Video ve görsel katagorilerinde katıldım bu sene bakalım geçen senelerdeki gibi derece yapabilecek miyim? İyi olan kazansın.
Bu arada Kimse eserini paylasmamış veya 1 2 kişi dışında paylaşmamışlar. Bende hemen paylaşmıycam.
Size geçen sene kazanan videoyu gönderiyorum. İyi seyirler.
"Savaşçı".
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
1-2 haftadır görsel alanda katılacagım ama hala aynı hatayı alıyorum destege kaç kez mail attım cevap yok adamlar nie gönderemedigimi bulamadı forumda hızlı destege yazıyorum saçma sapan cevaplar veriyorlar ne yapıcam bilemiyorm bi kaç arkadaşı daha gördüm onlarda gönderemiyor galiba herhangi bi eser tek problem bendemi ? aldıgım hata bu ;
Hata oluştu.
Bu hatayla ile ilgili gerekli bilgi geliştiricilere yollandı. Ayrıca karşılaştığınız hatayı destek sayfamıza bildirebilirsiniz.
Destek ekibine ulaşmak için tıkla
Aynı hata anlamış degilim buraya yazayım okuyunda burdan yardımcı olun bari..
TheOkqn yazdı:1-2 haftadır görsel alanda katılacagım ama hala aynı hatayı alıyorum destege kaç kez mail attım cevap yok adamlar nie gönderemedigimi bulamadı forumda hızlı destege yazıyorum saçma sapan cevaplar veriyorlar ne yapıcam bilemiyorm bi kaç arkadaşı daha gördüm onlarda gönderemiyor galiba herhangi bi eser tek problem bendemi ? aldıgım hata bu ;
Hata oluştu.
Bu hatayla ile ilgili gerekli bilgi geliştiricilere yollandı. Ayrıca karşılaştığınız hatayı destek sayfamıza bildirebilirsiniz.
Aldığın hata mesajıyla ilgili inceleme yapıyoruz TheOkqn. Arkaplanda aldığın mesajı incelediğimizde bizde ilk olarak sorunun dosya adıyla yada dosyanın bulunduğu klasör adıyla (tarayıcı bazlı bir hata) ilgili olabileceği izlenimi oluştu. Bu sorunun çözümü için dosyayı direkt olarak C: veya kök klasörlerine kopyalayıp oradan yükleme yapmayı deneyebilirsin.
TheOkqn yazdı:1-2 haftadır görsel alanda katılacagım ama hala aynı hatayı alıyorum destege kaç kez mail attım cevap yok adamlar nie gönderemedigimi bulamadı forumda hızlı destege yazıyorum saçma sapan cevaplar veriyorlar ne yapıcam bilemiyorm bi kaç arkadaşı daha gördüm onlarda gönderemiyor galiba herhangi bi eser tek problem bendemi ? aldıgım hata bu ;
Hata oluştu.
Aldığın hata mesajıyla ilgili inceleme yapıyoruz TheOkqn. Arkaplanda aldığın mesajı incelediğimizde bizde ilk olarak sorunun dosya adıyla yada dosyanın bulunduğu klasör adıyla (tarayıcı bazlı bir hata) ilgili olabileceği izlenimi oluştu. Bu sorunun çözümü için dosyayı direkt olarak C: veya kök klasörlerine kopyalayıp oradan yükleme yapmayı deneyebilirsin.
Şaka gibi zip.dosyasını ekrandan alıp C:nin içine attım gönderdi fan art a ilk kez böyle bişey yaşadım.Saol Nerull 1-2 haftadır 3-5 mail atttım destege alakasız yanıtlar geldi Forumda Hızlı destege yazdım gene mantıklı bi cevap veren olmadı buraya yazdım şükür sen gördünde yardımcı oldun..