanın altında zaten zevk için oynuyorum profesyonel olma amacım yok şu anda hedefim migrat ve sığınakta şifa itemleri dizmek.Hayatımda İKV'den önce gelen en az 40 şey var alt üstü bir oyunTekadam yazdı:hele hele oyunculuk , disiplin , iksir konusunda cimrilik yapmama gibi güzel özelliklerin varsa büyü de pek olmasa da şifa ve tank olarak gayet ileri seviyelere ulaşabilirsinNothingxSeries yazdı:Hiç bir sınıfa Yükseltme yapmak zorunda değilsin.

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
]OBirCrazy yazdı:iksir konusunda cimrilik yapmama özelliğim var en azından ama; diğer saydığın özellikler ortalamanın altında zaten zevk için oynuyorum profesyonel olma amacım yok şu anda hedefim migrat ve sığınakta şifa itemleri dizmek.Hayatımda İKV'den önce gelen en az 40 şey var alt üstü bir oyunTekadam yazdı:hele hele oyunculuk , disiplin , iksir konusunda cimrilik yapmama gibi güzel özelliklerin varsa büyü de pek olmasa da şifa ve tank olarak gayet ileri seviyelere ulaşabilirsinNothingxSeries yazdı:Hiç bir sınıfa Yükseltme yapmak zorunda değilsin.
maden çekerken , çar kasarken klanda savaşırken altı çizili kısma katılıyorum ancak grup bölgelerinde diğer 5 kişiye haksızlık etmemek için en az onlar kadar çaba göstermeye gayret ediyorum
Yalnızlık paylaşılmaz ..
O ayrı bir mesele ama gidipte bir oyun için başkasına küfretmem ya da kendimi pc başında sinir etmem.Ya Yüzde 10 kaldı ya 10 ama gaffarı bi kesemedik asa düşmedi!!! Banane ya al üstü bir oyun Gaffar dayı ordamı keseriz elbet.Ha kesemesekte dünyanın sonumu değil aslaTekadam yazdı:]OBirCrazy yazdı:iksir konusunda cimrilik yapmama özelliğim var en azından ama; diğer saydığın özellikler ortalamanın altında zaten zevk için oynuyorum profesyonel olma amacım yok şu anda hedefim migrat ve sığınakta şifa itemleri dizmek.Hayatımda İKV'den önce gelen en az 40 şey var alt üstü bir oyunTekadam yazdı:hele hele oyunculuk , disiplin , iksir konusunda cimrilik yapmama gibi güzel özelliklerin varsa büyü de pek olmasa da şifa ve tank olarak gayet ileri seviyelere ulaşabilirsinNothingxSeries yazdı:Hiç bir sınıfa Yükseltme yapmak zorunda değilsin.
maden çekerken , çar kasarken klanda savaşırken altı çizili kısma katılıyorum ancak grup bölgelerinde diğer 5 kişiye haksızlık etmemek için en az onlar kadar çaba göstermeye gayret ediyorum

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
Konu kilitlenebilir.Teşekkürler.

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
YAZIKLAR OLSUN!...
:idea: :arrow:OBirCrazy yazdı:Konu kilitlenebilir.Teşekkürler.