panpa kombine aldım her maçı izleyecem artıkharkonen yazdı:fareler 7.00erbayyy yazdı:Her yer bom boş la bende oyunu silmiştim gecen gün nette bi girdim baktım fareler le cinler maç yapıyordu bu nasıl iş :lol:
cinler 1.65
cinlere basın antrepoda maç garanti kupon
hiç varmı?
Re: hiç varmı?
.....
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
yarın gs manu maçından sonra deliler ve immuların maçı var maç sıgınakta immular sert oynuyo ama deliler hızlı ben delilere basın diyorum
perşembe FB marsilyadan sonra karacinlerle tılsım tanıklarının maçı var maç labirentte ama karacinler messi gibi ben onlara basıyorum burda sizede önerim bu
perşembe FB marsilyadan sonra karacinlerle tılsım tanıklarının maçı var maç labirentte ama karacinler messi gibi ben onlara basıyorum burda sizede önerim bu
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
bende delilere basıyorum çünkü adamlar deli gibi koşturuyorlar
bence tılsım tanıkları alıcak maçı bu arada maç philinin durduğu yerde olucakmış seyircilerde etrafdaki merdivenlere oturacakmış
bence tılsım tanıkları alıcak maçı bu arada maç philinin durduğu yerde olucakmış seyircilerde etrafdaki merdivenlere oturacakmış
.....
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
demekki oyuna gelmemişim bunu burdan çıkarırsınNothingxSeries yazdı:Bize boş vaatlerle gelme.
6 Gün olmuş oyuna döndüm şifa kasıyorum v.s
Şimdi yine oyuna döniyimmi diyorsun. Her neyse oyunu bırakmadığın açık ve net. İnsanlarıl ilgisini çekmek istiyorsan
+ İlgi. Tham1HayOne sin bence de
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010