Ne Kadimmiş..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Re: Ne Kadimmiş..

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Demek Zarifem. Hic degismemis.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

magNum yazdı:Dün yine kadim denedim bi grupla... Sonuç yine hüsran. Bu kadar zor mu bunu kesmek? Gerçi yaklaşık 6 ofans vardı ve bi işe yaramıyorlardı yorgunkral koordine ediyordu oda bi süre sonra düştü. Zarife denen karaktersiz kons açıp olabildiğince abanıp üstüne çekip kaçırmaya çalışıyor. Canı en son 9du depremde kutup açan yok. Ben tanktım bende müthiş değildim doğrusu ama en azından bişeyler yapıodum. Herkes ayrı bi telden çalıyor. Sus vardı yoksa disiplin ve seviyesizlikten taviz vermem. Gel gör ki karşınızdakiler belki 10 yaşındaki çocuk belkide 30 40 yaşında bir büyüğümüz. O yüzden kimle nasıl konuşacağımı seçemiyorum. Oyunu tabikide çocuklarda oynayacak fakat bizde oynuyorduk ama edebince.. Çok kişi görüyorum adam üstünü dizmiş çemberden buna bağlı olarak ego en üst seviyede asarım kesesim gibilerinden. Adama sen kimsin diyince sen nesin ki bu şekilde konuşuyorsun diyince bi bakıyorum diğeri oradan ötekisi oradan atlıyor. Bakıyorum cümlelerine konuşmalarına daha cevap bile vermiyorum. Neyse oyunda alçakgönüllü arkadaşlar sınırlı sayıda. Ben 46 level civarındayken Mirzabey diye bi abi vardı adı Zafer abiydi. O adam belkide oyundaki en cana yakın en fedekar birisiydi keşke bi daha görsemde görüşebilsem.. Beyler oyun menfaatçi dolu sakın kimseye kendinizi kullandırtmayın. Bu konu altına iyi felsefe yaptın, nutuk çektin gibi saçma yorumlarda bulunmayın lütfen. Eğer kadimi profesyonel bi şekilde kesebilcek varsa alta yazsın. Menfaatçide varsa 5m verebilırım kestığı takdirde. Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...
CanSu :
birincisi yorgunkral karaktersızın ıpıyle kuyuya ınılmez
ıkıncısı sen bız dururken nedn baskalarıyla gıdıorsun bana bı pm yeter bunu bılmıormusun
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071
The Lodos Of Ottoman
magNum
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen magNum »

Beyler ben bayan değilim benim her forumdaki üye adım ve cs 1.6 dakı nıckım magNum olduğu için burada da bu isimle üyelik açtım. Sonra adım dolandırıcıya çıkmasın ayrıyetten bahsedilen arkadaşın isminin üzerinden de prim yapmıyayım... Bilginize...
Kingly
Kullanıcı avatarı
CnSu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CnSu »

seLamlar,
Maqnum yazısını gören cnsu yazmş :) kadimden emekliye ayrıldık biz..
iyi formlar.. ;)
magNum
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen magNum »

Amacım konuyu güncel tutup en üst sırada kalmasını sağlamak değildir... Eğer 2 kadim görevi olan karakterinde kadimini yaparsam ashab basıcam bu yine hiç kimse için bişey ifade etmiyeceğinden kadimi kesene 3m vericem karakterlerden biri lodos ofans kp sı oldugu ıcın arz gecemem bırısı tank arz onuda arz yada lodos olarak getırebılırım...
Kingly
magNum
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen magNum »

HatasızCOOL ve IIxSİLİCİxII sayesinde arz tank savasçımın görevini kadimi görmeden yapmış bulunmaktayım. Kendilerine birkez daha teşekkür ederim. Geriye lodos ofans karakterin kadim görevi kaldı. Onuda yapar isem ashaba bir adım daha yaklaşmış olurum... Yapacak olan varsa lütfen mesaj veya konu altına yazsın.
Kingly
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

dostum kadım Aslında cok kolay 1 tane saglam fızıklı buzlu buyucu bul 1 sıfa 2 savascı ıle cok rahat kesersın ha sure uzarmı uzar ama kalıtelı bır kesım olur...:=)

3 kısıyle kadım kestık saglam grub..

3 ksıyle yesıl kestık ezık buyucu :=)
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

samedsedir06 yazdı:dostum kadım Aslında cok kolay 1 tane saglam fızıklı buzlu buyucu bul 1 sıfa 2 savascı ıle cok rahat kesersın ha sure uzarmı uzar ama kalıtelı bır kesım olur...:=)

3 kısıyle kadım kestık saglam grub..

3 ksıyle yesıl kestık ezık buyucu :=)

1 Fizik + Buz Büyücü?
Oyuın bilgine hayran kaldım Samed :lol:

3 Elektrik + Buz Büyücü , 1 şifacı , 1 tank savaşı ile kadim rahatlık ile kesilebilir 1 büyücü ile yapılacak bir iş değil ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

"Game Master" loncası olarak neredeyse Her hafta 2 kere solucan, 2 kere dişi örümcek, 2 kere yeşil ve 1 kere kadim keseriz. Klan'da yazdığımız yazıları okursanız eğer, görevinizi kısa sürede tamamlamış olursunuz...Genelde 2 büyü 1 şifa 1 tank yada 1 büyü 1 şifa 1 tank loncada boş olan varsa meran köprüde toplanır, görevi olanları meran köprüde toplarız.Hafta sonları özellikle klanı takip ederseniz yardımcı olurum. (ARZ)
Dişi Örümcek=http://www.youtube.com/watch?v=35KKpIgqyfo
Solucan (5.Dakikadan sonra)=http://www.youtube.com/watch?v=wRwZBw1myHs
Yeşil Hidra=http://www.youtube.com/watch?v=NmggntZRC1Q
Yeşil Hidra 2=http://www.youtube.com/watch?v=wRwZBw1myHs

Kadim'de video almayı unuttuk. Ancak Yaklaşık 30 kişiyi daha mutlu ettik...
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

cs 1.6 diyo liseli kaçın
LastTimeLord
BlackWell