Şifacıda Can basma

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
xYANITSIZx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: M S

Şifacıda Can basma

Mesaj gönderen xYANITSIZx »

Arkadaşlar eskiden Mev asalar parlatılmadan önce 2600 e yakın bir şifam vardı düz 6000 falan basıyordum şimdi 3394 büyü şifam var ama farkettiyse ya 500 ya da 1000 oda bazen çoğunlukla eski büyü şifamla aynı basıyorum bu kadar yüksek bir büyü şifaya düz ile çok iyi bir şifa basmamız gerekmezmi ??? :?:
Kullanıcı avatarı
Alaimisema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Şifacıda Can basma

Mesaj gönderen Alaimisema »

Merhaba,

Konunuz Karakter Okulları < Şifacı bölümüne taşınmıştır. Lütfen buradan devam ediniz.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

iyileştirmelerde dengesizlik var 1000 iyileştirme ile 1700 iyileştirme adam aynı canı basarmı ya
Kullanıcı avatarı
xYANITSIZx
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: M S

Mesaj gönderen xYANITSIZx »

evet bir an önce buna bir çare bulunmalı
ByERseN
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

Sanırım yeni gelecek büyük güncellemeyle bu sorunda halledilecek,Bekleyecegiz artık başka çaremiz yok.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maRbLey »

işin özü mev item düşsün diye dua etme bi b..... a yaradıgı yok
Ray malifalitiko
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Bu konuda oyun içerisinde karakterler çok dengesiz. Düşük seviye bir karakter, 49 seviye bir karakterle hemen hemen aynı şekilde Şifa hasarı vermek!
Kritik hasarı yüksek olan X karakter, bir üst şifa hasarı yüksek olan Y karakter ile aynı şifa hasarı vermesi çok saçma görünüyor. Bu dengesizlik yıllardır var ve düzeltilmedi(!)

Ve şöyle bir durum daha var, izah etmek isterim hatta denemek isteyenlere tavsiyem;
Büyü hasarı düşük, büyü kritik hasarı yüksek olan bir karakter, büyü şifa hasarı yüksek olan bir karakterle (seviye farkı olmasına rağmen) aynı şekilde şifa hasarı vermektedir.

Örnek: Full İbn-i ve full Çevriye giyen bir karakter ile denge eşitsizliği sağlanmaktadır.

Bu konuyu resimler üzerinde veya video halinde kanıtlamayı çok isterdim fakat işlerimden dolayı anca yorum yapabiliyorum. En kısa zamanda video halinde atacağım.

Konu sizlere garip gelebilir, biraz mantıklı düşünürseniz ne söylemek istediğimi anlarsınız ;)

Hayırlı günler,
Esedullah
Şifa| M. A. B.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

1500 şifalı zamanlardaki zamanımdan pek farklı bir can basmaya sahip değilim şu an. Tek fark kritik basma oldu o kadar. zaten Asit veya zehir kullanırken sadece mevlana asa değiştiriyorum öyle can basıyorum pek fark etmiyor full mevlanayla :)
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen YineLokal »

Kardeş her şey dengesiz 133 şifayla kenandayken adama çarptı kenan bi' dan bastım 8 bin.133 şifayla olması şaşırttı beni düz basışım 1500 felandı. :lol:

“Şifacı” sayfasına dön