Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D
Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D
Yaklasik bes aydir bu sunucudayim ve ben hic bir arzi ne maden cekerken ne de gb atarken gordum ama nerdeyse butun itemleri full. Acaba bu bicak sirti itemler kiyamet itemler vb. arz tuccarda mi satiliyor ? :mrgreen:
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Yobaz (49)
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
Re: Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D
Öncelikle bir kaç sorum olcak 
sadece kendi loncam için yazıyorum
acaba 4-5 çar açıp 86 oyuncuyu arkadaş listene ekleyip çembere girip girmedklerinimi kontrol ediyorsun
Maden çekerken görmedım dıyorsun bizde maden ya yeraltında çekiliyor ya adada
diğer yerlerde çekmek için klansız çarlarımız var (yeraltında yonca alex çekenler beni görürler zaten cehennem cevdet çarımda )
birde şöle bir durum var yaş ortalaması biraz yüksek olduğu için bizde çemberli bölgeler akşam 9 dan sonra atılıyor
belki senin uyanık olmadığın saatlere denk geliyorsa oda sıkıntı
şu an itibariyle bir ekip çemberde gaffara gidiyor 1 ekip sığınağa 
Senin üstü kapalı demek istediğini elbette herkez anlıyor
keşke çar adınıda yazsaydın
çamur atalım izi elbet kalır demediğiniz günleri görmek dileğiyle
sadece kendi loncam için yazıyorum
acaba 4-5 çar açıp 86 oyuncuyu arkadaş listene ekleyip çembere girip girmedklerinimi kontrol ediyorsun
Maden çekerken görmedım dıyorsun bizde maden ya yeraltında çekiliyor ya adada
diğer yerlerde çekmek için klansız çarlarımız var (yeraltında yonca alex çekenler beni görürler zaten cehennem cevdet çarımda )
birde şöle bir durum var yaş ortalaması biraz yüksek olduğu için bizde çemberli bölgeler akşam 9 dan sonra atılıyor
belki senin uyanık olmadığın saatlere denk geliyorsa oda sıkıntı
Senin üstü kapalı demek istediğini elbette herkez anlıyor
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
arsxcastiell
enak
2013 emekli
- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Lonca: Anadolu Nefesi
Örnek vermek gerekise bizim loncada aksam saatlerinde grup bölgesinde en az 2 grup oyucu vardır grup bölgesi atan arz görmemenin nedeni lodoslar gibi kurt magara önünde bekleme yapmıyoruz:)
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
zaten kurt girişte yan yana beklememiz imkansız olurdu . isabet olmuş 
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
12 ye kadar oyundayim car adim Yobaz Esinti koca arz klani ustune gunde sadece 2 3 kez mi gb qtarak cikari?yor yanlis anlamissiniz ben kimseye camur atmiyorum zaten atilabilecek tum camurlar forumad
a goz atarsaniz atilmis
Yobaz (49)
Yobaz (49)
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İzmir
yine kendi loncam adına konuşuyorum 
günde 3 gaffarla ustumuzumu dızıyoruz evet dızıyoruz
Matematiksel bir hesap yapman gerekirse 15 günde bir item düşse 5-6 ayda herkesin carı dizilir
Arada benim gibi şansız çarlarda çıkar onlarda üretir
Bizim tamamımızın üzerini dizmesinin nedenibiz gaffara giderken kıyamet asası yada cemberli itemi olmıyan kişileri götürüyoruz
2 hs saglam olsun yeter diyerek bu yüzden arzların üzeri diziliyken lodosların yarısından çoğu itemsız dolasıyor 
Meteorda bölgeden çok okuyorum 2200 yada 2100 hasar olan büyü aranıyor gaffara diye 1300 buz hasarı olan büyüyü arkadaş çevreside yoksa kaç lodos gaffar gurubuna alır
bırak onu ejder asayı beyenmıyenler var artık 
atabilinicek tüm çamurlar demişsin evet hepsi atılıyor hatta geçen gün delirmeme neden oldu etkinlik salonunda 3 arz 2 lodos gurup olduğunu söliyen 1 kaç kişi oldu ha onlarda sonradan hatalı olduklarını kabul ettiler bunun gibi çok örnek var anadolu nefeslerine iftira atalım nasılsa bir kaç dalkavugumuz cıkar bize destek olur adı altında o bahsettiğin konulara bak bizim hakkımızda yazan çoğunluk aynı 7-8 kişidir
günde 3 gaffarla ustumuzumu dızıyoruz evet dızıyoruz
Matematiksel bir hesap yapman gerekirse 15 günde bir item düşse 5-6 ayda herkesin carı dizilir
Arada benim gibi şansız çarlarda çıkar onlarda üretir
Bizim tamamımızın üzerini dizmesinin nedenibiz gaffara giderken kıyamet asası yada cemberli itemi olmıyan kişileri götürüyoruz
Meteorda bölgeden çok okuyorum 2200 yada 2100 hasar olan büyü aranıyor gaffara diye 1300 buz hasarı olan büyüyü arkadaş çevreside yoksa kaç lodos gaffar gurubuna alır
atabilinicek tüm çamurlar demişsin evet hepsi atılıyor hatta geçen gün delirmeme neden oldu etkinlik salonunda 3 arz 2 lodos gurup olduğunu söliyen 1 kaç kişi oldu ha onlarda sonradan hatalı olduklarını kabul ettiler bunun gibi çok örnek var anadolu nefeslerine iftira atalım nasılsa bir kaç dalkavugumuz cıkar bize destek olur adı altında o bahsettiğin konulara bak bizim hakkımızda yazan çoğunluk aynı 7-8 kişidir
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
arsxcastiell
enak
2013 emekli
arsxcastiell
enak
2013 emekli
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
frkn38 yazdı:Yaklasik bes aydir bu sunucudayim ve ben hic bir arzi ne maden cekerken ne de gb atarken gordum ama nerdeyse butun itemleri full. Acaba bu bicak sirti itemler kiyamet itemler vb. arz tuccarda mi satiliyor ? :mrgreen:
bak sana soyle anlatayım Oyun baslarında para acıkları vardı ve oo para acıgından yararlanıpp zulalayanlar kotu zmaanlara bırakanlar . Gb / gaffar kesmesını bılmeyenler.. madenını alıpp dırek ıtem basıp gecıyor.
yanı ne gaffar kesme ıle nede maden cekme ıle ugrasıyorlar dostum :=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Serguzest
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Ateş
Yanlis anlasilmasin diye yaziyorum konuyu acan şahsın benimle alakasi yoktur. Nick benzerligi mi denir ne denir bilemem ama iyi niyetli bi benzerlik olmadigi kesin.
Arkadaşım senin adından 2 adet Z harfi var bende ise tek Z harfi var anlamanda sorun varsa BANANE?Serguzest yazdı:Yanlis anlasilmasin diye yaziyorum konuyu acan şahsın benimle alakasi yoktur. Nick benzerligi mi denir ne denir bilemem ama iyi niyetli bi benzerlik olmadigi kesin.
Yobaz (49)
Yobaz (49)
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Anadolu Nefesi
Karışıklık olmasın diye yazmış iyi yazmıs.frkn38 yazdı:Arkadaşım senin adından 2 adet Z harfi var bende ise tek Z harfi var anlamanda sorun varsa BANANE?Serguzest yazdı:Yanlis anlasilmasin diye yaziyorum konuyu acan şahsın benimle alakasi yoktur. Nick benzerligi mi denir ne denir bilemem ama iyi niyetli bi benzerlik olmadigi kesin.