infernalsercan yazdı:Konfüçyus zaten konu başlıgında da gördüğümüz gibi burda sadece en iyi ve savaşcı ws sini dile getirdim.Burdaki amaç 39 daki kestigin dev komodo ile alakasi yok direnç 1000 lemekle yaratik kesmekle iyi sifaci olunmaz bunu sana demiyorum öyle yazanlara savaşcı ile sifa wssnde en iyi atan ws konfucyus deniyor sifacı sifacida konfucyus bu sadece agız alışkanlığı olmus sen de eger bu denilenlerin arkasında duruyosan gelir wsmizi atarız ama sende ezik oldunu kabullendiğin icin ws dememin anlami yok hane ben ukalalık olmasin diye veya bazi gönülleri kazanmak icin wsde ezigim demiyecegim savasci
ile sunucuda en iyi ws atan benim bunuda herkez göruyor ben senin gibi yapmadim biliyorum yediremiyen olcak laf atcak ama bana sifacidan anlamadin diyorsan gelirsin wsmizi atariz kim keser belli olmaz o ona anlatir ws durdurma zihin haric hic sans olmamistir ne item takarsan onunda karsiligini alirsin eger herkezin dedigi gibi bilgili sifaciysan bunu anlardin .Bak burda söylemicektim ama hane en iyi sifaci wscisiymis ya Ketmihafaza ws dedimde peki niye kabul etmedi neden önceden arkamdan laf atti yani anlicagin biz kestimiz dev komodonun veya kestimiz yaratiklarin resmini koymayiz kestimiz adamlarin resmini koyariz eger konfucyus veya ketmihafaza bunlardan sonrada eger bise kanitlamak isterseniz burdayim. Ama biliyorumki nekadar cabalasam bosa kaba olcak kusura bakmayin ama yemez.
İNFERNAL
buyur dev komodo orda benim 39da yaptığımı sen 49da yap o halde... kesebiliyorsan her daim adada duran bir yaratık ama sana tavsiyem dirençleri 1000leyip gidersen hayal kırıklığına uğrarsın. ve bunu demenle ne kadar şifacıdan anladığın ortadadır...
neyse konuyu uzatıp ikili tartışmaya girmeyeceğim ortadadır.. hala söylüyorum oyunun en ezik şifacısı benim... ama sen ki o kadar iyi bir şifacı kendini oyunun en ezik şifacısını kendine rakip görüyorsan demekki burada büyük bir çelişki var. ya sen şifacılığın "Ş" harfinden anlamıyorsun yada ben herkesin söylediği kadar iyi bir şifacıymışım ki senin gibi nice bilenenler var bana. sırf kesebilmek adına...
konuya son mesajımdır belirtmek isterim...
konfüçyüs
Not : sadece karakterli adamları kendime rakip seçerim...
OBLIVION yazdı:MEHKAN Sunucuya ilk geldiğinde atmıştık vsmizi hatırlarsın.O kadarda iyi değilsin senden iyilerini gördüm.Buraya muhalefet olmanı anlamıyorum.Ben yenilmezim diye bişey dediğimide Kendine iyi bak bunuda kaln kafana sok .
Evet sunucuya geldiğinde eline 3.0 3.1 3.2 gibi bir skorlarla almıştın . Bide o gün daha yeni başlamıştım teslalı ws atmaya Evet en iyisi olmaya bilirim ama senden iyiyim kuş kafalı
Konfüçyus hala aynı lafları bana diyosun.Direnc 1000 lemeyi dev komodo icin demedim ben en ezigim diyosun haklisindir.Ama biz o kisi ezik diye ws atmamazlik yapmam o kisiye deger verir yencemi bilsemde wsmi atarim.Bence daha bir fırın ekmek yemen lazım benimde konuya son yorumumdur.
Arkadaş milletin yazısı değerli değil diyorsun da niye gocunuyorsun herkesin adamı en iyi olarak göstermesinden. 2 item yapan kendisini ağa sanıyor şu oyunda çok gülüyorum. Çıkın gezin biraz her şey oyun değil. Koçum'lu Adam'lı olaylara girmişsin ki ona hiç değinmek istemiyorum zaten.
f0f0f0 yazdı:Arkadaş milletin yazısı değerli değil diyorsun da niye gocunuyorsun herkesin adamı en iyi olarak göstermesinden. 2 item yapan kendisini ağa sanıyor şu oyunda çok gülüyorum. Çıkın gezin biraz her şey oyun değil. Koçum'lu Adam'lı olaylara girmişsin ki ona hiç değinmek istemiyorum zaten.
