Öncelikle S.a Köşk halkı bir çoğunuz beni tanıyorsunuz zaten gerek geçmişte yaptıklarımla gerek burdaki sohbetlerde ben bu gün buraya isyan etmeye gelmedim 3 yıldır didindiğim tırnaklarımla kazıdığım Ataxenes çalınıyor destek ekibinden yardım taleb ediyom saçma sapan protokol formu çıkartıyorlar sanki mynet TTNet üyesiyim anasını satayım ben sobee üyesiyim sobee !!! cep telefonundan üyelik aldım diyorum ama destek ekibinin kafa kalın eksik bilgi girdiniz diyor enson ne zaman akçe aldınız diyor bana yahu hattım iptal olmuş nerden bileyim ne zaman aldım hadi bunlar fasafiso diyeceksinizki çaldırdıysan şifre değişmesi lazım deyilmi ? evet lazım ee peki nasıl değiştiriyorlar merak ediyorum iptal olmuş hattın şifresini nasıl değiştiriyorlar bunun tek yolu olabilir oda ya Destek ekibinden Yada GM komşun olacak öyle deyilmi sorarım size 3 yıldır didindiğiniz bir karakter çalındımı ne yaparsınız ? yine diyeceksinizki GM lere suç niye atıyorsun ben kanıtlarımla konuşurum resimlerimde var hiç sorun deyil resimlerine koyacam ha bu konu başlığında yada faklı konu seçim sizlerin yorumlayan eller sizin arkadaşlar ama tek bir soruyu cevapların her şey çözülür İPTAL EDİLMİŞ OLAN HATTIN ŞİFRESİNİ NASIL DEĞİŞTİRDİLER
sEVGİ VE SAYGILARLA
ATA AİLESİ
İstiyen Tehdit olarak görsün istiyen başka türlü
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: İstiyen Tehdit olarak görsün istiyen başka türlü
Sobee napsın qq . herkeze sıfre verırsenz olacagı o carının calınmaması senın elınde dostum.. sen herkeze cep no sen herkeze tel no sen herkeze kullanıcı adını vermssen Kımse kımsenın hesabını calamaz..
calacagı tek yol pc ne eposta yolu ve ya doısya yolu ıle trojen yollar.. sende korunmak ıcın ıı bır vırus koruyu ve dosyayı acmamk olacak..
Gecmıs olsun..
calacagı tek yol pc ne eposta yolu ve ya doısya yolu ıle trojen yollar.. sende korunmak ıcın ıı bır vırus koruyu ve dosyayı acmamk olacak..
Gecmıs olsun..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Bela World
Cep no ile tel no arasında ki fark ne panpa?samedsedir06 yazdı:sen herkeze cep no sen herkeze tel no sen herkeze kullanıcı adını vermssen Kımse kımsenın hesabını calamaz..
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Altınordu
panpayı bendenmi öğrendin #@!?( Açık mert Korkusuz) la sen herşeye maydonoz oluyon hırpo forumdan bıktım lanxBeLaReNGix yazdı:Cep no ile tel no arasında ki fark ne panpa?samedsedir06 yazdı:sen herkeze cep no sen herkeze tel no sen herkeze kullanıcı adını vermssen Kımse kımsenın hesabını calamaz..
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
- Lonca: Bela World
Tutmuyoz seni AçıkMertKorkusuz. Ayrıca 37 iletiyle her şeye maydonoz olma rekoru bende... Beynine AçıkMertKorkusuzRuZGaRxUnRuLy yazdı:panpayı bendenmi öğrendin #@!?( Açık mert Korkusuz) la sen herşeye maydonoz oluyon hırpo forumdan bıktım lanxBeLaReNGix yazdı:Cep no ile tel no arasında ki fark ne panpa?samedsedir06 yazdı:sen herkeze cep no sen herkeze tel no sen herkeze kullanıcı adını vermssen Kımse kımsenın hesabını calamaz..
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
yine değiştiremez kardeşim üyeliğim cep No ile yani Eposta deyil onay kodu Cep telefonuna gelir biliyoruz bu işi ve ayriyetten iptal edilmiş olan bir hat nasıl oluyorda onay geliyor ve değiştiriyorlar saçmalık burda başlıyor zaten hee bide ben 1.5 yıldır girmiyordum hesabıma ve gecen gün girmek istedim şifre değişmiş kimseye bişey paylaşmadansamedsedir06 yazdı:Sobee napsın qq . herkeze sıfre verırsenz olacagı o carının calınmaması senın elınde dostum.. sen herkeze cep no sen herkeze tel no sen herkeze kullanıcı adını vermssen Kımse kımsenın hesabını calamaz..
Gecmıs olsun..

Kardeşim Şifreni değiştirebilirler. Bu konu da aynı şey başıma geldi. Yalnızca Karakteri aktaramazlar. Çünkü onay kodu Cep telefonuna gelir. Karakterinin çalınmasına Çok üzüldüm. Sende ßiraz daha dikkatli olmalısın. Hırsızlık olayları Sn 3 yılın en büyük modası haline gelmiş durumda...Tacsiz yazdı:yine değiştiremez kardeşim üyeliğim cep No ile yani Eposta deyil onay kodu Cep telefonuna gelir biliyoruz bu işi ve ayriyetten iptal edilmiş olan bir hat nasıl oluyorda onay geliyor ve değiştiriyorlar saçmalık burda başlıyor zaten hee bide ben 1.5 yıldır girmiyordum hesabıma ve gecen gün girmek istedim şifre değişmiş kimseye bişey paylaşmadansamedsedir06 yazdı:Sobee napsın qq . herkeze sıfre verırsenz olacagı o carının calınmaması senın elınde dostum.. sen herkeze cep no sen herkeze tel no sen herkeze kullanıcı adını vermssen Kımse kımsenın hesabını calamaz..
Gecmıs olsun..
Tekrar geçmiş olsun...
İyi forumlar...

Eski sevgiliden kalan yarayı, masum bir kızla kapatmaya çalışma. Çünkü birgün o namusuyla oynanan kız, senin kızın olabilir.
Yağmurdamlası