Alınacak & Satılacaklar
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasızlar
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are Legend
Re: Alınacak & Satılacaklar
7 bin kurtarmaz diyorsun ama 7 binden alıyorsun.7 binden alıp hangi fiyata satmayı düşünüyorsun?Yada 10 bine alınan çöp materyalleri 7 binden nasıl alıcaksın?Sıkıntı burda aldıgın malı satmaya çalışıyorsun ama 7 binden adacayı ökse otu bulman gerçekten zor.Ayrıca 7 bin kurtarmazsa istediğin fiyatı yaz ona göre alalım.frkn38 yazdı:Ciddiyim 7 bin kurtarmaz
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Deepmaker yazdı:7 bin kurtarmaz diyorsun ama 7 binden alıyorsun.7 binden alıp hangi fiyata satmayı düşünüyorsun?Yada 10 bine alınan çöp materyalleri 7 binden nasıl alıcaksın?Sıkıntı burda aldıgın malı satmaya çalışıyorsun ama 7 binden adacayı ökse otu bulman gerçekten zor.Ayrıca 7 bin kurtarmazsa istediğin fiyatı yaz ona göre alalım.frkn38 yazdı:Ciddiyim 7 bin kurtarmaz
Ben hepsini kendim cekiyorum :|Deepmaker yazdı:7 bin kurtarmaz diyorsun ama 7 binden alıyorsun.7 binden alıp hangi fiyata satmayı düşünüyorsun?Yada 10 bine alınan çöp materyalleri 7 binden nasıl alıcaksın?Sıkıntı burda aldıgın malı satmaya çalışıyorsun ama 7 binden adacayı ökse otu bulman gerçekten zor.Ayrıca 7 bin kurtarmazsa istediğin fiyatı yaz ona göre alalım.frkn38 yazdı:Ciddiyim 7 bin kurtarmaz
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Yobaz (49)
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Tamamda 7bin'den alırım deyip 7bin kurtarmıyor diyosunfrkn38 yazdı:Ben hepsini kendim cekiyorum :|Deepmaker yazdı:7 bin kurtarmaz diyorsun ama 7 binden alıyorsun.7 binden alıp hangi fiyata satmayı düşünüyorsun?Yada 10 bine alınan çöp materyalleri 7 binden nasıl alıcaksın?Sıkıntı burda aldıgın malı satmaya çalışıyorsun ama 7 binden adacayı ökse otu bulman gerçekten zor.Ayrıca 7 bin kurtarmazsa istediğin fiyatı yaz ona göre alalım.frkn38 yazdı:Ciddiyim 7 bin kurtarmaz
Aaah cok.ozur dilerim ya ben onu satioacaklara koycaktimberkancetin yazdı:Tamamda 7bin'den alırım deyip 7bin kurtarmıyor diyosunfrkn38 yazdı:Ben hepsini kendim cekiyorum :|Deepmaker yazdı:7 bin kurtarmaz diyorsun ama 7 binden alıyorsun.7 binden alıp hangi fiyata satmayı düşünüyorsun?Yada 10 bine alınan çöp materyalleri 7 binden nasıl alıcaksın?Sıkıntı burda aldıgın malı satmaya çalışıyorsun ama 7 binden adacayı ökse otu bulman gerçekten zor.Ayrıca 7 bin kurtarmazsa istediğin fiyatı yaz ona göre alalım.frkn38 yazdı:Ciddiyim 7 bin kurtarmaz
Yobaz (49)
Yobaz (49)
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are Legend
frkn38 yazdı:Aaah cok.ozur dilerim ya ben onu satioacaklara koycaktimberkancetin yazdı:Tamamda 7bin'den alırım deyip 7bin kurtarmıyor diyosunfrkn38 yazdı:Ben hepsini kendim cekiyorum :|Deepmaker yazdı:7 bin kurtarmaz diyorsun ama 7 binden alıyorsun.7 binden alıp hangi fiyata satmayı düşünüyorsun?Yada 10 bine alınan çöp materyalleri 7 binden nasıl alıcaksın?Sıkıntı burda aldıgın malı satmaya çalışıyorsun ama 7 binden adacayı ökse otu bulman gerçekten zor.Ayrıca 7 bin kurtarmazsa istediğin fiyatı yaz ona göre alalım.frkn38 yazdı:Ciddiyim 7 bin kurtarmaz
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
Satılacaklar listeme Kadim Hidra Pençesi eklenmiştir.
Yobaz (49)
Yobaz (49)
Max hasar veren eşyaların erkek şifacı içinse ben alabilirim dostum.