+1
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
infernalsercan yazdı:Konfüçyus hala aynı lafları bana diyosun.Direnc 1000 lemeyi dev komodo icin demedim ben en ezigim diyosun haklisindir.Ama biz o kisi ezik diye ws atmamazlik yapmam o kisiye deger verir yencemi bilsemde wsmi atarim.Bence daha bir fırın ekmek yemen lazım benimde konuya son yorumumdur.
+1 Genelde ben meteorda cok fazla takılırım infernalıda pek cok wsde gördüm gayet iyi ama konfücyüsda taktiksel yazıları ilgi cekıyor ama is asıl wsde
Kaç yıldır Eminönü sunucusunda oynuyorum böyle rezil konular olurdu da başka sunuculardan gelen ve yeni arkadaşlar daha buranın havasını tam çekememişler.Wslerden alınan fotoğrafları buraya koymalar, eski oyunculara laf atmalar. Daha öğreneceğiniz çok şey var, size diyilecek pek bir laf yok REZİLLİK ABİDESİnden başka bir şey değilsiniz. Kendinizi daha fazla rezil etmeyin susun bence.
Alçak gönüllü olmayı, kazandığınız başarıların elinizden gideceği düşüncesiyle aldığınız fotoları vb. böyle akla mantığa sığmayan saçmalıkları yapmayı bırakırsanız belki birileri bir gün size şu iyi oyuncudur diyebilir.
infernalsercan yazdı:Konfüçyus zaten konu başlıgında da gördüğümüz gibi burda sadece en iyi ve savaşcı ws sini dile getirdim.Burdaki amaç 39 daki kestigin dev komodo ile alakasi yok direnç 1000 lemekle yaratik kesmekle iyi sifaci olunmaz bunu sana demiyorum öyle yazanlara savaşcı ile sifa wssnde en iyi atan ws konfucyus deniyor sifacı sifacida konfucyus bu sadece agız alışkanlığı olmus sen de eger bu denilenlerin arkasında duruyosan gelir wsmizi atarız ama sende ezik oldunu kabullendiğin icin ws dememin anlami yok hane ben ukalalık olmasin diye veya bazi gönülleri kazanmak icin wsde ezigim demiyecegim savasci
ile sunucuda en iyi ws atan benim bunuda herkez göruyor ben senin gibi yapmadim biliyorum yediremiyen olcak laf atcak ama bana sifacidan anlamadin diyorsan gelirsin wsmizi atariz kim keser belli olmaz o ona anlatir ws durdurma zihin haric hic sans olmamistir ne item takarsan onunda karsiligini alirsin eger herkezin dedigi gibi bilgili sifaciysan bunu anlardin .Bak burda söylemicektim ama hane en iyi sifaci wscisiymis ya Ketmihafaza ws dedimde peki niye kabul etmedi neden önceden arkamdan laf atti yani anlicagin biz kestimiz dev komodonun veya kestimiz yaratiklarin resmini koymayiz kestimiz adamlarin resmini koyariz eger konfucyus veya ketmihafaza bunlardan sonrada eger bise kanitlamak isterseniz burdayim. Ama biliyorumki nekadar cabalasam bosa kaba olcak kusura bakmayin ama yemez.
İNFERNAL
Sunucuda yeni oldugun konuştugun kelimelerden anlaşıyor dostum . bende yenı olmama ragmen önceden bulunmuştum sunucuda ve artık burdayım. Konfüçyüz Gibi Efsane adamların 3 savascı ile aynı anda ws attıgını bilmezsın (ful ışık zamanında ) . işte bu yüzden yenisin diyorum . adamlar efsane olup yeni buluşlar arayış içinde olurken sen oyunda jandarma nerde diye soru soruyor oldugunun kanatına varıyorum . Adam zaten övmemiş kendını bilen bilir herkesi . Bunun için tartışma yaratma . savascı ile ws derken savascıya savascı ise beklerım her daim . Halit de ws den kaçmaz bu arada Yigidi öldür hakkını yeme . Keyifli forumlar..
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Haha demek istemedim susuyum dedim ama tam kamil ben oyunu 4 yildan fazla oynuyorum.İnfernala yeni diyor ya sen cok oyuna girmedin yada pek havizan isimleri tutacak kadar degil bak ben infernali tanirim bir cok kiside tanir sen savasci sifaci ws si istiyosan ben kefilim infernala kes helal sana herkez bi atarli konusuyo 2 yıllık oyuncuya 2 savascıyı aynı anda kesmis deniyo kanıt varmı acaba ama infernal canlı kanıt gec meteor sancaga genelde orda