Şekle bak.Serguzest yazdı:frkn38 yazdı:Arkadaşım senin adından 2 adet Z harfi var bende ise tek Z harfi var anlamanda sorun varsa BANANE?Serguzest yazdı:Yanlis anlasilmasin diye yaziyorum konuyu acan şahsın benimle alakasi yoktur. Nick benzerligi mi denir ne denir bilemem ama iyi niyetli bi benzerlik olmadigi kesin.
Kendi çabaların ve isminle bir yere gelemeyen aciz bir ÖZENTİsin.
Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D
Re: Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
neden dünyadaki tek Yobaz senmisin?Serguzest yazdı:frkn38 yazdı:Arkadaşım senin adından 2 adet Z harfi var bende ise tek Z harfi var anlamanda sorun varsa BANANE?Serguzest yazdı:Yanlis anlasilmasin diye yaziyorum konuyu acan şahsın benimle alakasi yoktur. Nick benzerligi mi denir ne denir bilemem ama iyi niyetli bi benzerlik olmadigi kesin.
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
[içerik silindi]
Küfür içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız "14" gün kapatılmıştır.
[SiLAHCI]
Küfür içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız "14" gün kapatılmıştır.
[SiLAHCI]
bu haftasonu çarımı arz yapıyorum tüm bölge götürün beyler 
Karyax Sunucu:Sancak
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
:arrow: Konu tartışma ortamınja döndüğü için kilit lütfen.
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Yobaz (49)
Ben bu sunucya geldiğimde Yobaz isminin olup olmadıgını arastırarak gelmedim senin gibi birinede özenmem merak etme özenti filan diyosun ama isimlere bakınca anlaşılıyor gülüm kimde tek z kimde çift z var seni her oyunda gördüğümde bana mal mal laf yetiştirme çabasındasın merak etme benim 3.5m yıllık oyun hayatımda en ufak vukuatım yok git tılsıma sor insanı sinir ediyosun ne gereksiz bi insansın sen ya oyun lan buJoeyWasHere yazdı:neden dünyadaki tek Yobaz senmisin?Serguzest yazdı:frkn38 yazdı:Arkadaşım senin adından 2 adet Z harfi var bende ise tek Z harfi var anlamanda sorun varsa BANANE?Serguzest yazdı:Yanlis anlasilmasin diye yaziyorum konuyu acan şahsın benimle alakasi yoktur. Nick benzerligi mi denir ne denir bilemem ama iyi niyetli bi benzerlik olmadigi kesin.
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Yobaz (49)
frkn38 yazdı::arrow: Konu tartışma ortamınja döndüğü için kilit lütfen.
Konu sahibi isteği üzerine kilitlenmiştir.