SANKI İLK GAFARA 2000+GIDILDIDE
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: sendika
Re: SANKI İLK GAFARA 2000+GIDILDIDE
aynınısı teskılata sordum kac ısıtıyonuz dıye adam dıyokı 1500 le bıle gıdersın ısı bıldıkten sonra bızım meranda 2231 dıyomda adam guluyor
) :!: :!: :!:
- satko11
- Acemi Savaşçı
- Lonca: >Endless Dream<
Kendilerini düşünüyolar işte 1 2 tane 1600 1700 alsalar zaten en fazla 2 gaffarda item düşürür. ama illa 2331 olcak her vurdugu 15bin olcak daha çabuk çıkıcaklar o yüzden +2000 arıyolar. Adam diyo + 2200 büyü, snn büyü kaç 1900 diyo D e sende gitme ozaman demekki +2000 olmayanda gidebliyo
AN GELİR PALDIR KÜLDÜR.
xTüRKiYex
••►£ÑDL£SS DREAM►••
xTüRKiYex
••►£ÑDL£SS DREAM►••
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
AbraKadabraa yazdı: kolayı var GMLER herkese 2000 yetenek büyü verecek... kimse strese girmesin ozmn![]()
ALİCİK senin bulduğun Çözüm bu kadar olur
Konuya dönecek olursak ;
Kardeşim GB ' lere girmek için çevren olması gerekiyor meranda ..Şöyle demezler yani bu adamı alalım öğretiriz ufaktan yada hasarı düşük olsun 1 saat değilde 1 saat 20 dk da keselim falan bekleme burası meran .. Egoları + hırsları yüksek insanlarla dolu.
Bide ulan şu eziği alırsam buna asa düşer şimdi kaç aydır düşüremiyorum diyecek kitlede büyük.
Yardımlaşmayı seven bir yer düşünüyorsan meran'dan uzaklaşmanı tavsiye ederim.
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
Merhaba arkadaslar Ben Teşkilat sunucusundan SüVaRİ sızın sunucuda da gecen bir çar açtım kldan aynı şekil yazıları görünce bana da garip geldi.Bizim sunucuda Benim gunde 6 gaffar (20 ,20 ) kestiğimde oldu ama klandan 1 kere bile yazmadım +2000 diye .Sunu da belirtmek isterim yok benim fiziğim düşük beni niye almıyorlar diyenlere de katılmıyorum.Ben ilk gaffarı 10 10 keserken grupta 1 buyucude bile çemberlitaş itemi yokdu bi girerdik 4 ,5 saatimiz giderdi.Kesilmezdi de. Bir keresinde Cemberlitaştan bile atıldık.Ama şimdi ilk kesim videomu izliyorum yaklaşık 20 dk.Ve gerçekden zevk alıyorum.Yani kimse Beni almıyorlar diye küsmesin illa cemberli itemı olan gruplara girmek icin karakterinizi deiştirmeyin.Çevreniz yoksa sizin gibi itemi olmayan 1 grubunuzdamı yok? Denersınız 1 kere olmadı 2 ,3 de kesersinz.Belki sizi almayan arkadaşlar cok uzun sure vakit harcamıştır,emeği çoktur.Çok farklı taktikler uyguluyordurda size anlatması zordur.Bunu da gözardı etmemek lazım.Belkide onlar da sizin gibiydi de karakterini itemlerle değiştirip o bölgelere girdi.Ama belki diyorum herkes kendine göre biraz haklı.Önemli olan kişinin oynayışıdır.Herkese iyi formlar.
COSMOS
- AbraKadabraa
- İskele Babası
Hakaret içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 7 gün uzaklaştırılmıştır.[Respirasyon]deeLidumruL yazdı:AbraKadabraa yazdı: kolayı var GMLER herkese 2000 yetenek büyü verecek... kimse strese girmesin ozmn![]()
ALİCİK senin bulduğun Çözüm bu kadar olur![]()
Konuya dönecek olursak ;
Kardeşim GB ' lere girmek için çevren olması gerekiyor meranda ..Şöyle demezler yani bu adamı alalım öğretiriz ufaktan yada hasarı düşük olsun 1 saat değilde 1 saat 20 dk da keselim falan bekleme burası meran .. Egoları + hırsları yüksek insanlarla dolu.
Bide ulan şu eziği alırsam buna asa düşer şimdi kaç aydır düşüremiyorum diyecek kitlede büyük.
Yardımlaşmayı seven bir yer düşünüyorsan meran'dan uzaklaşmanı tavsiye ederim.
FERHATN BABASİYM BİLGİNİZE
- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
:arrow: :idea:2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.