Adele ne güzel söylüyor''Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead'' .Bazen aşkla biter,bazen acıyla.
Sevgi odaksız hiçbir şeyin yutkunsak bile boğazımızdan gitmediğini kaç defa yaşayıpta göreceğiz.Bir sevgileye durmadan nefret ettiğini söyleyip hala yanında durana neden terketmediğini sormayız bile.Bilirizki onu çok sever.Ölçülü sevmeyenin tepkiside ölçülü olmuyor.Bu herşeyde böyledir.Bunun halyoluda malesef zamana yaymaktan geçer.
Forum sayfalarında herkes bir şekilde fikir beyanında bulunuyor.Bu fikirlere katılıp katılmamak belki o an önünü arkasını düşünmeden rahatlama olanağı sağlıyor ama en nihayetinde belli bir sayıda yorumla destek verip arkasında duruyorsak neticede bu genel kanıya doğru yol alıyor.
Dün bir arkadaşımızı yönetimle poker masasına oturttuk.Arkadaşımızın elinde 4 ası olduğunu düşünüp destekleyerek tükürüğünüzü yalamayın dedirtmiş olduk..Yönetimde bunun üzerine ''flush royal' çıkarıp size iyilik yaramaz dedi.Nerde destekleyip nerde desteklememek gerektiği üzerine güzel bir turdu.
POKER!
Re: POKER!
Yazııyı okumadım ama adele ustad guzel soylmişBeyefendi yazdı:Adele ne güzel söylüyor''Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead'' .Bazen aşkla biter,bazen acıyla.
Sevgi odaksız hiçbir şeyin yutkunsak bile boğazımızdan gitmediğini kaç defa yaşayıpta göreceğiz.Bir sevgileye durmadan nefret ettiğini söyleyip hala yanında durana neden terketmediğini sormayız bile.Bilirizki onu çok sever.Ölçülü sevmeyenin tepkiside ölçülü olmuyor.Bu herşeyde böyledir.Bunun halyoluda malesef zamana yaymaktan geçer.
Forum sayfalarında herkes bir şekilde fikir beyanında bulunuyor.Bu fikirlere katılıp katılmamak belki o an önünü arkasını düşünmeden rahatlama olanağı sağlıyor ama en nihayetinde belli bir sayıda yorumla destek verip arkasında duruyorsak neticede bu genel kanıya doğru yol alıyor.
Dün bir arkadaşımızı yönetimle poker masasına oturttuk.Arkadaşımızın elinde 4 ası olduğunu düşünüp destekleyerek tükürüğünüzü yalamayın dedirtmiş olduk..Yönetimde bunun üzerine ''flush royal' çıkarıp size iyilik yaramaz dedi.Nerde destekleyip nerde desteklememek gerektiği üzerine güzel bir turdu.
umutdeniz
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
Ergenler başa bela..
Her neyse , Haklısın @Beyefendi
Adamlar ne yapsa yaranamıyor, ne yapsa yaranamıyor. İkv oyuncusu at gözlüğünü çıkarmaya öğrenedi gitti.
Ama yaptıkları da pahalı değil! Denemez.
3 aylık plus 2995 akçe , Lonca lisansı 1400 , kasa 900-1000 , +5 900-1000
Yaklaşık 60 tl ye 1 kutu. Üstelik Çemberlitaş Kutu Etkileri hariç.
Herşeye rağmen üyelikal dan şahsen almaya devam edeceğim.
Teşekkürler yönetim.
Adamlar ne yapsa yaranamıyor, ne yapsa yaranamıyor. İkv oyuncusu at gözlüğünü çıkarmaya öğrenedi gitti.
Teşekkürler yönetim.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
pardon abiNothingxSeries yazdı:Ergenler başa bela..
Teşekkürler yönetim.
umutdeniz
YAZIK LA BUNA ACIYOM BEYNİNİ KULLANAMIYOR ŞUNA LAF SÖYLEMEYİNumutdeniz yazdı:pardon abiNothingxSeries yazdı:Ergenler başa bela..
Teşekkürler yönetim.