Herkes iÇeri Baksın Ve İstegini YAzsın Ben Gibi..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KiNqDo0oM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Herkes iÇeri Baksın Ve İstegini YAzsın Ben Gibi..

Mesaj gönderen KiNqDo0oM »

Selamlar ,,

ArkadaşLar .. sunucularda ortalama 2 kadım pencesı .. + ejder asa malzemelerı kişi elden cıkarıp sattıgında 200 m kazanıyor . Buna gore Ejder asa ,, Asab-ı Keysf ,, Latif Ve Ecel getıren . 800 Miyon yapar . LEvel gelelı nerdeyse 1 yıl oldu .. 59 level geledıgınde ne olcak .. 800 m çöp mu oLcak .. bu cok sacma geldı bana .. Konu buda degıl Onlar NEden Alıs verıse konup aktarılıp satılamıyor ..NEden ? NEden ? NEden ? Amacı ne Kı boyle bırsey yapıLmıs .. SOnucta onlarda dıgerlerı gıbı ITem .. sadece bıraz guclu ıTem .. bunun ıcınmı Alışverıse konulup aktarılamıyor .. BEn buyucumde sıKıldım .. Ejder asadan . Arkadasıma vermek ıstıorm .. O takılsın bır sure.. Sonrada satarım belkı .. FAkat yapılan bu olaydan sonra Uretıoruz ve elımıze yapısıyor. Hıc bır sekılde bundan yararlanamıoruz kullanmak dısında.. ]

Benım yonetımden ıstegım .. Bır cok arkadasıma danısıp fıkırlerınıde aldıktan sonra Şudur ..

Bu Şaheser Silahları Tıpkı Dıger İtemler Gibi Aliş Veris Penceresıne Konulabılsın ..

Saygı & Sevgilerımle .. >Kinqdom ,, Kinqdoom ,, Kınqdooom
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: BeTa

Re: Herkes iÇeri Baksın Ve İstegini YAzsın Ben Gibi..

Mesaj gönderen mccaglar »

Sonuna Kadar KatıLıyoruM.
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

iyi olur aslında ama bilmem ki adı üstünde şaheser...
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
Servane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Servane »

Çok iyi bir noktaya değinmişsin kardeşim. Sabırsızlıkla beklediğimiz eklenti geldi ve ŞAHESER isimli adını duyduğumuzda bile bizi heyecanlandıran eşyaları ürettik.Bu üretimler söylediğin gibi çok külfetli fakat külfetine bişey dediğim yok ismi ŞAHESER ise sadece emek harcayanlar bunu elde etmeli. Ama şöyle bir komik durum var. Ben ECEL GETİREN üretimi yaptım. Ecel getiren Kafa koparan veya balyoza nazaran yaratıklarda daha düşük performanslı.Ayrıyeten bazı yaratıklara (Örn:Gecenin takipçisi) deri sertleşmesinden sorna hiç vurmuyo yani elinde ecel varsa o yaratıkları kesemiyosun.tekme tokat kesebilirsin ama ecelle asla :D Sadece çok cüzi bir oranda seriliğinden dolayı vs yaparken faydalı ecel fakat yine hasar düşük ve diğer silahların yerini tutmuyo. Senin dediğin gibi yeni leveller geldiğinde okadar emek külfet çöpemi gidecek orasıda ayrı bi sorun . Herneyse sonuç olarak okadar emek verilen sabırsızlıkla beklenen bu eklentide bu eşyaların adı gibi ŞAHESER olması beklentisindeyiz.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...
Resim

Eminönü Efeleri /Servane
Kullanıcı avatarı
StRaWbErY
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen StRaWbErY »

Çok doğru...Şaheserler gelmeden önce herkes başka karakterlerinden reçeteleri aldı ancak boşa...Üretmek istediği karaktere alması gerekiyor..Bunun bilinmemesi herkesi zarara sokmuştur..Çünkü iki karakterde de reçete almıştır.Ya söylenecekti,yada dediğin gibi alışveriş penceresinde yerini alabilcekti ;)
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

29 lvlde etkili olan Anka-İnat kıran ve Islık çalan bildiginiz üzre 39 lvldede etkili oldu.49 da ise hasar düşürülmek zorundaydılar yoqsa adam hala Anka kullanırdı 117 buz hasarı veriyor bi bilge item ise 93 hasar.Tahminimce şaheser silahlarda 59 lvlde etkili olur ama sadece şahaserlere özel olabilir.Tahminimce..
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
Hermanxllxserman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Hermanxllxserman »

Merhabalar: öncelikle bu Konu kilit.

