Ne Kadimmiş..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
magNum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Re: Ne Kadimmiş..

Mesaj gönderen magNum »

harkonen yazdı:cs 1.6 diyo liseli kaçın
esasında senin gibi bir çocuğa cevap verip gale alsam mı almasam mı diye düşündüm... fakat aşırı ve boş konuşmandan ötürü bir cevap vermeyi karar kıldım. Oyunda ve forumda çatmadığın insan yok bunlara bizzat tanık oldum. Üslubun ve kullandığın kelimelere bakılırsada asıl liseli olanın kim olduğu gayet net.. Benim yaşım 19. Kelimelerine tavırlarına hal ve hareketlerine bakılırsada senin yaşın da 15-16'dır. Sakın buradan yok 20'yım 25'ım gibi martaval okuma. Çünkü +18 bir insan bile böyle saçma, boş işler kalkışmaz. Bu yazıyı yazdında ne oldu? Her yazına bakıyorum konudan uzak ciddiyetsiz dikkat çekmeye çalışan bir çocuk görüyorum. Ayrıca cs 1.6 oyununu zannedersem sen botlardan ibaret zannediyorsun. Ben oyunu online ve profesyonel şekilde oynuyorum bunu senin gibi çocuğa açıklamamın yanlış olduğununda bilincindeyim. Ayrıca cs 1.6 oyununu botlarla oynasam dahi bu kimseyi ilgilendirmez ve yaşımında kaç olduğunu göstermez. Birde oradan buradan öğrendiğin sözlüktenmiş gibi görünme çabaların seni daha çok yerlere seriyor. Umarım bu yazım biraz aklını başına almanı sağlar, bir nebzede olsa...
Kingly
magNum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen magNum »

Mehmet Abi sayesinde 3-4 gün içinde tek maden çekmeden ashabı bastım. Konu kilit lütfen...
Kingly
Kullanıcı avatarı
AloneWarrioR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AloneWarrioR »

:idea: :arrow:
magNum yazdı:Konu kilit lütfen...
YaLNıZSavaŞÇI