aynen öyle mehmet anca burdan laf söylerler ama daha oyundaki isimleri yazmazByaLoNeII yazdı:Koca kafalı daha nickini yazmamışın.İnci özentilerindensinmaRbLey yazdı:FoReVeRxIce yazdı:herkes kimin iyi ws attığını iyi biliyor merak etmeyinmaRbLey yazdı:tanıdık gelmiştiren iyi vsci benim reelde bi halt edemeyip oyunda kendimi kanıtlamaya çalışıyorum
Ws Ustaları
- FoReVeRxIce
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Re: Ws Ustaları
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
buyucu: foreverxays pinkfloyd byalone ben 
sav : ScourOfGod silentcrown alone ben
sifa : maxsifa gulyabani yine ben
sav : ScourOfGod silentcrown alone ben
sifa : maxsifa gulyabani yine ben
Kısacası BLanK 
MrDexter yazdı:En iyileri belirlemez mi ? Kimse en iyi sunucuda /f PINKFLOYD menzilli / iksirli teslalı ( turnuva şekli ) para farketmez 100 m 200 m bir pmye bakar![]()
Tabikide en iyileri belirlemez.Mesela MustafaSERVER sunucu sampiyonu bunu kımse kesemez mı en ıyı bu adam mı ?
Evet belki de haklısın, sıfır’ın gücü yoktur. Ama unutma ki, sıfır’ın kaybedecek bir şeyi de yoktur!
'Bob Marley'
'Bob Marley'
Çok merak ettiysen söyliyim 1.5 yıl önce oyunu bıraktım su an arkadaslarımın karakterlerine girip bi etrafa bakinıyorum.FoReVeRxIce yazdı:aynen öyle mehmet anca burdan laf söylerler ama daha oyundaki isimleri yazmazByaLoNeII yazdı:Koca kafalı daha nickini yazmamışın.İnci özentilerindensinmaRbLey yazdı:FoReVeRxIce yazdı:herkes kimin iyi ws attığını iyi biliyor merak etmeyinmaRbLey yazdı:tanıdık gelmiştiren iyi vsci benim reelde bi halt edemeyip oyunda kendimi kanıtlamaya çalışıyorum
Herşey bir kenara gerçekler acıdır hanımlar
Ray malifalitiko
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Suskunlar
1.5 yıl önce bıraktıysan koca kafalı bilmediğin şey hakkında nie yorum yapıyosun 
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
amip oldugunu yazdıklarından belli ediyorsunByaLoNeII yazdı:1.5 yıl önce bıraktıysan koca kafalı bilmediğin şey hakkında nie yorum yapıyosun
Ray malifalitiko
bunun kim olduğu belli ÇIRT ÇIRT
KAMPA GİDİOM BEYLER HADİ EYVALLAH
Delinin biri kuyuya taş atar 40 akıllı ve kendini akıllı zannedenler de bunun peşine düşer...