Çarınızda Bir Şaheser (Ecel getiren Vb..) üretmek için 200 M bilemediniz 300m iniz gidiyor.
ve Çarınız Çalındıgında 800m lik şaheseriniz de Çalınmış Oluyor sizce bu Dogrumu. ? İşde Destek Takımı Bunu engellemek için Şöyle bişe Yapdı. !!

Öncelikle büyücü Şaheseri Savaşçı üretemez Savaşçı Şaheseri Şifacı Üretemez
neden diye sorucak olursanız Savaşçı üretip büyücü Şaheserini Şifacya satamaz Çünkü şöyle bir önlem alındı.

Oyuncularım Şaheserlerini üretmek için milyonlarına zamanlarına kıyıor lar destek takımı çalınan çarları sizlere Geri veriyor ama Soyuk bi halde çünkü,Çalınan çarlarınız soyuluyor bunu engellemek Amacı ile Sadece şaheserlerde Aktarılamam yetkisi Verildi Çarınız Çalınsa Bile şaheseriniz aktarılamaz ama Karakteriniz Silinirse şaheseriniz Gider bunun nedeni İle Çar çalındıgı Taktirde 24 saat içinde geri almak için destek takımıan Başvurmanız önerilir eger Şaheseriniz Varsa 7 saat içinde Baş vurmanız önderilir

!Saygılar!.... Sunucu [MERAN]
H€R@Nxllxs£RmØn

Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK

***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FreedommakeR »

59 level mi bekliyosunuz siz =)
ben oyuna ilk başladığımda oyuncular 1 senedir bekliyolardı ve 2 ay sonra geleceğini söylüyolardı =) 2,5 sene sonra gelmişti =)
Bu mantıkla oyun oynanmaz arkadaşalar =)
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

Hermanxllxserman yazdı:Merhabalar: öncelikle bu Konu kilit.

Çarınızda Bir Şaheser (Ecel getiren Vb..) üretmek için 200 M bilemediniz 300m iniz gidiyor.
ve Çarınız Çalındıgında 800m lik şaheseriniz de Çalınmış Oluyor sizce bu Dogrumu. ? İşde Destek Takımı Bunu engellemek için Şöyle bişe Yapdı. !!

neden diye sorucak olursanız Savaşçı üretip büyücü Şaheserini Şifacya satamaz Çünkü şöyle bir önlem alındı.

Oyuncularım Şaheserlerini üretmek için milyonlarına zamanlarına kıyıor lar destek takımı çalınan çarları sizlere Geri veriyor ama Soyuk bi halde çünkü,Çalınan çarlarınız soyuluyor bunu engellemek Amacı ile Sadece şaheserlerde Aktarılamam yetkisi Verildi Çarınız Çalınsa Bile şaheseriniz aktarılamaz ama Karakteriniz Silinirse şaheseriniz Gider bunun nedeni İle Çar çalındıgı Taktirde 24 saat içinde geri almak için destek takımıan Başvurmanız önerilir eger Şaheseriniz Varsa 7 saat içinde Baş vurmanız önderilir

Çok Güzel 1 yere deginmişsin ama bunuda belitmek isterimki çalan kişi o çarı boşaltım silebilme ihtimalide %90 dır.. bilmem anlatabildimmi 2. lütfen kendi sunucunla ilgilenirsen sevinirim..
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Bymamisho yazdı:
Hermanxllxserman yazdı:Merhabalar: öncelikle bu Konu kilit.

Çok Güzel 1 yere deginmişsin ama bunuda belitmek isterimki çalan kişi o çarı boşaltım silebilme ihtimalide %90 dır.. bilmem anlatabildimmi 2. lütfen kendi sunucunla ilgilenirsen sevinirim.

Öncelikle isteyen istediği sunucuya yorum yazar...İkincisi ise bana kalırsa çok uzun bir süre belki de hiç 59 level gelmiyecek çünkü 49 levellere çok fazla ağırlık verldi yeni etkinlikler gelicektir ama bence level olayı zor...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön