Bozmacı şifa nasıl olmalı +5siz bi yardım edin

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: Bozmacı şifa nasıl olmalı +5siz bi yardım edin

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

4+1+1 veya 3+2+1 gideceksen
15 Şifa
15 Bilgisi
15 Cankurtaran
10 Meditasyon
15 Kaldırma
15 Dirençler
5 BB 'yle rahat X kesebilrsin. +5 alırsan BByi 10 Yapmanı tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Esadullah yazdı:Selamlar,

GBMx Makine için istiyorsan kendi karakterimin bozmacı şeklini aktarıyorum sana;

15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Kaldırma
15 Can Kurtaran
15 Dirençler
15 Büyü Bozma

Yukarıda verdiğim şekilde yap skillerini. Ayrıca, geriye kalan (tüm) Yetenek Puanlarını, Meditasyon Yeteneği'ne ver. Bu şekilde GBMx için ideal şifacı olabilirsin.

Not: Karakterin bu yetenekler için +2800 Büyü Şifa Hasarı gereksinim duyacaktır. Büyü Kritik Hasarını attırırsan, Şifa Hasarın 2500 de yeter.

Kolay gelsin,
Esedullah
Şifa| M. A. BARIŞAN
Öncelikle verdiğin yetenekler 105 puan yapıyor. Ayrıca 1000 büyü şifa bile emin ol ki iş görür. Adam daha item düşüremeden nasıl 2500 veyahutta 2800 büyü şifaya ulaşsın?
PIRASASAPI
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

ozaerdenn yazdı:

GBMx Makine için istiyorsan kendi karakterimin bozmacı şeklini aktarıyorum sana;

15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Kaldırma
15 Can Kurtaran
15 Dirençler
15 Büyü Bozma

Yukarıda verdiğim şekilde yap skillerini. Ayrıca, geriye kalan (tüm) Yetenek Puanlarını, Meditasyon Yeteneği'ne ver. Bu şekilde GBMx için ideal şifacı olabilirsin.

Not: Karakterin bu yetenekler için +2800 Büyü Şifa Hasarı gereksinim duyacaktır. Büyü Kritik Hasarını attırırsan, Şifa Hasarın 2500 de yeter.

Kolay gelsin,
Esedullah
Şifa| M. A. BARIŞAN
Öncelikle verdiğin yetenekler 105 puan yapıyor. Ayrıca 1000 büyü şifa bile emin ol ki iş görür. Adam daha item düşüremeden nasıl 2500 veyahutta 2800 büyü şifaya ulaşsın?
Tekrardan selamlar,

Kendi karakterime göre +5 puan olarak hesapladım. Zaten öyle yapmasını değil, bir görüş olarak bildirdim.

Kullanıcı, tam olarak amacını bilmiyor veya yapamıyor. Şu ki; GB'lerde öncelikle Şifa olunacak daha sonra Bozmacı olunacak. Yukarıda Şifa hasarının düşük olduğunu belirttiğiniz gibi..

Şuan ki efsunlarını belirtirse ona göre görüşlerimizi aktarmamız daha doğru olurdu.

Bir yanlışım olduysa affola, ben kendi karakterimi göze alarak "yap" demedim, "yapabilirsin" dedim.

Kolay gele,
EsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

bendede +5 var ama hala 105 yetenek puanım yok
sırrını istiyoruz
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Bende merak ettim ne içerek bu kafaya ulaştın ya da matematik hocan kim :/
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Esadullah yazdı:
ozaerdenn yazdı:

15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Kaldırma
15 Can Kurtaran
15 Dirençler
15 Büyü Bozma

Kolay gelsin,
Esedullah
Şifa| M. A. BARIŞAN
Tekrardan selamlar,

Kendi karakterime göre +5 puan olarak hesapladım. Zaten öyle yapmasını değil, bir görüş olarak bildirdim.

Kullanıcı, tam olarak amacını bilmiyor veya yapamıyor. Şu ki; GB'lerde öncelikle Şifa olunacak daha sonra Bozmacı olunacak. Yukarıda Şifa hasarının düşük olduğunu belirttiğiniz gibi..

Şuan ki efsunlarını belirtirse ona göre görüşlerimizi aktarmamız daha doğru olurdu.

Bir yanlışım olduysa affola, ben kendi karakterimi göze alarak "yap" demedim, "yapabilirsin" dedim.

Kolay gele,
EsedullahŞifa
Öncelikle tekrardan hesaplamanızı temenni ederim. Yanlış hesaplamışsınız inkar etmek yerine azıcık yukarı bakarsanız ufak matematik hatanızı göreceksiniz. Arkadaş henüz üst düzey eşyalara sahip değil, +5'e sahip değil. İbn-i Cevo & Fundi İtemleri ile +5 kullanmadan nasıl büyü bozmacı olabileceğini sormuş. Ama sizin verdiğiniz yetenekler puan olarak yanlış. Hem de büyü bozmacı çift direnç kullanamaz (puanı yetmez). Ama siz yine "puanı yeter" diye tutturacaksanız bişey diyemem :)
PIRASASAPI
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

ozaerdenn yazdı:Öncelikle tekrardan hesaplamanızı temenni ederim. Yanlış hesaplamışsınız inkar etmek yerine azıcık yukarı bakarsanız ufak matematik hatanızı göreceksiniz. Arkadaş henüz üst düzey eşyalara sahip değil, +5'e sahip değil. İbn-i Cevo & Fundi İtemleri ile +5 kullanmadan nasıl büyü bozmacı olabileceğini sormuş. Ama sizin verdiğiniz yetenekler puan olarak yanlış. Hem de büyü bozmacı çift direnç kullanamaz (puanı yetmez). Ama siz yine "puanı yeter" diye tutturacaksanız bişey diyemem :)
Kolay gele,

Öncelikle uyarın için teşekkür ederim. Hesaplama konusunda skill puanlamasını konu üzerinden kopyalayarak almıştım, kusura bakmayınız.

Bakınız, bu yetenekler ile hem Klan Savaşlarında zorluk çekmiyorum, hemde Stuart ve GBMx için'de hiç bir şekilde sıkıntı yaşamıyorum. Yalnız ek olarak belirtmek istiyorum, kudred konusunu söyleyecek iseniz, Mevlana Asa (Artılı) gerekecektir. İşte o zaman bu yetenekler bire-bir olacaktır!

Kendi kullanım ve pozisyon şeklim bu şekildedir. Kısacası bana göre böyle her şekilde rahat edilebilecek bir skill puanlaması olarak görüyorum. Denemek isteyenlere tavsiye ederim ama yinede kişisel görüşler farklıdır.

Kısa ve öz olarak yetenek çerçevemi paylaşayım;

Resim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

gebertiji yazdı:
Hayalxet yazdı:15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Kaldırma
15 Can Kurtaran
15 Dirençler
1 Meditasyon
5 Büyü Bozma
1 İyileştirme Çemberi
1 Çağrı

Çağrıya 1 puan vermek yerine ister meditasyona verebilirsin ister iyileştirme çemberine senin kararın.
saol hayvanı gereksiz buıluyorum (daha doğrusu nerede iş görevrğini bilmiyorum )
Hayvan şifacının olmassa olmazıdır bence can basacağın puanla yayvan yolla yavaşlatması sayesinde iyi iş görüyor özellikle makinalarda
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

bozmacı şifacı adı üstünde +5 olsun olmasın büyü bozmaya 15 verecek demektir.
bir şifacı bozmacı olarak giriyorsa zaten 2 şifa girmeyi kabul ediyor demektir.
bu durumda bozmacı şifacının direnc verip vermemesi tamamen diğer şifa ile arasındaki anlaşmayla alakalı bi durum.
büyü bozma 15
şifalama 15
şifa bilgisi 15
ck 15
kaldırma 15
şifa çemberi 1
toplamda 76 puan ederki kalanları da meditasyon, çağrı vs diger yeteneklere tercihine göre dagıtırsın.
bozmacı olucam ama tek şifa giricem diyorsan
şifalama , şifa bilgisi, fiziksel direnc,element direnc, kaldırma,ck kesinlikle 15 olması şart. bu da 90 puan eder ki +5 yok ise elinde 8 puanın kalır. 1 med verirsin , 5 bb verirsin , kalan 2 puanı da 1 çember , 1 çagrı yaparsın.
+5 oldugu takdirde bb 10 olur.
bana göre çağrı gereksiz.ben ruh kalkanına 1 vermeyi tercih ediyorum.

ayrıca şifacının şifa buyu puanının 2500 olması ile 1500 olması arasında çok bi fark yok. şahsen 1600 şifa ile bastıgım canları 2400 lerle de bastım. Lakin önemli kısım buyu kritiğin kac oldugudur?
Büyü kritik ne işe yarar dersen kısaca ne kadar sıklıkla krtik can basıyorsun ?
her 5 şifa basmanın 3 krtik gelmesi var , 1 krtik gelmesi var.
krtik can çok basarsan az kudret harcarsın ki x de gereken krtik can basmaktır.

Şifacılığı kavramak için bol bol gb atmak dısında çeşitli boss kesimlerine katıl yardım et.Karakürk olur bronz olur kadim olur iflis olur.Elin yeteneklere atikliğe yada yetenekleri kullanırken kime öncelik vereceğine karar vermekte hızlanırsın.
Şifacı olmak sadece ck atıp şifa basıp bb yapmak demek degildir.Yeri gelir tüm grup dağılabilir sen kaldırma süren gelene kadar tank bile olursun ;)
Kullanıcı avatarı
Maynaqsifaci
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Just For Fun*

Mesaj gönderen Maynaqsifaci »

Yıl olmuş 2012 İnsanlar hala meditasyon kullanıyor :shock:
Resim

ResimResim