Yardımızı Bekliyorum

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Reich / ankara

Yardımızı Bekliyorum

Mesaj gönderen tramp »

İyi günler
Ben Lodos Klanından Xtrampx Savaşçıyım

Ben kasabileceğim en iyi şekilde Tank itemlerini kastım ve şuan 33k canım var ve %75 zırhım var
Her gün gece gündüz Kenan ve Junon için grup arıyorum ama pek yardımcı olan cıkmıyor
Yaz Başından beri sadece 4 Kenan ve 1 Junon Kesebildim ve Şuan Elimde Sadece : Işık Kolye ve Farabi Farabi yüzük var(buna Şükür tabiki)
Lodos un Bazı büyücüleri beni pmlerimden hatırlarlar
Size Konuşmalarımızı da anlatayım

-iyi günler Kardes rahatsız ettiğim için özür dilerim müsaitsen bişey sorabilir miyim

(çoğunlukla buyur kardes,tabi,evet gibisinden cevap geliyo) -Buyur Kardes

-Tesekkürler kardes ben her gün gece gündüz kenan ve junona grup arıyorum ama pek yardımcı olan cıkmıyor,33k canım var %75 zırhım var tecrübemde var müsaitsen bana yardımcı olur musun diyorum

(daha sonra belki hatırlarlarda yardımcı olurlar diye de hep en sonunda peki kardes ilgilendiğin için saol inş baska zman diyorum ama daha ümit ettiğim gibi olmadı :D )

Gelen Cevaplar:

-Çevre Yap (Arkadaslar 49 lvl olmusum, oyunda tanıdığımda yok, yani siz söyleyin, ben oyunda gördüğüm adama arkadas olalım mı diye pm mi atayım)

-Benim Savaşçımıda Almıyolar diyo bidaha cevap vermiyo

-Savaşçı almıyoruz diyo (Tabiki almak zorunda değilsin ama kardes sen almassan o almassa savaşçı napsın,2 yıldır bu oyunu oynuyorum ben hala sığınak migratı düşünürken bazılarımız yeni gelen bölgeyi düşünüyor,bide sunucuda tank savaşçıda az yardımcı olunursa çemberlitaşda sıkıntı çekilmez bence)

-Grup Dolu diyor ama Klandan Kenana son 2 ejder diyor

Bi kaç bişey daha vardı ama şuan aklıma geleni bunlar

Bu Konuyu Açmamın sebebi Oyundan hiç arkadasım olmadıgından dolayı sizden yardım beklemek (yardımcı olan arkadaslar oyun içi maddi durumum pek yok ama elimden geldiğince iksir paranıza katkı sağlamaya calışırım)

Lütfen Bu konuya : Çevre Yap ya da Savaşçı 2 kere girip düşürüyo biz bilmem kaçıncı defa giriyoruz hala düşmüyor demeyin amacım bu değil

Bide Konuya hakim olup yasadığımı anlamanız icin her gün yasadığım diyalogların fotoğraflarını koymayı düşünüyorum

Artık Gerçekden Yoruldum İşallah yardımcı olabilecekleriniz çıkar

İlgilendiğiniz için saolun
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Yardımızı Bekliyorum

Mesaj gönderen tramp »

Bu Fotorafları kimseyi rencide etmek için yada kınamak için koymuyorum ama benimde yapabileceğim bişey yok

ImDelleL ile olan konuşma

Resim

Resim

Resim

Resim
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen tramp »

Bu Fotorafları kimseyi rencide etmek için yada kınamak için koymuyorum ama benimde yapabileceğim bişey yok

BenNEYMİŞİMBeABİ ile geçen konuşmamız

Resim

Resim

Resim

Resim
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen tramp »

Gazze ve ImDelleL arasında geçen konuşma
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Öncelikle eminönü sunucusunda olmadığımdan sana oyunda yardım edemem ama kolay yolu söyleyem çemberli kutu al loncaya gir elbet loncada yardım edecek çıkar rahat rahat junona kenana gidersin ordan itemleri çıkarınca çemberlitaşa bile gidersin
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Ben böyle bir konuya yorum yapmadan duramam.

Söyleyeceklerimin seninle bir alakası yoktur .

Bir kaç kişi oyuna yeni başlamıştı. Neyse biraz zaman geçti sohbet falan biraz samimi olduk. Yardım ettim bu konuda belirttiğin gibi Grup bölgelerinden item dizmelerinde.. Sonra Çemberlitaş'a gider olduk ... Aaa bi baktım ki benim arkadaş dediğim kişi karakterini iyi duruma getirince beni unutmuş ? :roll: Bazıları şunu der " 2-3 item düşürdü kendini birşey sanıyor." çok doğru bir söz ve bu oyunun %60'ı için geçerli bir söz.

İşte bu yüzden çok fazla yardımcı olmuyorum.

Saygılar,

Yazımın...
Resim
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

BunudaBanlayin yazdı:Ben böyle bir konuya yorum yapmadan duramam.

Bir kaç kişi oyuna yeni başlamıştı. Neyse biraz zaman geçti sohbet falan biraz samimi olduk. Yardım ettim bu konuda belirttiğin gibi Grup bölgelerinden item dizmelerinde.. Sonra Çemberlitaş'a gider olduk ... Aaa bi baktım ki benim arkadaş dediğim kişi karakterini iyi duruma getirince beni unutmuş ? :roll: Bazıları şunu der " 2-3 item düşürdü kendini birşey sanıyor." çok doğru bir söz ve bu oyunun %60'ı için geçerli bir söz.

Saygılar,

Yazımın...
Kardeş konu ile alakasızda sen tılsımdaki istanbulkxbüyücü müydün?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen tramp »

Forumkral yazdı:Öncelikle eminönü sunucusunda olmadığımdan sana oyunda yardım edemem ama kolay yolu söyleyem çemberli kutu al loncaya gir elbet loncada yardım edecek çıkar rahat rahat junona kenana gidersin ordan itemleri çıkarınca çemberlitaşa bile gidersin

Tesekkürler Fakat:

Lonca pasaportum var fakat klandan yazıyorum gb yapabileceğim bi lonca arıyorum diye ama cevap gelmiyo
BunudaBanlayin yazdı:Ben böyle bir konuya yorum yapmadan duramam.

Saygılar,

Yazımın...
Evet kardes bu konuyu daha öncede duymustum.Yanlıs anlama kardes ama bence herkezi o adamlarla kıyaslamamalısın

Tesekkürler
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara

“Genel Sohbet” sayfasına dön