Gazap Yeteneki Kaldırılsın !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: L E O

Re: Gazap Yeteneki Kaldırılsın !

Mesaj gönderen LeoNaRR »

orada benim ufak bir hatayı 2 defa tekrarlamam dolayısıyla ahmet kardeşim yendi yani zamanı iyi ayarlamak gerekiyor ben iksire tıklayamadığım için hep 2 saniye geç içtim öldüğüm gibi iksir sürem geldi

leonar ile yaptığım vs de diğerlerine göre daha uzun sürdü yanlış hatırlamıyorsam ellerden birinde 4 defa iksir içtik diğer vslerde ise en fazla 2 tane iksirde bir taraf alıyordu

finalde kendimi veremedim diğer ellere göre performansım oldukça düşüktü ama gerçekten eğlenceliydi kendimi denemiş oldum
Murat kardesım senı tebrık ederım benım dıger vs lerde cok kısa surdu ama bu uzun sürdü ama benım degınmek ıstedıgım nokta ben senelerdır sadece sıfacı karekterıyle urasıyorum ve vs uzerıne urasıyorum . 1 vs ler karekterı tanıma amaclı oldu ıcın ıctın ıksır şansa kalıor ve son olarak zaten karekterın canı dusuk sıfacının maxı yuksek hepımızın yuksek vuruyoruz burda kalan ıksır suresını cok ıyı ayarlamak ne ıteme bakar ne baska bıseye sadece ıksır suresını ıyı ayarlamakk.. ama ne bıleyım pc kasar lag olur tıklarsın ıcmez boyle basıt sebeblerden dolayı oyundan sogursun ki ben ruh doven asayı sırf o turnuva ıcın dusurdum ve + bastım suan oyundan sogudum plusu bıtmıs gırmıorum toplam 48 bın akce harcamısım ben o oyuna herkesın emeklerıne yazık senle yaptımız vs dede 3. vs de sona kadar basa bas gıttık sonra benım ruh gıdınce tek vurusta kestın bıl ıstedım :) neyse ıyı eylenceler sıze oyunda ! :)
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

sizler şifacıda tecrübeli kişilersiniz saygı duyuyorum
benim şifacılığa 10 ay önce başladım 7 ay sürdü ve sonra diğer karakterime yüklendim o 7 aylık süre sadece bölgede geçti ilk vs deneyimim benim bu şampiyonada oldu
her şeyi ben kafamda düşünerek planlayarak girdim iksir süresi ne zaman içileceği ufak iksir denemeleri ruh kalkanının süresi(sen kalkanı erken açıyordun ben ise savaş başlasın komutundan sonra sana koşarken açıyordum+)
finaldede aksilik oldu işte içemedim ilk el ben kazandım sonraki el ben öldüğümde ahmet 2 candaydı en son eldede toparlayamadım iyice koptum büyücüde de mecburiyetten başkasını sokmuştum o günü hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Arkadaşlar etkinliklerde Gazap yeteneği kuralı koymamızın bir kaç sebebi var bunları sıralayalım...
-Öncelikle bir turnuvada iksir kullanımını yasaklayamazsınız bu turnuva mantığına aykırıdır.
-Şifacılarda "Gazap" yeteneği aktif olmazsa eğer Sunucu Şampiyonalarında müsabakalar sabaha kadar devam ederdi.
-Ölüm Oyunu etkinliklerinde mecburen müsabakaları kısaltmak adına kurduğumuz tuzaklar sadece sizlerin fazla iksir içmesine neden oluyordu. Bizde yeni yetenekle bunu birleştirdik.

Bunun yanı sıra Gazap yeteneği ile tek taktik üzerinden savaşırsanız sonuç tabikide kritiklerle belli olacaktır. Benim sizlere bu konudaki tavsiyem bir çok kombinasyon denemeniz...

İyi oyunlar..

Not: Konuda sorulmamış fakat Gazaplı bir şifacıyı birde Grup Bölgelerinde görün derim....

4 şifacı bölgede çok fantastik şeyler yapıyor :) Ancak farklı kombinasyon demişsiniz 2 3 farklı kombinasyon var gazaplı şifacıda içtiğiniz iksire göre kazanıyorsunuz şansına göre yani bizim isteğimiz şansa değil bilgi beceriye dayalı şifacı ws'leri olsun
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LeoNaRR »

sizler şifacıda tecrübeli kişilersiniz saygı duyuyorum
benim şifacılığa 10 ay önce başladım 7 ay sürdü ve sonra diğer karakterime yüklendim o 7 aylık süre sadece bölgede geçti ilk vs deneyimim benim bu şampiyonada oldu
her şeyi ben kafamda düşünerek planlayarak girdim iksir süresi ne zaman içileceği ufak iksir denemeleri ruh kalkanının süresi(sen kalkanı erken açıyordun ben ise savaş başlasın komutundan sonra sana koşarken açıyordum+)
finaldede aksilik oldu işte içemedim ilk el ben kazandım sonraki el ben öldüğümde ahmet 2 candaydı en son eldede toparlayamadım iyice koptum büyücüde de mecburiyetten başkasını sokmuştum o günü hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor
uzun yıllar once hep ısterdık böyle turnuvalar olmazdı sonunda ıstedımız turnuva oldu amaı stedımız sekılde oolmadı ınsallah ılerde kendı capımızda ıksırsız gazapsız turnuva duzenlerız :))
Gizlenmiş İçerikGöster
babyface
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen babyface »

Gazap olsaydı adam 12 arzı doğrayabilir miydi ?
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Şifacı ws si dendiğinde ,

Ruh Kalkanı akla gelir.. Ama şu var ki adı üstünde ŞİFACI ws sinde mutlaka can basma yapılması gerekiyor ve GAZAP yeteneği bu duruma çok aykırı bir durumdur..

Şifacılarda Eski ws'lerin tadı kalmadı artık.
Resim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Refresh yazdı:
Arizonaa yazdı:
CaptainATX yazdı:Merhaba,

Arkadaşlar etkinliklerde Gazap yeteneği kuralı koymamızın bir kaç sebebi var bunları sıralayalım...
-Öncelikle bir turnuvada iksir kullanımını yasaklayamazsınız bu turnuva mantığına aykırıdır.
-Şifacılarda "Gazap" yeteneği aktif olmazsa eğer Sunucu Şampiyonalarında müsabakalar sabaha kadar devam ederdi.
-Ölüm Oyunu etkinliklerinde mecburen müsabakaları kısaltmak adına kurduğumuz tuzaklar sadece sizlerin fazla iksir içmesine neden oluyordu. Bizde yeni yetenekle bunu birleştirdik.

Bunun yanı sıra Gazap yeteneği ile tek taktik üzerinden savaşırsanız sonuç tabikide kritiklerle belli olacaktır. Benim sizlere bu konudaki tavsiyem bir çok kombinasyon denemeniz...

İyi oyunlar..

Not: Konuda sorulmamış fakat Gazaplı bir şifacıyı birde Grup Bölgelerinde görün derim....

Merhaba,

- Turnuva karakterlerin gücünün belli olması, kimin iyi olduğunu görmek amacı için yapılmış organizasyondur. İksir içilemez, Bunu şuna benzetebiliriz : Benim bir koşu yarışmasında doping alarak Usain Bold'a fark atmam gibi olur. 40 lvl bir savaşçının sürekli can iksiri çekip full+full adam kesmesi gibi olur. Yani iksir kullanıyorsak item dizmeye ne gerek varki çek iksiri kurtul. (AMAÇ: OTOMATTAN İKSİR ÇEKİP ADAMLARI ZENGİN ETMEK)

-Yıllarca uğraşıp düşüremeyince sabahlara kadar maden çekip ürettiğimiz eşyaları 5 dakikalık bir savaş içinmi K*çımızı yırttık ? Bu arada sorması ayıp neden sabaha kadar sürsün bırak iksir içilemesin kudretini iyi muhafaza edip az isabet alıp şifacılığın hakkını vermiş olan kazansın iksiri çok olan değil.(AMAÇ: OTOMATTAN İKSİR ÇEKİP ADAMLARI ZENGİN ETMEK)

-ama sizde haklısınız tabiki müsabakaları kısaltacaksınız kazandığınız paraları saymak için baya zaman gerekli. İksir içmeyi yasakla bu dertten kurtul (AMAÇ: OTOMATTAN İKSİR ÇEKİP ADAMLARI ZENGİN ETMEK)
Senin verdiğin örnekle hiç alakası yok sonuçta burada bir kişi içmiyor iksiri karşıdaki rakipte sende içebilirsin.Demişsin ki ne gerek var üzerimizi dizmeye iksiri çek kurtul.İstediğin iksiri iç karşıdaki full adamı kesebilecek misin.Ki karşıdaki adam da içebiliyor iksiri.İksirle de kimseyi zengin edemezsin hele ki bir şirketi biraz düşünürsen komik bir duruma düştüğünü anlarsın.
Anlatmaya çalıştığım şu bizim 1 yılda düşürdüğümüz itemleri 5 dakkikalık bir vs ye sığdırmaya çalışan yönetim neden şu Lanet turnuvada Gazap yeteneğini mecbur etti ? Şimdi herkes VS ler kısa sürsün diye söyleyecek ama asıl nedeni üretilmesi pahalı olan supra iksirlerin akçe ile çekilerek Kendilerini zengin etmek bu arada iksirle zengin olunmaz demiştin bence sen komik duruma düşüyorsun örnek olarak Amerikan havayolları, uçuşlarda yolculara sunduğu kahvaltılarda her tepsiden bir zeytini kaldırarak 40 bin dolar kar etmiştir. Ayrıca madem VS lerin kısa olmasını istiyordunuz Gazap yeteneği yerine İKSİR içmeyi yasaklasaydınız. Böylece az hasar alıp, çok hasar verip, kudretini tasarruflu kullanan kazançlı olurdu
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LeoNaRR »

anlatmak ıstedımız olay cok farklı şifacı dıger tum karekterlerden daha zor ve becerı ısteyen bı karekterdır ki bu karekterı cok ıyı bılmeyen bırı gazap yetenekıyle ıyı bılen bırını rahat kesebılır cunku artık ıyı kullanmaya degıl bırazcık şansa ve ıksıre bakıor :) bu turnuva ıcın ruh asama 2 bın akce karsılında + bastım ve bır kaç ıksır almak zorunda kaldım.. ama arkadasın dedı gıbı bır sıfacı ws ının 5 dkk surmesı sana zevk vermez en az 15 20 dakkanı alması lazım sure yetmez dıorsanız katılım sayısını dusurebılırsınız başvuralanlardan yuksek oyun ucretı talep edebılırsınız.
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Arizonaa yazdı:
Anlatmaya çalıştığım şu bizim 1 yılda düşürdüğümüz itemleri 5 dakkikalık bir vs ye sığdırmaya çalışan yönetim neden şu Lanet turnuvada Gazap yeteneğini mecbur etti ? Şimdi herkes VS ler kısa sürsün diye söyleyecek ama asıl nedeni üretilmesi pahalı olan supra iksirlerin akçe ile çekilerek Kendilerini zengin etmek bu arada iksirle zengin olunmaz demiştin bence sen komik duruma düşüyorsun örnek olarak Amerikan havayolları, uçuşlarda yolculara sunduğu kahvaltılarda her tepsiden bir zeytini kaldırarak 40 bin dolar kar etmiştir. Ayrıca madem VS lerin kısa olmasını istiyordunuz Gazap yeteneği yerine İKSİR içmeyi yasaklasaydınız. Böylece az hasar alıp, çok hasar verip, kudretini tasarruflu kullanan kazançlı olurdu
Sen Amerikan havayollarında bahsediyorsun ben İKV den biraz düşünsen komik olduğunu anlardın.
Bir şifacı turnuvasında 8 eleme 4 çeyrek final 2 yarı final 1 de final olmak üzere 15 karşılaşma yapılıyor.
Bir karşılaşma da en fazla 2 can iksiri içebilirsin 2 de rakibin içti desek bir karşılaşmada 4 iksir içiliyor.Ve her karşılaşmada 3 er kez vs atıldığından.12 iksir içilir ve 15 karşılaşma var 180 iksir eder.
3 sınıf var ve bir sunucuda sunucu şampiyonasında 540 tane iksir içilir.
6 sunucuda da 3 sınıfın şampiyonası düzenlendi diyelim sonuçta her sunucuda tüm sınıfların şampiyonası olmuyor.6*540=3240 iksir yapar.
5 iksir 125 akçe 3240/5=648
648*125=81000 akçe yapar yani 810 tl
Vay çok büyük bir rakam desene sobee köşeyi döndü.
:o :lol:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Refresh yazdı:
Arizonaa yazdı:
Sen Amerikan havayollarında bahsediyorsun ben İKV den biraz düşünsen komik olduğunu anlardın.
Bir şifacı turnuvasında 8 eleme 4 çeyrek final 2 yarı final 1 de final olmak üzere 15 karşılaşma yapılıyor.
Bir karşılaşma da en fazla 2 can iksiri içebilirsin 2 de rakibin içti desek bir karşılaşmada 4 iksir içiliyor.Ve her karşılaşmada 3 er kez vs atıldığından.12 iksir içilir ve 15 karşılaşma var 180 iksir eder.
3 sınıf var ve bir sunucuda sunucu şampiyonasında 540 tane iksir içilir.
6 sunucuda da 3 sınıfın şampiyonası düzenlendi diyelim sonuçta her sunucuda tüm sınıfların şampiyonası olmuyor.6*540=3240 iksir yapar.
5 iksir 125 akçe 3240/5=648
648*125=81000 akçe yapar yani 810 tl
Vay çok büyük bir rakam desene sobee köşeyi döndü.
:o :lol:

Arkadaşım sadece iksirden 810 lira az paramı bunun yanında turnuva için silah yükselten kangal tesla gözcü alan var birde onların güçlendirmeleri var
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon

“Genel Etkileşim” sayfasına dön