Beyler 1328 şifa var kalkan eksik
bozmacımı olsam çünki ashbımda yok
iksir sorun değil
ibn-i mi içeyim ccevriye mi(düz şifa 1328 ibni galiğba 318 verio = 1638)
Büyücü şişimdilik elek buz
Ejder asa var
kaç fizik yapayım ?
ARZım
X için bi bakın (şifacılar-büyücüler)
X için bi bakın (şifacılar-büyücüler)
Tılsım
Gros
Gross
Grosss
Gros
Gross
Grosss
- Tilsimholigan
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: X için bi bakın (şifacılar-büyücüler)
Öncelikle Şifacı Olarak sana önerim Fundi Zırh için biraz uğraşman 1300+ şifam var yazmışsın haliyle anladığım kadarıyla kritik oranın biraz düşük olucak zırh edin ondan sonra asanı parlatmanı öneririm ve x Keserken " Çevriye Sultan Kritik " daha mantıklı bence bozma konusuna gelirsek 1 bozma ile kesende var 15 bozma ile kesemeyende var bu senin kullanımına bağlı ama bana sorarsan +5 ' in varsa 10 bozma idaeldir. Ama öncelikle zırh düşürmeye çalış.
Büyücüne gelirsek çevren varsa 1000 veya 1200 arası bir fizikle bile kesebilirsin ama çevrem geniş değil kendi çabalarınla bişey yapmak istiyorum diyorsan 1400+ Bir Fiziğe Sahip olman lazım İksir ile bu hasarı 1600 Civarına ceker kırmacı olarak rahatlıkla grup bulabilirsin .
Hatam varsa bile k.bakma keyifli oyunlar
Yardımcı olabildiysem sevinirim.
Büyücüne gelirsek çevren varsa 1000 veya 1200 arası bir fizikle bile kesebilirsin ama çevrem geniş değil kendi çabalarınla bişey yapmak istiyorum diyorsan 1400+ Bir Fiziğe Sahip olman lazım İksir ile bu hasarı 1600 Civarına ceker kırmacı olarak rahatlıkla grup bulabilirsin .
Hatam varsa bile k.bakma keyifli oyunlar
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
gebertiji yazdı:Beyler 1328 şifa var kalkan eksik
iksir sorun değil
1328 iyileştirme varsa başka bir şey düşürmene gerek yok.
Boss keserken kritik iksir iç o iyileştirme yeter sana , çok bile gelir
gebertiji yazdı:Büyücü şişimdilik elek buz
Ejder asa var
kaç fizik yapayım ?
Fizik-Buz yap , elinden geldikçe fiziği yüksek tutmaya bak.
1300 şifayla tankı idare etmen zor olur o şifayla migrata bile almıyorlar.git fundi zırh dusur ibni asanı parlat en az 1600 ileştirme olsu n odan sonra xIIxSaDoSaDoxII yazdı:gebertiji yazdı:Beyler 1328 şifa var kalkan eksik
iksir sorun değil
1328 iyileştirme varsa başka bir şey düşürmene gerek yok.
Boss keserken kritik iksir iç o iyileştirme yeter sana , çok bile gelir
gebertiji yazdı:Büyücü şişimdilik elek buz
Ejder asa var
kaç fizik yapayım ?
Fizik-Buz yap , elinden geldikçe fiziği yüksek tutmaya bak.
umutdeniz
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Şifacımın ilk çemberlitaşında 800 büyü şifayla full bölge atmıştım sıfır sıkıntı. Yeter o iyileştirme ruh çalan çek
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
katılıyorum.cevriye iksir çözücektir sorunu.grubun sağlam olması lazım.xLuCaGox yazdı:Şifacımın ilk çemberlitaşında 800 büyü şifayla full bölge atmıştım sıfır sıkıntı. Yeter o iyileştirme ruh çalan çek![]()
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
ARKADAŞLAR BN SİLAHIMI YÜKSELTMEYİ DÜŞÜNÜYORUMDA İYİLEŞTİRMEMİ KRİTİKMİ DAHA İYİ KARARSIZ KALDIM SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ
ŞİFA=1505
KENAN VE MİĞRAT TAM KUDRET VE KRİTİK İKSİRLER SORUN OLMUYO RAHATLIKLA ÜRETİYORUM
NOT = ASAB VE MEVLANA İÇİN ZAMAN VAR DAHA SADECE İBNİ ASA İÇİN GÖRÜŞLERİNİZİ ALIYIM
TEŞKİLAT / MissDamLa
ŞİFA=1505
KENAN VE MİĞRAT TAM KUDRET VE KRİTİK İKSİRLER SORUN OLMUYO RAHATLIKLA ÜRETİYORUM
NOT = ASAB VE MEVLANA İÇİN ZAMAN VAR DAHA SADECE İBNİ ASA İÇİN GÖRÜŞLERİNİZİ ALIYIM
TEŞKİLAT / MissDamLa
- Tilsimholigan
- Acemi Savaşçı
Kenan ve Migrat tamsa size önerim kritik iksirlerle kritik açığını kapatmanız olur silahınızı iyileştirme yükseltince zaten 1600+ bir iyileştirmeye sahip olabilirsiniz eğer fırsatınız olursa İbni İbni Ceket üretin derim fazla bir miktar tutmaz ama Teşkilat piyasasına bağlı genede. Eğer parlatma(iyileştirme) + ceket (üretim) 1700+ bir iyileştirme olur m2.5 şifa gözlüğe sahipseniz iyileştirmeniz 1888 full halini belirtmek istedim çemberlitaşda rahatlıkla yer alabilir ve bosslarda fazla yorulmazsınız ama kritik iksir her zaman bulundurun.LaDyMiRa yazdı:ARKADAŞLAR BN SİLAHIMI YÜKSELTMEYİ DÜŞÜNÜYORUMDA İYİLEŞTİRMEMİ KRİTİKMİ DAHA İYİ KARARSIZ KALDIM SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ
ŞİFA=1505
TEŞKİLAT / MissDamLa
asanı parlatacaksan kritiğini parlat.iyileştirme önemli değil demiyorum ama kritik daha önemlidir.cevriye iksirlede çemberlitaşta zorlanmadan şifacılık yapabilirsiniz.
aykut gökçe
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
Eğer Çevren Varsa Gruba Girebilirsin Yoksa Çok Ve Çok Zor

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!