5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NeMuTLuTuRKmDYNE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Return Ofthe Kings

Re: YENİ GENİŞLEME PAKETİ İNCELEME

Mesaj gönderen NeMuTLuTuRKmDYNE »

carnec23 yazdı:
İKV'de oynanışı tamamen değiştirecek ve zenginleştirecek devrimsel bir yenilik sizlerle buluşacak.
Resim
1.Zırhlara Bakıcak Olursak Arzların ve Lodosların Zırhları Farklı.Demek ki Klana Özel İtemler Gelicek.
2.Tahminen Öndeki Grup Saldırı Grubu Gibi Görünmüyor.Ortada 2 Takım ve Haritayı İlk Bitirmek Var.Oynanış Tamamen Değişcekse Demektirki Öndekiler Hedefçi.Yani Haritada Alınması Gereken Sancak Benzeri Birşey Var Öndekilerin Saldırısı Yok Ama Hızlılar Ve Amaçları Hedefi Alıp Haritayı İlk Bitirmek Olabilir.Yani "Rakion" Oyunundaki gibi 2 Takım Kapışması Olacak.
3.Peki Hep Aynı Şekildemi Savaşacaklar? Bence Hayır.Bu Oyunun Birkaç Farklı Mod'u Olmalı.Örn:Bir Modda Silahlı , Bir Modda Sancak Alma , Bir Modda 2 takım aynı haritanın Eşit Uzaklıktaki Bir Bölgede Başlayıp Önündeki Düşmanları İlk Yenip Hedefe Ulaşmayı Amaçlamak Olabilir.
4.Tabi Bu Moda Özel Yeni Becerilerde Gelecektir.
5.Peki Savaş Sonucunda Kazanan Gruba Ne Gelecek.Bence Şu An Gördüğünüz İtemlerden Grup Üyelerine Rastgele Gelecek.
6.Grup Kaç Kişilik Olacak? Resimde 3 vs 3 Yani Bu Demekki Sav.Şif.Büy. VS Sav.Büy.şif. Buda Oyunun Moduna Göre Belki Değişebilir.
Benim Gözlemlediğim Bu.Bana Göre Oyuna Gelmesi Gerekenler:

* Ticaret Pazarı Kurma
* Oyundan Çıkmadan Karakter Değiştirme
* WSDA Kontrol
ESki Klan Savaşlarını yeniden canladırabilmek için yapılacak bir eklenti oldugunu Düşünüyorum.
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Kullanıcı avatarı
07jamesbond
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Re: 5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA

Mesaj gönderen 07jamesbond »

Büyük ihtimalle yeni eşyalar yeni leveller gelmeyecek ama yeni skıller gelebilir. Daha çemberlitaş geleli ne oldu üstünü tam dizen daha çok az kişi var.
bebeim
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bebeim »

şu oyunda en çok istediğim şeyin arayüz değişikliğidir
şuana kadar 3 arayüz değişti her defasında biraz daha gelişti ama 4. arayüzle daha çekici olabileceğini düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Re: YENİ GENİŞLEME PAKETİ İNCELEME

Mesaj gönderen MAOTUN »

NeMuTLuTuRKmDYNE yazdı:
carnec23 yazdı:
İKV'de oynanışı tamamen değiştirecek ve zenginleştirecek devrimsel bir yenilik sizlerle buluşacak.
Resim
1.Zırhlara Bakıcak Olursak Arzların ve Lodosların Zırhları Farklı.Demek ki Klana Özel İtemler Gelicek.
2.Tahminen Öndeki Grup Saldırı Grubu Gibi Görünmüyor.Ortada 2 Takım ve Haritayı İlk Bitirmek Var.Oynanış Tamamen Değişcekse Demektirki Öndekiler Hedefçi.Yani Haritada Alınması Gereken Sancak Benzeri Birşey Var Öndekilerin Saldırısı Yok Ama Hızlılar Ve Amaçları Hedefi Alıp Haritayı İlk Bitirmek Olabilir.Yani "Rakion" Oyunundaki gibi 2 Takım Kapışması Olacak.
3.Peki Hep Aynı Şekildemi Savaşacaklar? Bence Hayır.Bu Oyunun Birkaç Farklı Mod'u Olmalı.Örn:Bir Modda Silahlı , Bir Modda Sancak Alma , Bir Modda 2 takım aynı haritanın Eşit Uzaklıktaki Bir Bölgede Başlayıp Önündeki Düşmanları İlk Yenip Hedefe Ulaşmayı Amaçlamak Olabilir.
4.Tabi Bu Moda Özel Yeni Becerilerde Gelecektir.
5.Peki Savaş Sonucunda Kazanan Gruba Ne Gelecek.Bence Şu An Gördüğünüz İtemlerden Grup Üyelerine Rastgele Gelecek.
6.Grup Kaç Kişilik Olacak? Resimde 3 vs 3 Yani Bu Demekki Sav.Şif.Büy. VS Sav.Büy.şif. Buda Oyunun Moduna Göre Belki Değişebilir.
Benim Gözlemlediğim Bu.Bana Göre Oyuna Gelmesi Gerekenler:

* Ticaret Pazarı Kurma
* Oyundan Çıkmadan Karakter Değiştirme
* WSDA Kontrol
ESki Klan Savaşlarını yeniden canladırabilmek için yapılacak bir eklenti oldugunu Düşünüyorum.
Pazar açma değil saç-sakal değiştirme gelmesi gerek
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Saç sakal değil,

Oyuna efekt eklenmesi gerek.

Yeni geldiğinde yağmur, yeri geldiğin kar, yeri geldiğinde güneş açacak,yeri geldiğinde gece olacak.

Yılbaşı günü oyuna girdiğimizde Eminönü sokaklarında kartopu oynayan çocukları kim görmez istemez.
Dışarda yağmura tutulup eve zor geldiğinde, bilgisayarı açıp oyuna girdiğinde oyunda bile yağmur yağdığını görüp şaşırmak kim istemez.
Efkarlı günlerimizde İksirlerimizi alıp, şarapçının yanında oturup, GECE efekti sayesinde bir yandan iksiri yudumlayıp :D bir yandan Haliç sularını görmek kim istemez. Karaköyden gelen ışıkları görmez kim istemez ki?

Oyunun GERÇEK HAYATA UYARLANMASI GEREKLİ.

Bakın o zaman nasıl oyuncu doluyor oyun ufacık yenilikle.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

şu eklenmesi gerek bu eklenmesi gerek diyen herkes haklı oyunun eksigi cok biz belirtiyoruz ama yönetim iplemiyo
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

harkonen yazdı:şu eklenmesi gerek bu eklenmesi gerek diyen herkes haklı oyunun eksigi cok biz belirtiyoruz ama yönetim iplemiyo

iplemiyo değil giblemiyo :mrgreen:
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
Poinex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Arz ve Lodos GÜNCELLEMESİ

Mesaj gönderen Poinex »

Öncelikle selamlar

Arkadaşlar yeni gelecek olan güncellemeyi herkes sabırsızlıkla bekliyor.Bir video izlerken gözüme bir yaratık takıldı.Düşündüm acaba bu yeni gelecek güncelleme ile yeni bir bölge gelip oradada KUKLACI ' nın bulunma olasılığı nedir :ugeek: :?: :geek: :?: Bir fikri olan paylaşırsa sevinirim
Hygieiax=İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^)Çıbanlı Akrep ( Asa )

Poinex=Farabi Modeli Shen Usulü(^) Gümüş Diş / / Yücelen Ekolu(^)Pelevle Emsali Topaz Battal Yatağanı

Kirkex

viewtopic.php?f=15&t=101280&p=875137#p875053
üstteki konuda yardımcı oluranız sevinirim
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: Çok Yorgunum

Re: Arz ve Lodos GÜNCELLEMESİ

Mesaj gönderen HUZUR »

temennim

59 level gelmesi ve bunun klan görevleriyle gelmesi .

görev akışlarının mantığı açısından arzların ve lodosların ayrı haritada olmaları muhtemel

tabii , devrimsel yenilik asıl merakımız olmaya devam ediyor

özet: bakak görek :geek:
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Selamlar,

Aynı içerikli konular birleştirilmiştir. İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön