DOMUZ ...
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: DOMUZ ...
Beyler ben dikkat etmedim domuz nerede var?
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Eski handana giderken Şöyle Tarif Ediyim Agahın Sağında ki Kapıda var , Bayrağın Çaprazında Var .. Domuz Her YErdeJoeyWasHere yazdı:Beyler ben dikkat etmedim domuz nerede var?

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
1cısı Senın eskı nıck EŞŞEkherıf herkez Bılıyor...:=)Beyefendi yazdı:Konuyla alakalı yorumum yukarda sorduğun cevabın içinde.Benim eski nickim Eşekherif, Eşşekherif değil sen önce adam ol.Bankacının orda hoperlörde çalan müzik pink floyd un ''pigs three different ones'' parçasından esinlenmiştir merak eden dinleyebilir.Domuzun orada asılmasının ve parçanın hemen yanında bankacının ordada çalınması yeraltı bölgesinin açılması ile ortaya çıkan bir kurgudur.Bu forum üzerinden bir daha şu seviyesiz halinle benle muhatap olma olurmu.samedsedir0606 yazdı:Beyefendi yazdı:YasinAdana yazdı:İSLAM dınınde Domuz Haram Kılın mıs dır ... EMın Önun dekı Camın yanındakı Domuzların Kaldırlmasını ıstıyorum vve Rica Edıyorum Bu yazıyı okuyup silen Yönetıcı olursa silersede Aklının bır Köşesınde durdursun ... saygılar..
İslam dininde domuz haram kılınmamış,domuzun eti haram kılınmış.Allah ın müslümanlara Kur'an aracılığıyla domuz hakkında ifade ettiği tekşey etini yemeyiniz olmuştur.Yanyana durmayınız ibadet yerlerinizden uzak tutunuz diye ifadesi yoktur.Senin domuz etini yiyip günaha girmemen için dünya üzerinde domuz soyunu katletmemizmi gerekecek.Öyle olmuş olsa Allah şeytanı ortana kaldırırdı.Demekki iradenin bekçisi sen olacaksın.Din konusunda kendi kendinize zırt pırt yorumlar icat etmeyin günaha girersiniz.
Sayın EşşekHErif Eskı nıckıyler.. Sence Enterasan deılmı Caminin yanında Domuz Olması başka yermı yoktu ?= Bunu cewapla bana yeter :arrow:![]()
2cısı Sacma sacma konusuyorsun ısın gucun post kasmaksa eger sana bu hesasbı vereyı dostum yeterkı sen Konusma:=)
Saygıdeger eskı nıckı ıle eşşekherıf:=) saygı dıyorum bak degerını bıl :=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
samedsedir06 kendini acınacak hale düşürme.Benle yazıştıkça aramızda dünyaları bırak galaksilerin olduğunu herkesin farkedeceğini bildiğim halde sana benle forumda bu seviyesiz halinle bir daha muhatap olma diye efendi gibi yazdım.Ama sen bir forum müdaviminin gurur duyacağı 145 iletisi birbirinden değerli, ismi yazdıklarına güç katan kimseye hakaret etmeden dürüstçe doğruları yazan esekherif hesabımın ismi ile (ki yapacak başka hiçbir alternatifin yok)bana saldırmaya kalktın.Her saldırdığında yerin dibine batırıldığın halde yine sanal ortamın aciz insanları gibi yarabbi şükür yağmur yağıyor dedin.Yani yüzsüzlüğün, recep ivediğin karate hocasını geçti kardeşim.samedsedir06 yazdı:1cısı Senın eskı nıck EŞŞEkherıf herkez Bılıyor...:=)Beyefendi yazdı:Konuyla alakalı yorumum yukarda sorduğun cevabın içinde.Benim eski nickim Eşekherif, Eşşekherif değil sen önce adam ol.Bankacının orda hoperlörde çalan müzik pink floyd un ''pigs three different ones'' parçasından esinlenmiştir merak eden dinleyebilir.Domuzun orada asılmasının ve parçanın hemen yanında bankacının ordada çalınması yeraltı bölgesinin açılması ile ortaya çıkan bir kurgudur.Bu forum üzerinden bir daha şu seviyesiz halinle benle muhatap olma olurmu.samedsedir0606 yazdı:Beyefendi yazdı:YasinAdana yazdı:İSLAM dınınde Domuz Haram Kılın mıs dır ... EMın Önun dekı Camın yanındakı Domuzların Kaldırlmasını ıstıyorum vve Rica Edıyorum Bu yazıyı okuyup silen Yönetıcı olursa silersede Aklının bır Köşesınde durdursun ... saygılar..
İslam dininde domuz haram kılınmamış,domuzun eti haram kılınmış.Allah ın müslümanlara Kur'an aracılığıyla domuz hakkında ifade ettiği tekşey etini yemeyiniz olmuştur.Yanyana durmayınız ibadet yerlerinizden uzak tutunuz diye ifadesi yoktur.Senin domuz etini yiyip günaha girmemen için dünya üzerinde domuz soyunu katletmemizmi gerekecek.Öyle olmuş olsa Allah şeytanı ortana kaldırırdı.Demekki iradenin bekçisi sen olacaksın.Din konusunda kendi kendinize zırt pırt yorumlar icat etmeyin günaha girersiniz.
Sayın EşşekHErif Eskı nıckıyler.. Sence Enterasan deılmı Caminin yanında Domuz Olması başka yermı yoktu ?= Bunu cewapla bana yeter :arrow:![]()
2cısı Sacma sacma konusuyorsun ısın gucun post kasmaksa eger sana bu hesasbı vereyı dostum yeterkı sen Konusma:=)
Saygıdeger eskı nıckı ıle eşşekherıf:=) saygı dıyorum bak degerını bıl :=)
Bu arada esekherif hesabım duruyor en son 1 gün hakaretten ceza aldım.Sadece hakaretlere karşılık verdiğim halde işgüzar forum yetkilisi arkadaşım tutup bana ceza verip hakaret edenleri olduğu gibi bırakması üzerine esekherif hesabının ömrünü kendim tarafından sonlandırıp Beyefendi hesabına geçtimki benim için rumuzun hiçbir önemi olmadığını artık bütün forum müdavimleri biliyordur.Post kasma işine gelince, imzamda kırmızı cümleyi okumuyorsun galiba.
Son tahlilde kimse seni görmüyor diye kendinle alakalı nahoş gerçekleri devamlı bir tarafa koyup kendini kandırarak pc başına geçmekten vazgeç.Benle yazışacak hiçbir bilgi birikimin deneyimin güçlü bir şekilde düşüncelerini ifade edebileceğin cümlelerin yok.Hakaretten başka seçeneğin yokya,yerine koyuyorum kendimi ter basıyor.Taş devrinde bile senden daha iyi bir profil bulabilirim inan.Neyse Allah akıl fikir versin diyeyim.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
-
- FareAdam Düşmanı
islam dininde domuz etinin yenmesi yasaklanmıstır.
Sebebine gelirsek domuz kendi pisliğini eti ne bulursa yiyen bir hayvandır bu yuzden yasaktır etinin yenmesi.
Kuranı kerimde tek tırnaklı hayvan etininde yenmesi gunah kılınmıs tır ve hepımız bılmeden ne kadar cok at eşşek eti yediğimizin farkında bile degiliz.
Neden köpek,aslan, sırtlan,kedi gibi hayvanları yemememizin sebebi ise onlarında et yemeleridir islam dininde bunlar yasaklanmıs fakat domuz gibi hayvanlardan uzak durulması yaklasılması gibi seylerde yasaklama gelmemiştir.
Bu bir oyun ve herşey geliştirici ekibin hayalidir.
Bab-ı alide ki zwartan ın domatez bahcesi er meydanındakı zwartan gemisi gibi herseş hayal urunudurve bu kadar onemsenecek olaylar degıldır bana göre
Sebebine gelirsek domuz kendi pisliğini eti ne bulursa yiyen bir hayvandır bu yuzden yasaktır etinin yenmesi.
Kuranı kerimde tek tırnaklı hayvan etininde yenmesi gunah kılınmıs tır ve hepımız bılmeden ne kadar cok at eşşek eti yediğimizin farkında bile degiliz.
Neden köpek,aslan, sırtlan,kedi gibi hayvanları yemememizin sebebi ise onlarında et yemeleridir islam dininde bunlar yasaklanmıs fakat domuz gibi hayvanlardan uzak durulması yaklasılması gibi seylerde yasaklama gelmemiştir.
Bu bir oyun ve herşey geliştirici ekibin hayalidir.
Bab-ı alide ki zwartan ın domatez bahcesi er meydanındakı zwartan gemisi gibi herseş hayal urunudurve bu kadar onemsenecek olaylar degıldır bana göre
GÖKHAN DEMİRCAN
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Saygı Deger Eşşşekherif senınle hıc bır alıp veremedıgım yok bana dıyorsun öylesın boylesın benım profılıme laf edıyorsun..EŞŞEKHERIF'
samedsedir06 kendini acınacak hale düşürme.Benle yazıştıkça aramızda dünyaları bırak galaksilerin olduğunu herkesin farkedeceğini bildiğim halde sana benle forumda bu seviyesiz halinle bir daha muhatap olma diye efendi gibi yazdım.Ama sen bir forum müdaviminin gurur duyacağı 145 iletisi birbirinden değerli, ismi yazdıklarına güç katan kimseye hakaret etmeden dürüstçe doğruları yazan esekherif hesabımın ismi ile (ki yapacak başka hiçbir alternatifin yok)bana saldırmaya kalktın.Her saldırdığında yerin dibine batırıldığın halde yine sanal ortamın aciz insanları gibi yarabbi şükür yağmur yağıyor dedin.Yani yüzsüzlüğün, recep ivediğin karate hocasını geçti kardeşim.
Bu arada esekherif hesabım duruyor en son 1 gün hakaretten ceza aldım.Sadece hakaretlere karşılık verdiğim halde işgüzar forum yetkilisi arkadaşım tutup bana ceza verip hakaret edenleri olduğu gibi bırakması üzerine esekherif hesabının ömrünü kendim tarafından sonlandırıp Beyefendi hesabına geçtimki benim için rumuzun hiçbir önemi olmadığını artık bütün forum müdavimleri biliyordur.Post kasma işine gelince, imzamda kırmızı cümleyi okumuyorsun galiba.
Son tahlilde kimse seni görmüyor diye kendinle alakalı nahoş gerçekleri devamlı bir tarafa koyup kendini kandırarak pc başına geçmekten vazgeç.Benle yazışacak hiçbir bilgi birikimin deneyimin güçlü bir şekilde düşüncelerini ifade edebileceğin cümlelerin yok.Hakaretten başka seçeneğin yokya,yerine koyuyorum kendimi ter basıyor.Taş devrinde bile senden daha iyi bir profil bulabilirim inan.Neyse Allah akıl fikir versin diyeyim.
Ama senın nıcklerıne bakıyorum.. Bırısı Eşşekherif . digerı beyfendı sence hıc uyumlumu ?=:=)
ben deıl herkez buna baska yerıyle güler dostum.. Allah sana Kolaylık versın..
Insallah Basarıya Ulasırsın Saygılar..:=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Sakın yanlış anlaşılmasın ama Siz hiç Muhammed,Ömer,Ali,Furkan adında arkadaşınız olduğunda onlara küfür etmiyormusunuz? Saydığım isimlerden birisi Peygamberimize ait diğerleri ise Halifelere Furkan ise bir surenin adıdır.
Demek istediğimle tartıştıklarınız aynı anlama gelmektedir.
Demek istediğimle tartıştıklarınız aynı anlama gelmektedir.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Yıl Olmuş 2012 !!
-
- Cin Avcısı
- Lonca: Bizifarklı Clan
islam dinimiz domuz etini yemeyi haram kılmıstır domuza bakmayı yada onu beslemeyi haram kılmamıştır ha şayet sen domuza farklı cinsel duygularla bakıyorsan o haram olabilir :twisted:YasinAdana yazdı:İSLAM dınınde Domuz Haram Kılın mıs dır ... EMın Önun dekı Camın yanındakı Domuzların Kaldırlmasını ıstıyorum vve Rica Edıyorum Bu yazıyı okuyup silen Yönetıcı olursa silersede Aklının bır Köşesınde durdursun ... saygılar..
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
peh peh peh:=)dafnehazal35 yazdı:islam dinimiz domuz etini yemeyi haram kılmıstır domuza bakmayı yada onu beslemeyi haram kılmamıştır ha şayet sen domuza farklı cinsel duygularla bakıyorsan o haram olabilir :twisted:YasinAdana yazdı:İSLAM dınınde Domuz Haram Kılın mıs dır ... EMın Önun dekı Camın yanındakı Domuzların Kaldırlmasını ıstıyorum vve Rica Edıyorum Bu yazıyı okuyup silen Yönetıcı olursa silersede Aklının bır Köşesınde durdursun ... saygılar..
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII