2 gün sonra oyunu bırakacak 1 arkadaşımdan 49 leveller hakkında biraz bilgi aldım.Karakterlerin yeni şekilleri
pekde değişmemiş.Bu konu Savaşçı-Büyücü bölümlerinde açılacaktır.Nedeni bu karakterler ile özelliklede büyücü
ile uzun süre oynamam ve az çok kullanmayı bilmemdir.
Büyücü
Vur-Kaç karakteridir.Her oyunda bulunur.Vurup kaçamayanlar oynamasınlar
Büyücü-Savaşçı:
2 gün sonra oyunu bırakacak bir arkadaşımın emanet karakterlerinde denemeler yaptım tabi onunda kılavuzluğunda.
Başlıktaki gibi bunlar fikirdir.
Savaşçı karşısında mesafe önemlidir.49 levele mesafeyi öğretecek değilim ama yakınınıza gelince sadece buz kullanın.
Eskiden olsa Buz-Elektrik derdim ve aşşağılanırdım
bazıları hariç.Şuan ofans-defans meselesi gelmiş sanırım statların otamatiğe alınmasının ardından böyle bir çözüm
buldular.Sakınma kalkmış Ofansifte yok yani.Meteorit+Buz öneririm.Direnç kırma kullanmayın.Ya söylemek
istemiyordum ama söylemessem yazı çok pasif kalacak.1 buz öneririm İkv Rehberinde (KK) Büyücü olarak adlandırılır.
Kalabalık Kontrolü eskiden Direnç Kırma ve Çember adındak 2 yetenek kullananlara verilen addı.Alancı diyenlerde
vardı.Şimdilerde Kutup Rüzgarida eklenmiş.Kesinlikle deneyin derim 1 buz mükemmeldir ancak büyü bozmasız asla
kullanmayın özellikle klanda büyücülerin avı olursunuz.
Büyücü-Büyücü aynı karakter yani karşıdakini tanımak önemlidir böyle durumlarda.
Büyücü-Şifacı:Tamamen tecrübe düellosudur.Asla hakkında konuşmazdım ama ortalama 3 saatte gördüğüm kadarıyla
Asit kullanan şifacı sayısı aşırı derecede artmış hatta herkes asitçi ne oluyor
Direnç set + İksir bu 1. kilit nokta.
Set asite karşı olacak ve direnç puanlarıda asit yanlış hesaplamadıysam 5*48 den 240.
Büyü bozma 15 olsun %25 asiti bozar büyük kudret kaybı sağlarsınız.Ayrıca asıl amaç zehire karşı önlemdir.
Bu yardımcı hayvanlar çıkmış.Deneyemedim ama okuduğum kadarıyla 60 saniye kitliyor hayvanı Zihin Hapsi.
Büyü Bozma-Zihin Hapsi bunlar dışındaki 4 yetenek birde bu +5 yetenek puanı varmış yani 4x15 1x13 puan var.
4 yetenekte ateş çemberimi+direnç kırmamı yoksa meteorit+buz oku yeteneklerinimi kullanmak lazım?
Ateş çemberi muazzamdır hatta şifacıya karşı en büyük silahlardandır ancak büyü bozma var ise rakipte kaçmaya
başlayın.
Meteorit-Buz Oku ise rakibin direnç ve zırh olarak 2 yönüne saldırıldığı için güzeldir.Direnç kırma önerilmez nedeni
büyü bozmadır ancak asıl sebep madem rakipte büyü bozma yok denen ateş çemberi kullanmıyorsun
Taktik olarak çemberci iseniz büyü bozması varsa çekin gidin
Meteorit-Buz Oku iseniz en iyi vuran yeteneğiniz ile sürekli vurun amaç rakibi doğramak değil canını azaltıp
iyileştirme kullandırmak.
Şifacı hiç kullanmadım diyebilirim sadece klanda görev yaptım.Amaçları genelde düelloyu uzun zamana yaymaktır.
Bu yüzden işi erken bitirmek bizler için daha iyidir.Ancak asitçilere karşı eskiden beri kısa zamanda işi bitiremeyiz.
İş biterse onlar bitirmiş olur genelde
Oyunda çoğu kişinin özelliklede Şifacı kullanmayan kişilerin bilmediği bir durum var çok önemli.
Örneğin buzu 1400 olan bir büyücü ile düello yapıyorsunuz.Eğer buz direnciniz 1000 olursa size 0 vurur.
Eskiden şifacı dışındakiler bilmezdi şuan biliyorlarmı emin değilim.1000/ olarak hesaplanır yani 5 bin vuran bir Buz Oku
500 dirençli kişiye 1000/500 yani %50 vurur.Kısacası yarısı kadar(2.500).Savunmada yüzde geçerlidir İkv'de.
Son olarak yeniden başlamak için fazla rekabetin olmadığı ve kalabalık olmayan bir sunucu arıyorum ayrıca
oyun içinde yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.