Sunucu listesi bekleniyor..
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sunucu listesi bekleniyor..
Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 3 gün önce oyunu bilgisayarıma kurdum çalıştırdım dosyaları güncelledi , büyün dosyalar güncellendi sunucu listesi bekleniyor... dedi ama sunucu listesi gelmedi lüfen bu konuda bana yardımcı olun . Şimdiden teşekkürler

Re: Sunucu listesi bekleniyor..
Bekliyormuş işte sende bekle gelir. :|soulofxhypnos yazdı:Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 3 gün önce oyunu bilgisayarıma kurdum çalıştırdım dosyaları güncelledi , büyün dosyalar güncellendi sunucu listesi bekleniyor... dedi ama sunucu listesi gelmedi lüfen bu konuda bana yardımcı olun . Şimdiden teşekkürler
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
osman5050 yazdı:Bekliyormuş işte sende bekle gelir. :|soulofxhypnos yazdı:Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 3 gün önce oyunu bilgisayarıma kurdum çalıştırdım dosyaları güncelledi , büyün dosyalar güncellendi sunucu listesi bekleniyor... dedi ama sunucu listesi gelmedi lüfen bu konuda bana yardımcı olun . Şimdiden teşekkürler
Bekledim . 1.20 dakika boyunca bekledim ama gelmiyo sadece öyle kalıyo

Merhaba;soulofxhypnos yazdı:Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 3 gün önce oyunu bilgisayarıma kurdum çalıştırdım dosyaları güncelledi , büyün dosyalar güncellendi sunucu listesi bekleniyor... dedi ama sunucu listesi gelmedi lüfen bu konuda bana yardımcı olun . Şimdiden teşekkürler
Yanlış bilmiyorsam modemi kapatıp 10 saniye sonra açmanız yardımcı oluyor o problem için ama kesin çözüm mü? Emin değilim... :|
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
hocam kızdırmya çalışma sinirlendirirsen gelmez 
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır misaliJoeyWasHere yazdı:hocam kızdırmya çalışma sinirlendirirsen gelmez
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
NODIE yazdı:Merhaba;soulofxhypnos yazdı:Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 3 gün önce oyunu bilgisayarıma kurdum çalıştırdım dosyaları güncelledi , büyün dosyalar güncellendi sunucu listesi bekleniyor... dedi ama sunucu listesi gelmedi lüfen bu konuda bana yardımcı olun . Şimdiden teşekkürler
Yanlış bilmiyorsam modemi kapatıp 10 saniye sonra açmanız yardımcı oluyor o problem için ama kesin çözüm mü? Emin değilim... :|
Teşekkürler bir deneyeyim

- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Re: Launcher hata .
yeniden kurmayı denedin mi?
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.