Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
frkn38
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D

Mesaj gönderen frkn38 »

Yaklasik bes aydir bu sunucudayim ve ben hic bir arzi ne maden cekerken ne de gb atarken gordum ama nerdeyse butun itemleri full. Acaba bu bicak sirti itemler kiyamet itemler vb. arz tuccarda mi satiliyor ? :mrgreen:
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Re: Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D

Mesaj gönderen aken »

Öncelikle bir kaç sorum olcak :)
sadece kendi loncam için yazıyorum
acaba 4-5 çar açıp 86 oyuncuyu arkadaş listene ekleyip çembere girip girmedklerinimi kontrol ediyorsun :)
Maden çekerken görmedım dıyorsun bizde maden ya yeraltında çekiliyor ya adada
diğer yerlerde çekmek için klansız çarlarımız var (yeraltında yonca alex çekenler beni görürler zaten cehennem cevdet çarımda )
birde şöle bir durum var yaş ortalaması biraz yüksek olduğu için bizde çemberli bölgeler akşam 9 dan sonra atılıyor
belki senin uyanık olmadığın saatlere denk geliyorsa oda sıkıntı :) şu an itibariyle bir ekip çemberde gaffara gidiyor 1 ekip sığınağa :)
Senin üstü kapalı demek istediğini elbette herkez anlıyor :) keşke çar adınıda yazsaydın :) çamur atalım izi elbet kalır demediğiniz günleri görmek dileğiyle
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Örnek vermek gerekise bizim loncada aksam saatlerinde grup bölgesinde en az 2 grup oyucu vardır grup bölgesi atan arz görmemenin nedeni lodoslar gibi kurt magara önünde bekleme yapmıyoruz:)
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

zaten kurt girişte yan yana beklememiz imkansız olurdu . isabet olmuş :)
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Kullanıcı avatarı
frkn38
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen frkn38 »

12 ye kadar oyundayim car adim Yobaz Esinti koca arz klani ustune gunde sadece 2 3 kez mi gb qtarak cikari?yor yanlis anlamissiniz ben kimseye camur atmiyorum zaten atilabilecek tum camurlar forumad :)a goz atarsaniz atilmis
Yobaz (49)
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

yine kendi loncam adına konuşuyorum :)
günde 3 gaffarla ustumuzumu dızıyoruz evet dızıyoruz
Matematiksel bir hesap yapman gerekirse 15 günde bir item düşse 5-6 ayda herkesin carı dizilir :)
Arada benim gibi şansız çarlarda çıkar onlarda üretir :)
Bizim tamamımızın üzerini dizmesinin nedenibiz gaffara giderken kıyamet asası yada cemberli itemi olmıyan kişileri götürüyoruz :) 2 hs saglam olsun yeter diyerek bu yüzden arzların üzeri diziliyken lodosların yarısından çoğu itemsız dolasıyor :)
Meteorda bölgeden çok okuyorum 2200 yada 2100 hasar olan büyü aranıyor gaffara diye 1300 buz hasarı olan büyüyü arkadaş çevreside yoksa kaç lodos gaffar gurubuna alır :) bırak onu ejder asayı beyenmıyenler var artık :)
atabilinicek tüm çamurlar demişsin evet hepsi atılıyor hatta geçen gün delirmeme neden oldu etkinlik salonunda 3 arz 2 lodos gurup olduğunu söliyen 1 kaç kişi oldu ha onlarda sonradan hatalı olduklarını kabul ettiler bunun gibi çok örnek var anadolu nefeslerine iftira atalım nasılsa bir kaç dalkavugumuz cıkar bize destek olur adı altında o bahsettiğin konulara bak bizim hakkımızda yazan çoğunluk aynı 7-8 kişidir :)
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

frkn38 yazdı:Yaklasik bes aydir bu sunucudayim ve ben hic bir arzi ne maden cekerken ne de gb atarken gordum ama nerdeyse butun itemleri full. Acaba bu bicak sirti itemler kiyamet itemler vb. arz tuccarda mi satiliyor ? :mrgreen:

bak sana soyle anlatayım Oyun baslarında para acıkları vardı ve oo para acıgından yararlanıpp zulalayanlar kotu zmaanlara bırakanlar . Gb / gaffar kesmesını bılmeyenler.. madenını alıpp dırek ıtem basıp gecıyor.
yanı ne gaffar kesme ıle nede maden cekme ıle ugrasıyorlar dostum :=) :D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Serguzest
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Ateş

Mesaj gönderen Serguzest »

Yanlis anlasilmasin diye yaziyorum konuyu acan şahsın benimle alakasi yoktur. Nick benzerligi mi denir ne denir bilemem ama iyi niyetli bi benzerlik olmadigi kesin.
Yobazz - BomBus

Resim

Az Ateş Çok Odun Yakar...
Kullanıcı avatarı
frkn38
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen frkn38 »

Serguzest yazdı:Yanlis anlasilmasin diye yaziyorum konuyu acan şahsın benimle alakasi yoktur. Nick benzerligi mi denir ne denir bilemem ama iyi niyetli bi benzerlik olmadigi kesin.
Arkadaşım senin adından 2 adet Z harfi var bende ise tek Z harfi var anlamanda sorun varsa BANANE?
Yobaz (49)
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

frkn38 yazdı:
Serguzest yazdı:Yanlis anlasilmasin diye yaziyorum konuyu acan şahsın benimle alakasi yoktur. Nick benzerligi mi denir ne denir bilemem ama iyi niyetli bi benzerlik olmadigi kesin.
Arkadaşım senin adından 2 adet Z harfi var bende ise tek Z harfi var anlamanda sorun varsa BANANE?
Karışıklık olmasın diye yazmış iyi yazmıs.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön