Windows 8 ve İKV
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Windows 8 ve İKV
Windows 8 i kurcam sizde İKV yi açar mı ?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Re: Windows 8 ve İKV
Windows 8 ile İstanbul Kıyamet Vakti
konusunda
gibi açıklama var...
konusunda
Merak edenler olabilir İstanbul Kıyamet Vakti ile sorun
olacak mı diye hiçbir sıkıntı görmedim oyun konusunda
gibi açıklama var...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Selamlar,
Windows her yeni sürümünü eski sürümünün bir üst versiyonu olarak çıkarttığı için, yeni sürümde eksiltme yapmaz ve devamlı olarak üzerine yeni eklentiler koyar. Windows 7 ile çalışan her uygulama Windows 8 ile de çalışacaktır. Ancak şu an için dünya piyasasına tam sürüm olarak çıkmayan Windows 8, beta sürümünde problem çıkarabilir. Hemen hatırlatalım: Microsoft, Windows 8 için beta değil, onun yerine isim olarak "Consumer Preview" (Tüketici Önizlemesi) ismini kullanmıştır.
Bu konu hakkında cevabı net olarak verebilmek için tam sürümü beklemek en doğrusudur.
Bilginize.
Windows her yeni sürümünü eski sürümünün bir üst versiyonu olarak çıkarttığı için, yeni sürümde eksiltme yapmaz ve devamlı olarak üzerine yeni eklentiler koyar. Windows 7 ile çalışan her uygulama Windows 8 ile de çalışacaktır. Ancak şu an için dünya piyasasına tam sürüm olarak çıkmayan Windows 8, beta sürümünde problem çıkarabilir. Hemen hatırlatalım: Microsoft, Windows 8 için beta değil, onun yerine isim olarak "Consumer Preview" (Tüketici Önizlemesi) ismini kullanmıştır.
Bu konu hakkında cevabı net olarak verebilmek için tam sürümü beklemek en doğrusudur.
Bilginize.
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Ben windows 8 in 2 sürümünüde kullanmaktayım. İkisindede oyun çalışmakta. Ama grafik kartlarına normal uygulamalarda bile daha çok yüklendiği için eskiye göre biraz daha ısınma söz konusu. sadece benim sistemdende kaynaklanıyo olabilir.
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
İlginize teşekkür ederim konu kilitlenebilir
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)